kardeşim ve 20 yaş büyük sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
her yolu denedim gelinin gelmesi için çantanı al çık evden çocukları da al dedim . bak düzelecekmi düzelmeyecek mi diye . şart koş psikiyatri ye gitmezsen tedavi olmazsan çocukları da göremezsin boşanıcam senden de dedim . fakat nafile

Birkaç gün alın elinden telefonu, iyi bi korkutun. Evden bi yere çıkmamasını sağlayın. Nedir ne değildir belli olur. Uyusturucu kullanıyorsa gerçekten krize girecektir. Ambulans çağırır, paketler götürürsünüz hastaneye.

dini konu açmak değil amacım iki tarafda boşanmak istemiyor kadın hayatlarından çıkması lazım bunu çözümünü arıyorum
Kadın zorla girmemiş ki hayatına. Kardeşiniz isterse çıkarır onu hayatından. Ya da hiç almazdı. Suç kardeşinizin.

evde sürekli çıkmıyor . kendi kendine konuşuyor sabaha kadar

Üzgünüm ama kardeşinizin tedavisi pek mümkün değil bu saatten sonra çünkü inkar psikolojisine gitmiş bir kere. Gelinin ailesi varsa gelinle birlikte durumuldan bahseteseniz? O evde cok daha kötü şeyler yaşanacak.. umarım en kotusu kardeşinizin eşini zorla evden kovmasi olur ki bu onlar için kurtuluş demek..

Sorun kadında drğil kardeşinizde gib geldi bana. Kardeşinizin numara yapmadığına emin olmalısınız sanki. Hadi diyelim büyü etkisinde büyü etkisinde olan biri ya d adaha doğrusu bir sebepten psikolonisi ciddi bozulmuş drlirme belirtileri gösteren biri, bana büyü yapılmış kurtulmak istiyorum demez Durumunu normal görür. Hatya sizde anormallik varmış gibi davranır. Kısacası deliren biri ben delirdim demez. Kardeşiniz, duumu kurtarmaya çalışıyor sanırım.

Bu sizin görmek istemediğiniz şeyler bizim yorumladıklarımız madde kullanımı işte bacım kandırmayın kendinizi

bana gelmek istemiyorsan ailenin yanına göndereyim babanla konuşayım dedim ama eşim böyle değildi herşey o kadından sonra oldu diyor .

olabilir hiçbirşeyden emin olamıyoruz .madde de olabilir farklı şeylerde yada üzerini kapatmak da istiyor olabilir . yada yavaş yavaş kadını kabullenmemizi istiyorda olabilir . ama anarmol şeyler yaşamaya başlayınca kadını kendisi itiraf etti biz kendimiz öğrenmedik

Bacım maddenin psikolojik etkileri uzun sürebilir şu an kafası güzel değildir ama maddenin psikozunda bunu kabul edin ve ona göre hareket edin. Bu kadar insan görüyor siz gözlerinizi kapatmaya devam edin.

bana gelmek istemiyorsan ailenin yanına göndereyim babanla konuşayım dedim ama eşim böyle değildi herşey o kadından sonra oldu diyor .
Tehlikeli bir durum yaşanırsa ailesi neden söylemediğinizi sorgulayabilir. Öncesi sonrası kıyaslamaya ne gerek var adam değişmiş işte. Eline aldığı o urganı kendisinin ailesinin boğazına dolamayacagi ne malum? İn cin birakin Allah aşkına siz cabaliyorsunuz gelinin ailesi de cabalasin

Bacım maddenin psikolojik etkileri uzun sürebilir şu an kafası güzel değildir ama maddenin psikozunda bunu kabul edin ve ona göre hareket edin. Bu kadar insan görüyor siz gözlerinizi kapatmaya devam edin.
gözümüzü kapattığımız yok hanımefendi her türlüsünü düşünüyoruz bizde madde de olabilir olmaz değil

evde sürekli biri beni takip ediyor diyip evden çıkmıyor :) gülünmez buna ama gerçekten sinirlerim çok bozuk
Etrafa konu komşuya haber salacaksınız, kapıya pencereye gelen biri olunca alarm verecekler, polisi çağırır torbacıyı paket yaptırırsınız.

kardeşimle son kez konuşup ailesine haber vericem .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…