kardeşim ve 20 yaş büyük sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
geline dedim boşanıcam de resti çek vur kapıyı çık diye. gidecek yerin yoksa al çocuğunu yanıma gel iyi kötü düzen kurarım sana dedim . birkaç kez söylemiş boşanıcam gidicem diye kardeşimde tamm hazırlan gitmek istediğin yere bırakayım demiş

Kendi inanmamış ki adamı inandırsın.

ne yapalım gerçekten soruyorum çok çaresiz kaldım çocuklara üzülüyorum yazık onlara . boşanın diyorum hayır diyorlar kadını bırak diyorum sıkıntı yaşıyorum bırakınca diyor bu şekilde nereye kadar devam eder bilmiyorum

Gelin boşanmıyorsa verin kendi çeksin, kardeşiniz milf teyzeyi üstüne kuma getirince dank eder ona.

Detayli bir kan tahlili yaptirdiniz mi? Cektigi / vurdugu zikkimlar ortaya dokulsun. Uyusturucuyu atip teyze ….. ye gidiyor. Sonra bana musallat oldular. Oldu canim.
Doktora gitmiyor işte, çeyizi ortaya dökülecek diye. Yer miyiz be?

inandığımız herhangi birşey yok hanımefendi biz kardeşimin psiolojisini saçma sapan şeylerle bozduğunu düşünüyoruz .
Kendinizi kandırıyorsunuz işte adam gayet normal ya bir madde kullanıyor ya da yaptığı haltların üstünü gizlemek için kendinde bir tiyatro çeviriyor

Detayli bir kan tahlili yaptirdiniz mi? Cektigi / vurdugu zikkimlar ortaya dokulsun. Uyusturucuyu atip teyze ….. ye gidiyor. Sonra bana musallat oldular. Oldu canim.
gelinle konuştum alkol de dahil hiçbirşey kullanmıyor diyor . evliliğinin devam etmesini istiyorsun o zaman doğru ne ise onu söyle ki yardımcı olalım dedim

Kendinizi kandırıyorsunuz işte adam gayet normal ya bir madde kullanıyor ya da yaptığı haltların üstünü gizlemek için kendinde bir tiyatro çeviriyor
gizleyeceği birşey kalmadı ki karısına anlattık kendide anlattı . madde konusunda da yoksunluk belirtisi yada kullandıktan sonra oluşan anarmollikler yok .

gizleyeceği birşey kalmadı ki karısına anlattık kendide anlattı . madde konusunda da yoksunluk belirtisi yada kullandıktan sonra oluşan anarmollikler yok .
O zaman tiyatro yapıyor sizinki, milf sevgilisini bırakmamak için.

kullansa belirtileri olmaz mı ? yada biz mi anlayamıyoruz acaba inanın ben de şaşırdım artık ne yapacağımı bilmiyorum . madde kullanımı var ise anatem zorunlu yatış yaptırırım . sanırım sulh mahkemesine başvuru yapmak gerekiyor mus

Tamam sizin yaninizda engellesin bir gun nasil bilincini kaybediyormus gorun. Gerekirse 112'yi ararsiniz.

(Hic inanmadim, yalan soyluyor).

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…