geline dedim boşanıcam de resti çek vur kapıyı çık diye. gidecek yerin yoksa al çocuğunu yanıma gel iyi kötü düzen kurarım sana dedim . birkaç kez söylemiş boşanıcam gidicem diye kardeşimde tamm hazırlan gitmek istediğin yere bırakayım demişReddeder tabi. Çünkü büyü müyü yok. Doktor ne numarası varsa dökecek ortaya. Karısı gitmez, bildiği için rahat. Bi kapıya yönelsin bakalım noluyor. Aslında derdi karısı değil itibarı onun derdi. O kadına sorarlar anlıyor musunuz?
Kendi inanmamış ki adamı inandırsın.geline dedim boşanıcam de resti çek vur kapıyı çık diye. gidecek yerin yoksa al çocuğunu yanıma gel iyi kötü düzen kurarım sana dedim . birkaç kez söylemiş boşanıcam gidicem diye kardeşimde tamm hazırlan gitmek istediğin yere bırakayım demiş
ne yapalım gerçekten soruyorum çok çaresiz kaldım çocuklara üzülüyorum yazık onlara . boşanın diyorum hayır diyorlar kadını bırak diyorum sıkıntı yaşıyorum bırakınca diyor bu şekilde nereye kadar devam eder bilmiyorumKadının bişey yaptığı yok, vadettiği zevkler var, kardeşinizin tattığı, şimdi onu yerinde durdurmayan zevkler. Bu kadından kurtulunca bitecek mi sanıyorsunuz? Yeni bir milf abla çıkana kadar durur işte.
abisini aradım tehdit ettim .Kadın takıntılı biri belli sizi dava edicem uzak durun, sizi rezil ederim mahallede sübyanci diye insan içine cikamazsiniz diyin sus pus durmayin azicik cemkirin.
Gelin boşanmıyorsa verin kendi çeksin, kardeşiniz milf teyzeyi üstüne kuma getirince dank eder ona.ne yapalım gerçekten soruyorum çok çaresiz kaldım çocuklara üzülüyorum yazık onlara . boşanın diyorum hayır diyorlar kadını bırak diyorum sıkıntı yaşıyorum bırakınca diyor bu şekilde nereye kadar devam eder bilmiyorum
inşallah öyle birşey yaşanmazGelin boşanmıyorsa verin kendi çeksin, kardeşiniz milf teyzeyi üstüne kuma getirince dank eder ona.
Doktora gitmiyor işte, çeyizi ortaya dökülecek diye. Yer miyiz be?Detayli bir kan tahlili yaptirdiniz mi? Cektigi / vurdugu zikkimlar ortaya dokulsun. Uyusturucuyu atip teyze ….. ye gidiyor. Sonra bana musallat oldular. Oldu canim.
Kendinizi kandırıyorsunuz işte adam gayet normal ya bir madde kullanıyor ya da yaptığı haltların üstünü gizlemek için kendinde bir tiyatro çeviriyorinandığımız herhangi birşey yok hanımefendi biz kardeşimin psiolojisini saçma sapan şeylerle bozduğunu düşünüyoruz .
gelinle konuştum alkol de dahil hiçbirşey kullanmıyor diyor . evliliğinin devam etmesini istiyorsun o zaman doğru ne ise onu söyle ki yardımcı olalım dedimDetayli bir kan tahlili yaptirdiniz mi? Cektigi / vurdugu zikkimlar ortaya dokulsun. Uyusturucuyu atip teyze ….. ye gidiyor. Sonra bana musallat oldular. Oldu canim.
gizleyeceği birşey kalmadı ki karısına anlattık kendide anlattı . madde konusunda da yoksunluk belirtisi yada kullandıktan sonra oluşan anarmollikler yok .Kendinizi kandırıyorsunuz işte adam gayet normal ya bir madde kullanıyor ya da yaptığı haltların üstünü gizlemek için kendinde bir tiyatro çeviriyor
O zaman tiyatro yapıyor sizinki, milf sevgilisini bırakmamak için.gizleyeceği birşey kalmadı ki karısına anlattık kendide anlattı . madde konusunda da yoksunluk belirtisi yada kullandıktan sonra oluşan anarmollikler yok .
kullansa belirtileri olmaz mı ? yada biz mi anlayamıyoruz acaba inanın ben de şaşırdım artık ne yapacağımı bilmiyorum . madde kullanımı var ise anatem zorunlu yatış yaptırırım . sanırım sulh mahkemesine başvuru yapmak gerekiyor musKardeşiniz madde kullanmış maddenin psikolojik etkilerinden kurtulamamış o yüzden bu tavırları. Doktora gitmeme sebebi de bu yüzden. Kanda madde tespit edilir diye korkuyor. Madde kullandığını kabul ettirmeniz lazım gerisi gelir
olabilir abisini aradım kadının tehdit ettimO zaman tiyatro yapıyor sizinki, milf sevgilisini bırakmamak için.
Kadınla uğraşıp durmayın, o gider başka 45lik abla gelir, inanın ki sorununuz o değil.olabilir abisini aradım kadının tehdit ettim
Kardeşiniz madde kullanmış maddenin psikolojik etkilerinden kurtulamamış o yüzden bu tavırları. Doktora gitmeme sebebi de bu yüzden. Kanda madde tespit edilir diye korkuyor. Madde kullandığını kabul ettirmeniz lazım geris
karım boşanmaın diye fazladan girdiği bir çaba yok aslında . gitmek isterse gönderirim ben iyi olmak istiyorum diyor . gelinde boşanmak istemiyor . tedavi ettirelim diyorum doktoru red ediyor . kadın sürekli msj atıp arıyor engelle diyoruz engellediğim zaman bilincimi kaybediyorum diyor . bir şekilde kadını durdurmamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?