• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kardeşim ve 20 yaş büyük sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
güçlü kuvvetli dayakla olur gibi değil . psikiyatri zorunlu yatış oluyor mu bilginiz var mı acaba ?
Kardeşinize sinirlendim de dayak dedim hiç fena olmazdı aslında ama neyse😒 bilemiyorum ama eğer bir kriz vs geçirmiyorsa öyle hastaneye karga tulumba götürmek suç olabilir. Hayır diyemeyeceği kişileri araya sokup bir şekilde ikna etmek gerek. Kolaylıklar diliyorum zor bir süreçtesiniz Allah yardımcınız olsun.

gizleyeceği birşey kalmadı ki karısına anlattık kendide anlattı . madde konusunda da yoksunluk belirtisi yada kullandıktan sonra oluşan anarmollikler yok .
Gizleyeceği bir şey kaldı o da her şeyi kendi isteğiyle bile isteye yaptığı , hayatınızda hiç madde kullandınız mı ? Yoksunluk her zaman öyle tvlerdeki gibi titreme aranma olmuyor kullandıktan sonra anormallik yok dediğiniz adam sanrılar halüsinasyonlar görüyor hadi diyelim ki adam haklı buna büyü yapıldı adama demezler mi ulan sen kimsin ki sana yapılsın kadın durduk yere dur aaaa bu yakışıklıya aşık oldum bi büyü yapayım demedi ya bunların aralarında rızaya dayalı bir şey oldu üstü örtülmek istenen de bu aranızdan biri de çıkıp hayırdır lan bulunmaz hint kumaşı mısın acun musun karun musun sana niye büyü yapsınlar yürü teste demediğiniz için adam tiyatroyu çeviriyor gizlice saç teli vs aldırıp bir gönderin teste görün sonuçları

günaydın herkese merhaba,
25 yaşında evli ve çocukcuğu olan bir ekek kardeşim var . eşi gelinimiz sessiz sakin ılımlı evinde işinde gücünde düzgün karakteri olan ahlaklı bir kadın . kardeşimle severek evlendiler. bundan 6 ay önce kadar kardeşim bir arkadaş ortamında kendinden 20 yaş büyük bir kadınla tanışıyor. kadın başlangıçta ablam vs diye hitap ederken iş sevgililik boyutunu dökülüyor ve bu 6 aydır da devam ediyor . kardeşimde birtakım değişiklikler olduğunu farkettik . kadın psikolojisini bozmuş durumda . hacı hoca üç harfililer gibi gibi şeylerle kafası yıkanmış bir halde . ( amacım dini konu açmak değil psikolojini nasıl bozduğunu açıklamak ) bana kötü şeyler yaptı heryerde onu görüyorum gibi şeyler söylüyor . bir gece evde otururken uzunca bir halat alıp halatı bir düğüm yapıp bir düğümü çözüyormuş bunları yaparkende bir taraftan ağlayıp diğer taraftan gülüyormuş . o korku ile gelinimiz aradı durumu anlattı kardeşimde bu olaydan sonra anlattı neler olup bittiğini kadını falan . ben de gelinimize anlattım böyle bir şeyi saklayamazdım . gelin ayrılmak istemiyor eşim böyle bir insan değildi diyor . kardeşimde boşanmak istemiyor ama kadın kafasını yıkamış durumda . yatarak tedavi gör psikolojin bozulmuş diyorum asla kabul etmiyor dr. değil hocalık diyor .babam kadının babasını aramış ama pek de bir sonuç yok . bir sinirle ben de kadının ağabeyini aradım durumları anlattım . buarada kadının annesinin de haberi var birlikte hareket ediyorlar .kadın da yasaklı madde kullanımı var . ağabeyini aradıktan sonra kadın hemen kardeşime haber verdi kardeşimde beni aradı abla bir daha arama diyi . ne yapsak nasıl yapsak bilmiyorum kardesim kurtulmak istiyorum ama ondan her ayrıldığımda başıma birşey geliyor diyor . hanımlar akıl akıldan üstündür değişik bakış açısı ve fikirlere ihtiyacım var .
Gelininiz "ya bir psikiyatri uzmanına gidersin ya da boşanırım" desin bunun başka bir yolu yok.

Kadın muhtemelen sentetik uyuşturucularla bu hale getiriyor kardeşinizi.

büyük ihtimalle kadın uyuşturucu madde sağlıyor. sizin maddeye dair belirti yok, psikolojisi bozuldu diye anlattığınız her şey madde kullandığının belirtisi zaten. kimse kazık kadar adamın aklını bu şekilde "yıkayamaz". her maddenin etkisi, tetiklediği şeyler ve kullanımı farklı.

gelinle konuştum ayrılmak isterse maddi ve manevi yanında olacağımı velayet konusunda da yanın da olduğumu söyledim . ama eşini sevdiğini böyle biri olmadığını söylüyor
E karışmayın o zaman alan memnun veren memnun üçlü devam etsinler

Gelinin ailesi yok mu? Söyleyin onlar konuşsun kızlarıyla asıl onun psikolojisi normal değil bence.

Kardeşiniz eşi gitmiyor diye sucu kadına atarak istediklerini yaşıyor rahat rahat. Kadünı engellemiş bile piskinlige bakın. Doktora gitmek istememesi de madde kullanımından falan olabilir.

Gizleyeceği bir şey kaldı o da her şeyi kendi isteğiyle bile isteye yaptığı , hayatınızda hiç madde kullandınız mı ? Yoksunluk her zaman öyle tvlerdeki gibi titreme aranma olmuyor kullandıktan sonra anormallik yok dediğiniz adam sanrılar halüsinasyonlar görüyor hadi diyelim ki adam haklı buna büyü yapıldı adama demezler mi ulan sen kimsin ki sana yapılsın kadın durduk yere dur aaaa bu yakışıklıya aşık oldum bi büyü yapayım demedi ya bunların aralarında rızaya dayalı bir şey oldu üstü örtülmek istenen de bu aranızdan biri de çıkıp hayırdır lan bulunmaz hint kumaşı mısın acun musun karun musun sana niye büyü yapsınlar yürü teste demediğiniz için adam tiyatroyu çeviriyor gizlice saç teli vs aldırıp bir gönderin teste görün sonuçları
kullandıktan sonra ne kadar kan da kalıyor ? örneğin kullandı 1 ay sonrada çıkıyor mu ?

madde kullandı ise kan da ne kadar kalıyor acaba ?

ne yapmam gerekiyor bi fikir verin düşünmekten artık sağlıklı birşey de yapamıyorum
Kanda uzun süre kalıyor diye biliyorum, 3-4 ay gibi bişeydi galiba.
Sizin çok yapabileceğiniz bişey yok ama korkmayın büyü müyü falan da yok. Madde varsa bir an evvel önünü almaya bakın, iyice kafası çeçil peynire dönmeden.

kadın met kullanıyor mus
Uyuşturucu etkisinde kardeşiniz, itiraf etmeyip cin min diye sallıyor. Kullandığını donuk gözlerinden, büyüyen gözbebeklerinden, kanlanan gözlerinden, titreyen ellerinden, öfke patlamaları ve birden gelen ani sakinlikten, uyuyamamasindan, diş etlerinin ve dişlerinin sagliksizlasmasindan anlayabilirsiniz.

Gelininiz çocuklar için daha mantıklı hareket etmeli, çocuklar olmasa aşkından ölsün isrerse ama çocuklara yazık..

bu soruların cevabını, google'a sorsanız daha mantıklı olur. ayrıca kadın meth kullanıyormuş zaten, kardeşinizin "psikolojisi bozuldu" dediğiniz şeyleri bu maddeyi kullandığını gösteriyor. belki tiyatro yapıyor belki de cidden cin min görmeye başlayacak kadar süredir kullanıyordur.

koskoca insanlar, bir tane kadının, adamın psikolojisini bozduğuna, ondan bu hale geldiğine inanmışlar ya. bu oğluşçuluk böyle bir şey herhalde.

Uyuşturucu etkisinde kardeşiniz, itiraf etmeyip cin min diye sallıyor. Kullandığını donuk gözlerinden, büyüyen gözbebeklerinden, kanlanan gözlerinden, titreyen ellerinden, öfke patlamaları ve birden gelen ani sakinlikten, uyuyamamasindan, diş etlerinin ve dişlerinin sagliksizlasmasindan anlayabilirsiniz.

Gelininiz çocuklar için daha mantıklı hareket etmeli, çocuklar olmasa aşkından ölsün isrerse ama çocuklara yazık..
benim tek çabalamam çocuklar için zaten yazık onlara . bahsettiğniz şeylere dikkat ettik uyuyor diyelim bir anda kalkıp eline ip alıp düğüm atıyor sonra çözüyor sonra tekrar düğümlüyor bunları yaparken de hem ağlıyor hem gülüyor .

benim tek çabalamam çocuklar için zaten yazık onlara . bahsettiğniz şeylere dikkat ettik uyuyor diyelim bir anda kalkıp eline ip alıp düğüm atıyor sonra çözüyor sonra tekrar düğümlüyor bunları yaparken de hem ağlıyor hem gülüyor .
Madde etkisinde olabilir iste.
Meth de böyle şeyler olabiliyor. Hic mi araştırmadiniz kadının kullandığını öğrenince?
kardesiniz o yuzden doktora gitmek istemiyor.
Kadında temin ediyor muhtemelen.

Kardeşiniz muhtemelen çok güçlü maddelerle başlamış, yani öncesinde e*rar, "ot" tarzı hafif şeylere bulaşmadan direkt agirlara dalmış, kadın müşteri arıyordur ve başı belaya girmesin diye kardeşinizi her şekilde etkiliyor.

Bunun sonu maalesef hiç iyi bitmez, yegenimden biliyorum.. ne yapın edin o çocukları kardeşinizden uzaklaştırın. Durumunun da uyuşturucu kaynaklı olduğundan şüphe etmeyi de bırakın.

Madde etkisinde olabilir iste.
Meth de houle şeyler olabiliyor. Hic mi araştırmadiniz kadının kullandığını öğrenince?
kardesiniz o yuzden doktora gitmek istemiyor.
Kadında remin ediyor muhtemelen.
araştırdım tabiki de gelinle de konuştum dışarı çıktımı ayrı bir odaya geçtimi şüpheli hareketi var mı diye annem ve babamla aynı binada oturuyorlar onlarla 2 yıldır görüşmüyordum farklı sebeplerden bu konu yüzünden onları bile aradım takip ediyorlar fakat bir belirti yok .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back