kardeşim ve 20 yaş büyük sevgilisi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Telefonu al elinden numarasını değiştir o hatti da kapattir. ve cevrenizde saglam kisi erkekleri toplayip o kadinin üstüne gidip (maksat göz korkutmak) ölümüne tehdit edersin bi daha rahatsiz etmez ederse de polise şikayet edip uzaklastirma cezasi alir en fazla

Tüm yorumları okumadım, şöyle düşünüyorum;
Muhtemelen kardeşinizin madde kullanıyor. Bu maddeyi de o 20 yaş büyük kadın aracılığıyla temin ediyor.

Büyü olayını geçin. Büyü adı altında neredeyse kendini haklı çıkartacak hale getirmiş kendini.

evde sürekli biri beni takip ediyor diyip evden çıkmıyor :) gülünmez buna ama gerçekten sinirlerim çok bozuk
Şizofreni de olabilir, yaşı çok müsait.

Saçından bir parça kesebilirseniz hangi maddeyi kullandığı anlaşılır. Kandan daha uzun süre kalıyor saçta, o yüzden genelde kazıtıyorlar saçlarını.

Bir de lütfen büyü cin min demeyin artık şu işlere. Ya madde bağımlısı oldu ya da akıl hastası. Çocuklar var evde diyorsunuz ama gelininiz kocam da kocam diye tutturuyor. Daha dün psikolojik sorunlar yaşayan adam 3 çocuğunu ve kendini astı. Bir yerde bırakmak gerekiyor. Çocukların güvenliğinden sağlığından önemli değil kimse.

O 3 harfli dediği ‘hap’tır. Hastaneye götürün.
Gelininiz ve yegeniniz de güvende değil, umarım kızın aklı başına gelir. Boşanmasa bile adamla yalnız kalmamayı tercih eder.

Yasaklı madde? Kardeşiniz uyuşturucu kullanıyor olabilir mi? Hacı hoca değil de kriz geçiriyor olabilir mi?
Kuvvetle muhtemel.kan tahlili yaptirinsinlr .birde asik oldugu icn ikilem yasayip sucu kadin bana yaptiya getiriyor olabilir

Valla aynı şeyi düşündüm. Neler duyup neler okuyoruz o urganla cinnet anında çocukları gelini boğarsa napacaksnız? Çıkartın o evden çocukları... Kardeşinize gelince hasta falan değil madde kullanıyor uçkur derdine hayatını heba etmiş bi zavallı...

inandığımız herhangi birşey yok hanımefendi biz kardeşimin psiolojisini saçma sapan şeylerle bozduğunu düşünüyoruz .
Bir kan testi yaptırın,hersey çıkar ortaya.Kadın yasaklı madde kullanıyor diyorsunuz ve altı aydır beraberler diyorsunuz.

doktora giderse ve testlerle uyuşturucu kullanımı sabitlenirse metresi, temin eden kişi olarak g.te gelir diye size hikayeler okuyor. siz de armut gibi dinliyorsunuz. olan bu. eşi falan terk etmiş, umurunda değil.

Erken evlenmiş, belli ki bazı şeyler içinde kalmış, tanıştığı kadından da etkilenmiş kafasından böyle şeyler uyduruyor. Götürün hastaneye yaptırın bir kan tahlili bir de bir psikiyatristten randevu alın madem varsa bir sıkıntısı. Bu arada böyle konularda kadını suçlamayı da yanlış buluyorum. Evli barklı adam sahip çıksaymış kendisine, tamamen adamın hatası

Diger yorumlara bakma sen zaten onlar Kuran'ı Kerimde gecen nazarada büyüyede inanmazlar inkarcılar. Tmm kardesin hata yapmis ama bu anlattiklarina bakarak bende büyü oldugunu kesinlikle dusunuyorum iyi bir hoca bulman lazim ufurukcu hocalardan degil ama isinin ehli hoca.

Geçenlerde de twitterda vardı böyle garip hareketlerde biri. Uyuşturucu kullanıyorumu kabullenemeyen cin geldi diyo. Gelin böyle yaşamayı kendisine yediriyorsa bırakın yaşasın. Kadının ailesini arayıp durmayın o yaşta kadına abisi napsın? Sorun sizin kardeşiniz. Evde mal bulursanız polise ihbar edin.

Yengemlerin köyünde de bi kadın vardı cinler geliyo bana diye gezinen, hamile kaldı sonra “cinden” . O cin mahallenin evli barklı kasabı çıktı o cin çarpacak bunları bi gün

Sizin konuyu okurken ekranda Ömer dizisinin reklami çıkıyor

Gerçekten benzer senaryolar

Yengemlerin köyünde de bi kadın vardı cinler geliyo bana diye gezinen, hamile kaldı sonra “cinden” . O cin mahallenin evli barklı kasabı çıktı o cin çarpacak bunları bi gün
Neden çarpmıyor ya, biri beni her b.kundan sorumlu tutsa bi çarparım bi de yer gök çarpar.

Bir tane cin de çıkıp demiyor ki beni karıştırmayın

O 3 harfli dediği ‘hap’tır. Hastaneye götürün.
Gelininiz ve yegeniniz de güvende değil, umarım kızın aklı başına gelir. Boşanmasa bile adamla yalnız kalmamayı tercih eder.
aynı şeyi ben de söyledim tamm istemiyorsan boşanma ama o evden çocukları da al çık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…