Kardeşim uyuşturucu kullanıyor, 2 gündür de eve gelmiyor :(

Allahim hepinize sabir versin cok zor bi durum benimde ailem istanbulda iki erkek kardesim var biri evli kucuk olan askere gidicek oralarin nasil pislik insanlarla dolu oldugunu biliyorum zaten allahima bin sukur yok oyle bi sorunumuz ama korkuyorum ya bulasirlarsa surekki ariyorum inan okadar korkuyorum ki hep ruyalarimda ictigini goruyorum sonra uyaniyorum bajiyorum ruya yeniden nefes alabiliyorum eyer bu ruyaysa benim nefesimi kesiyo gercekten yasayanlar napiyo Allahim yardimciniz olsun onu size sizide ona bagislasin

Allahım yardımcınız olsun cok zor bi durum dua ettim simdi cuma yuzu hurmetine ınsallah kurtulur tedavı olur off off rabbım boyle insanlara akıl fikir versin genclerimizin kanına girip hayatlarını mahvediyolar olan aıle ve yakınlarına oluto hakkınız da hayırlısı olsun kuzum ya ınsallah hersey duzelır ımkanınız varsa mutlaka bulundugunuz ılden baska bi ıle tasının denirm tedavıden sonra

92 doğumlu demişsin daha küçükmüş
Kardeşinin cebinde hep 3 5 bin civarı para mı olurdu? Yanlış anlama öyleleri genelde maddi durumu iyi olan gençlere sarıyorda.

Babam ona dükkan açmıştı maddi açıdan iyiydi bi sıkıntı yoktu.:2:

Allah yardımcınız olsun bogazım dügümlendi ne diyceğimi bilemiyorum inşallah kardeşinize ulaşırsınız kurtarırsınız bu durumdan yüregim acıdı ya inşallah güzel bir haberle gelin hepimizin kardeşi yakını var Rabbim korusun hepimizi

Kardeşim 1 araç kiralamış ve geri götürmediği için babamı aradılar. Babam da o aracın kiralandığı yerin adresini alıp gitmiş dün. Tesadüf kardeşimle karşılaşmış. Kardeşim de yine bağırıp çağırmaya ve titremeye başlamış.
Doktora gidiyoruz demiş babam o da ben deli değilim falan demiş. Neyse sonra biraz sakinleşmiş ve babam arabaya bindirmiş. Kapıları kilitlemiş. Sonra nasıl oldu bilmiyır babam da ışıklarda durunca kaçıp gitmiş. Ne zaman açıldı kilit hatırlamıyor.
Babama gece mesaj attı. "Beni unutun" diye.
Böyle işte arkadaşlar. Lütfen dualarınızı esirgemeyin.

Dualarım sizinle inşallah bulursunuz ulaşırsınız ve kardeşinizde hatasını anlayıp daha fazla zarar görmeden kurtulursunuz bu illetten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…