- 11 Mart 2017
- 1.650
- 1.408
- 133
- Konu Sahibi Nadar Solo
-
Kızlar regli erken olursa çok uzamıyor. Kardeşimden uzundum ben normalde o lisede regl oldu uzadı gitti .Yirmi yaşına kadar uzar. Bu arada bol kalsiyum alsın. Süt yoğurt. Peynir. Basketbol oynasin. Uzar daha. Üç dört senesi var. Asıl kızlar ağlasın. Kızlar onbeş yaştan sonra pek uzamiyor. Ben onbeş yasimdaki boyumla kaldım.
Ergen psikolojisi sanırım.. boyu hiç kısa değil benim eşim 1.67 boyunda , kendi boyuna uygu birini bulur çok da mutlu olur şimdi arkadaşlarından mobbing görmüş üstüne gitmeyin birazArkadaşlar merhaba bugün erkek kardeşim arkadaşlarıyla oyun oynarken dalga geçmişler gruplarında kızlar da varmış galiba çok gücüne gitmişSabah öfke krizi geçirdi resmen bağırdı çağırdı kıpkırmızı oldu zaten hassas psikoloji olan bir çocuk. Boyuyla dalga geçmişler önceden de yapıyorlarmış zaten artık dolmuş... Diyorum daha uzarsın 16 yaşındasın diyor ki uzamam zaten annem babam da kısa... Uzamasan ne olacak dünyanın sonu mu olacak diyorum sen erkek değilsin sen anlamazsın diyor galiba kız arkadaşları da dalga geçmiş. Boyu da çok kısa değil 170... Ne yapacağım bilmiyorum annemiz babamız ayrı zaten çok sıkıntı çektik acı çektik bir tek kardeşim var o bari mutlu olsun istiyorum.... Bir türlü gönlünü edemedim 1 saat önce yattı uyudu.
Hassas bi dönemde yaş olarak da destek alması en iyisi olurArkadaşlar merhaba bugün erkek kardeşim arkadaşlarıyla oyun oynarken dalga geçmişler gruplarında kızlar da varmış galiba çok gücüne gitmişSabah öfke krizi geçirdi resmen bağırdı çağırdı kıpkırmızı oldu zaten hassas psikoloji olan bir çocuk. Boyuyla dalga geçmişler önceden de yapıyorlarmış zaten artık dolmuş... Diyorum daha uzarsın 16 yaşındasın diyor ki uzamam zaten annem babam da kısa... Uzamasan ne olacak dünyanın sonu mu olacak diyorum sen erkek değilsin sen anlamazsın diyor galiba kız arkadaşları da dalga geçmiş. Boyu da çok kısa değil 170... Ne yapacağım bilmiyorum annemiz babamız ayrı zaten çok sıkıntı çektik acı çektik bir tek kardeşim var o bari mutlu olsun istiyorum.... Bir türlü gönlünü edemedim 1 saat önce yattı uyudu.
Yani bu kadarcık şey için destek alın vs denmesi de garip.Arkadaşlar merhaba bugün erkek kardeşim arkadaşlarıyla oyun oynarken dalga geçmişler gruplarında kızlar da varmış galiba çok gücüne gitmişSabah öfke krizi geçirdi resmen bağırdı çağırdı kıpkırmızı oldu zaten hassas psikoloji olan bir çocuk. Boyuyla dalga geçmişler önceden de yapıyorlarmış zaten artık dolmuş... Diyorum daha uzarsın 16 yaşındasın diyor ki uzamam zaten annem babam da kısa... Uzamasan ne olacak dünyanın sonu mu olacak diyorum sen erkek değilsin sen anlamazsın diyor galiba kız arkadaşları da dalga geçmiş. Boyu da çok kısa değil 170... Ne yapacağım bilmiyorum annemiz babamız ayrı zaten çok sıkıntı çektik acı çektik bir tek kardeşim var o bari mutlu olsun istiyorum.... Bir türlü gönlünü edemedim 1 saat önce yattı uyudu.
Ben 11 yaşımda oldumKızlar regli erken olursa çok uzamıyor. Kardeşimden uzundum ben normalde o lisede regl oldu uzadı gitti .
Ben 11 yaşımda oldumsağlık olsun. Napalim
Ben anneme cekmisim o zamanAlakası yok bende 11 yaşında oldum.
Boyum 1.70
Daha ne kadar uzamayi bekliyor bu yasta? Simdiden turk erkek standardinda arkadaslari konusunda da secimleri yanlis hakikaten ergenler cinsArkadaşlar merhaba bugün erkek kardeşim arkadaşlarıyla oyun oynarken dalga geçmişler gruplarında kızlar da varmış galiba çok gücüne gitmişSabah öfke krizi geçirdi resmen bağırdı çağırdı kıpkırmızı oldu zaten hassas psikoloji olan bir çocuk. Boyuyla dalga geçmişler önceden de yapıyorlarmış zaten artık dolmuş... Diyorum daha uzarsın 16 yaşındasın diyor ki uzamam zaten annem babam da kısa... Uzamasan ne olacak dünyanın sonu mu olacak diyorum sen erkek değilsin sen anlamazsın diyor galiba kız arkadaşları da dalga geçmiş. Boyu da çok kısa değil 170... Ne yapacağım bilmiyorum annemiz babamız ayrı zaten çok sıkıntı çektik acı çektik bir tek kardeşim var o bari mutlu olsun istiyorum.... Bir türlü gönlünü edemedim 1 saat önce yattı uyudu.
Ben anneme cekmisim o zaman
Cidden erkekler 16 yaşında boyu böyle dert ediyorlarsa biz kızlar ne yapalım?Yirmi yaşına kadar uzar. Bu arada bol kalsiyum alsın. Süt yoğurt. Peynir. Basketbol oynasin. Uzar daha. Üç dört senesi var. Asıl kızlar ağlasın. Kızlar onbeş yaştan sonra pek uzamiyor. Ben onbeş yasimdaki boyumla kaldım.
Benim 30 yasinda kocam 1.70 masallah 16 yasinda dahada uzar spora falan giderse dahada uzar sıkmasin canini ya kiyamamArkadaşlar merhaba bugün erkek kardeşim arkadaşlarıyla oyun oynarken dalga geçmişler gruplarında kızlar da varmış galiba çok gücüne gitmişSabah öfke krizi geçirdi resmen bağırdı çağırdı kıpkırmızı oldu zaten hassas psikoloji olan bir çocuk. Boyuyla dalga geçmişler önceden de yapıyorlarmış zaten artık dolmuş... Diyorum daha uzarsın 16 yaşındasın diyor ki uzamam zaten annem babam da kısa... Uzamasan ne olacak dünyanın sonu mu olacak diyorum sen erkek değilsin sen anlamazsın diyor galiba kız arkadaşları da dalga geçmiş. Boyu da çok kısa değil 170... Ne yapacağım bilmiyorum annemiz babamız ayrı zaten çok sıkıntı çektik acı çektik bir tek kardeşim var o bari mutlu olsun istiyorum.... Bir türlü gönlünü edemedim 1 saat önce yattı uyudu.
Zaten hep akranlarından farklı hobileri hayalleri olan bir çocuktu bu yaşta bir site yaptı tek başına ve orada ve başka bir sitede film incelemeleri yazıyor, Arjantinde yaşama hayali var. Politik ve siyasi konuları, politik filmleri soğuk savaş dönemi filmlerini çok sever ilgi alanları çok farklı bu yüzden arkadaşları tarafından dışlanmasını anlıyorum.Ya tüm dünyada senelerdir yakışıklı ideal erkek diye tüm kadınların peşinden koştuğu Tom Cruise 1.70, adam 60 a merdiven dayadı hala başrol oynuyor. Kardeşinize söyleyin, o çevreden uzaklaşsın. Muhtemelen kardeşinizin bir artısı o ergenlerin zoruna gidiyor ve kendi eksikliklerini öyle kapatmaya çalışıyorlar.
Ben de 150-160 sandim yahu. 170 tamam uzun degil de arkadaslari icinde dalga konusu olacak bir boy da değil ayrica daha 16 yasinda illa uzar birazcik daha. Hayir yani Turkiyedeyiz erkeklerin boy ortalamasi da belli.İlginç.
Spora yollayın, sağlıklı beslensin (ki 1.70 kısa değil) ama önce kendini sevmeyi öğrenmesi gerekiyor
Sırf arkadaşlarının dalga geçmesiyle olacak bi durum değil daha öncesi de var muhtemelen belki sevdiği bir kız kısasın demiştir bilmiyorum ağzından kolay kolay laf çıkmıyor ki... Ayrıca boyunun uzayacağına hiç ümidi yok araştırmış belli bir sürü şeyden bahsetti boyun uzunluğunun %80 i genetik miymiş kemik uçları kapandıktan sonra uzamıyor muymuş... Ki zaten spor yapardı sadece pandemide bıraktı ilkokuldan liseye kadar da 5 yıl düzenli yüzmeye gitmişti. Ben şimdi doktora gidip uzayıp uzamayacağıma da baktırırım ama ona bile gerek yok kesin uzamayacağım diyor. Anca ameliyatla boyum uzar diyor.Valla bence 23e kadar bile uzayabilir
Bence destek alması lazım ayrıca, ilerde bunu takıntı yapabilir
kardeşinize soylemeniz gereken ilk şey insanların kusurlariyla dalga gecebilen kisilerle arkadaş olmaması gerektigi.
ortada bir kusur bile yokken bu sekilde davrananlar gercekten kusuru olsa neler söylerdi kim bilir.
Onu da söyledim sen o terbiyesizlerin dediklerine niye bakıyorsun onlar suçlu diyorum ya hu dalga geçmeseler yüzüme gülümseseler ne olcak içten içe zavallı muamelesi yapacaklar zavallı görecekler diyor. Onun için ak ile kara var asla arası yok ya bir şeyde iyi olacak ya da böyle tümden pes edecek ölü gibi yaşacak.Kafalara gel 21 yaşına kadar uzar hem çok uzun olursa bu seferde dalga geçerler yine öyleleri arkadaş değil akran şiddeti resmen yaşadığı
Zannetmiyorum böyle yerlerde yazılan çizilenleri hiç ciddiye almıyor. Çok kuşkucu bir tip. Bir şey kafasına takılırsa gider ciddi ciddi makale okur öyle de bir deli. Hiç bir konuyu öyle yüzeysel bırakmıyor takıntılı derinine kadar iniyor.Benim yeğenim 17 yasından 20 yasına kadar 5 cm uzadı. Çok ilginç 170 boy uzun boy değil ama üzülecek kısa bir boy da değil. Muhtemelen 174-175 olur iyi beslenirse vs. Ki bu da tr ortalaması için çok iyi bir boy. Bence erkek kardeşinize buradaki yorumları okutun belki içi rahatlar:d 170 boyla dalga geçiyorlarsa kardeşiniz hassas olduğu içindir yoksa gerçekten garipsenecek bir boy değil, kardeşiniz sinirlendikçe büyüttükçe onlar da üstüne gelmeye devam edecektir. Spor özgüvenini de arttırır spora yönlendirin.
Hem üzülüyorum hem kızıyorum ondan başka kimsem de yok annem ayrı babamın zaten yüzünü gören cennetlik. İnsanlar ne dertler ile uğraşıyor bunun bir boyu yüzünden bu kadar tatava yapmasına o kadar kızıyorum ki. Ama daha önce de hiç bu kadar iler gitmemişti bir yandan da korkuyorum iyice takıntı yapacak diyeBaşka bir sıkıntısı vardır. O siz anlamayın diye boydan diyorduk. Yardım alın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?