- 31 Aralık 2018
- 37
- 12
- 3
- 28
- Konu Sahibi magnolia99
...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
100 liralık internet mi normal? tek kişi 100 liralık internet?Bana anormal gelmedi durum o parayla zaten lüks içinde yaşanmaz.sizin durumunuz kötü olduğu için göze batıyor.aileniz birkaç yıl fedakarlık yapmayı göze almış evlatları okusun diye ne var bunda?okulu uzatmadan bitirsin öğrencinin sorumluluğu budur.hem çalışıp hem okumak zor bölümde okuyan birisi için kolay değil.çalışırsa şimdi belki okulu vs uzar.birkaç yıl idare edin sonsuza kadar böyle gidecek değil.internetsizde öğrenci adam ne yapacak pardon?takılmanız gereken en son şey internet.içki sigara konusunda hakkınız var ona lafım yok.gezme tozma,internet bunlar öğrencilikte olağan şeyler.
Evet bizim evdeki internetde öyle öteki türlü asla kullanılamıyor.bazı yerlerde alt yapı çok kötü oluyor.biz 2 kişiyiz ama orada o kadar kısılacak şey varken ben internete takılmam çünkü internet en ucuz vakit geçirme aracı.kendimde oyun oynayan birisiyim hobi olarak ondan kardeşinizi anlıyorum.çocuğun parası bitince internetde takılıyordur.kardeşinizin eline ne kalıyor ki zaten fatura ısınma vs eklenince?100 liralık internet mi normal? tek kişi 100 liralık internet?
Bende aynı şeyi düşündüm ama acaba,ailenin yolladığı 1000 liradan hariç mi 1600lira masrafı var diye düşündüm.900 TL kira+ 100 TL internet...Kardeşinin aldigi devlet kredisi ile toplam harçlığı 1600 geriye kalıyor 600 TL yani.Kardesinin bir ay boyunca 600 TL ile hem hayatta kalıp hem viski ve sigara masrafını karsilayabilecegine gerçekten inanıyor musun? Üstelik elektrik+su faturasına deginmemissin bile.
Yok canım toplam geliri bu imiş çocuğun...Bende aynı şeyi düşündüm ama acaba,ailenin yolladığı 1000 liradan hariç mi 1600lira masrafı var diye düşündüm.
erkekKardeşin erkek mi?
sigara içtiğini ben kendim biliyorum dalga mı geçiyorsun her görüntülü aramada elinde parliament aqua sigarası ve 1 saatlik konuşmada 5 kere sigara yakıyor. ayrıca viski şişelerini de gördüm ki kendisi de dedi içtiğini.900 TL kira+ 100 TL internet...Kardeşinin aldigi devlet kredisi ile toplam harçlığı 1600 geriye kalıyor 600 TL yani.Kardesinin bir ay boyunca 600 TL ile hem hayatta kalıp hem viski ve sigara masrafını karsilayabilecegine gerçekten inanıyor musun? Üstelik elektrik+su faturasına deginmemissin bile.
ısınmaya gerek yok ki doğalgaz ödemiyor antalyada çünküEvet bizim evdeki internetde öyle öteki türlü asla kullanılamıyor.bazı yerlerde alt yapı çok kötü oluyor.biz 2 kişiyiz ama orada o kadar kısılacak şey varken ben internete takılmam çünkü internet en ucuz vakit geçirme aracı.kendimde oyun oynayan birisiyim hobi olarak ondan kardeşinizi anlıyorum.çocuğun parası bitince internetde takılıyordur.kardeşinizin eline ne kalıyor ki zaten fatura ısınma vs eklenince?
karaktersiz bir kardeşe sahip olacağıma tek kardeş olsaydım o kıza da helal olsunBu tamamen kişilik meselesi. Kardeşinin de ailenin durumunu düşünüp icinin sizlamasi gerekiyor ki gerekli kısıtlamayı yapsın. Içinden gelmiyorsa sizin söylemenizle filan olmaz o iş. Tanıdığım bir kız vardı yurtta kalıyordu aldığı bursla annesinin elektrigini suyunu ödüyordu. Eve gittiği zamanlar tüpü degistiriyordu filan. Çünkü anne çalışmıyordu ve hastaydı o da bu şekilde destek olmaya çalışıyordu. Ama onu kimse zorlamıyordu. Içinden geldiği için yapıyordu
onlara anlatamıyorum ki zaten. hepsi onlar yüzünden. bir kapatsalar musluğu neyin ne olduğunu öğrenecek.Kardeşinize hırslanmak yerine onu bu hale getiren anne babanıza sinirlenin.
demek ki daha fazla para gönderiyorlar ya da o orada bir şekilde para kazanıyor ama ona rağmen aileyi yolmaya devam ediyorKardesinizin eline gecen para ile boyle yasamasi imkansiz hergun sadece sise sise votka ve sigara tuketmesi gerekiyor hani yemesi icmesi yol parasi elektrik su antalyadada olsa isinma masrafi
En kotu ogrenci bile fotokopi cektirir fotokopi parasi?
Bir yerde hata var ama ne?