Kardeşim için yeni isim önerisi??

Miyoppanda

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2017
67
9
1
30
Kızkardeşim ismini değiştircek anne tarafı farklı baba tarafı farklı isim dediği için ve kmlkte sadece biri yazdığı için oldukça kafası karışmakta. Defne filan yapmak istiyo belki Özge, Tuğçe, Melisa filan da olabilir ama daha çok Defne olarak düşünüyor. Sizce nasıl bi isim dalga geçerler mi define yaada bilemediniz ağaç ismi oldugu için alay konusu olabilir mi? Ayrıca isim önerilerinizi de bekliyoruz..

Kaç yaşında?
Çocukların dalga geçmediği isim mi var ki?
13 yaşına girmişti 1 ocakta bu sene teogu var ve liseye geçerken değiştirelim lisede onu kullanırım diye düşünüyor herkes ona alışır filan diyor sence Defne nasıll

Gayet güzel bir isim de çocuklar dalga geçermi demissiniz yaşı küçük ise kendi isteğiyle değişimi anlamadım.kafam karisti

Benim de okulda farklı evde farklıydı bilakis başkalarının kafası karışıyordu ben halimden memnundum yani olmasam da takmıyordum....

Reşit olmadan isim değiştiremez benim bildiğim. Aile izniyle olabilir anca.

herkes Defne dicek iki taraf da karşı tarafın ismini beğenmiyo biri yapsan diğeri istemicek diğeri yapsan yine aynısı olcak dedik bi isim seç herkes onu desin

Doğum tarihi bitti, şimdi de isim değiştirme takıntısı mı başladı. İlginç...
inanmazsın ama kardeşim çok arada kaldı doğum tarihi ve isim olarak çocuğu harcadılar yani büyük olsaydım o doğdugunda asla böyle birşeye iizn vermezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…