Kardeşim için yeni isim önerisi??

18 yaşına girmeden değişmiyor diye biliyorum ama eğer değişeceksede Defne gayet güzel

aslında beyza ismi çok güzelmiş.
muhtemelen anne tarafı ile çekişmeli bir süreç oldu ve anne kabul edip hala söylemiyor.
bence annenizin söylediği ismi de kimliğe ekletmek en mantıklısı ama...

yine de defne istiyorsa kulağa hoş geliyor, anlam olarak ise bir ağaç cinsi.

bir ağac ismi olması kötü mü? gerçi Melisa isminin filanda çay türü melisin de çiçek oldugunu biliyoruz ama

bir ağac ismi olması kötü mü? gerçi Melisa isminin filanda çay türü melisin de çiçek oldugunu biliyoruz ama

melisa çayını da çok seerim. gidip içeyim de bir sakinleyim aslında...

bence kötü değil.

önemli olan ortak olarak karar verip kendi içine sinmesi.

seslendiğiniz zaman bakarken yabancı hissetmesin yeter.

Defne ismini şu an uçan kuşa bile koyuyorlar.. Ayrıca sarı saç mavi gözlü değilse Defne ismi koyulması gerçekten komik oluyor
Sadece sari sacli mavi gozlulere defne adi konuldugu nerede yaziyor bilgilendirsenize bizi de.
Konuya gelirsek Defne gayet guzel bir isim.Bence kullanabilir bu ismi.Dalga gecilecek bir yani da yok

Kardeşin canı sıkılmış belliki ugras arıyorsunuz. Kimlikte yazan neyse okulda o kullanılır neden kafasi karışıyor ki. Arti 13 sene beyza diyen babaniz artık defne diyecek mi yoksa ne anlamı var değişmenin

İsim analizine bakın internetten keşke bende zamanında çocuklarıma isim koyarken baksaydim insanlarin kisiliklerini etkilediğini gördüm araştırınca geçen kanalda isim analizi yapan bı adam Melisa adı çok iyi bir isim dedi kodları anlattı vs aptartmanimizin adi Melisa diye koymadım koysamiydim diyede düşünmedim değil şimdi

Kimlikteki ismi değiştirince anne baba da kimlikteki isimle mi seslenecekler sanki. Onlar yine kendi alıştıklarını kullanacaklar. O zaman da üç farklı ismi olacak. Ha ismi beğenmediği için değiştirmek istiyorsa bilemem.

Anne farkli baba farkli diyor diye baska isim mi istiyor, bence iyice karişacak hersey kardesiniz icin. Su an 13 yasinda ise saglikli karar verdigini dusunmuyorum. Hem beyza ismi cok guzel aileyi alistirin herkes beyza desin

Öncelikle 13 yaş ergenlik dönemi ve bunun kararının verebileceği bir dönem değil.Siz kaç yaşındasınız?kardeşinizi bence bu konularda sakinleştirmelisiniz.Ayrıca ailedeki insanlar 13 yıl boyunca seslendikleri ismi değiştiremezlerki.Beyza ismi gayet güzel.Ayrıca şu defne nedir ya artık öykkk geldi yani.Son 3 senedir çevremde doğan 10 kızdan 9 u defne.Bu dizilerin pompaladığı güncel isimlere bağlanmayın bu kadar.İsim değiştirme konusunda bir kuzenim denedi ismi gayet güzeldi gitmiş popüler bir futbolcu ismiyle değiştirmişAilede sülalede hala eski ismiyle sesleniyor.Hatta bir gün karşılaştık bir arkadaşım vardı yanımda takdim ettim beni düzeltti yeni ismini söyleyerek tanıştı komik oldu yani :) çok abzürt olmadıkça ismin değiştirilmemesi taraftarıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…