- 16 Şubat 2015
- 1.715
- 5.265
- 158
- Konu Sahibi Miyoppanda
18 yaşına girmeden değişmiyor diye biliyorum ama eğer değişeceksede Defne gayet güzel 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aile izni var peki snce Defne nasıl
E simdi 3. Bir isim çıkartacak daha da karışmayacak mı? Anlamadım ne saçma kimlikte yazanı kullansın işte sevmiyor mu o ismi?ya annemler farklı babamlar farklı diyo ortada kaldı kmlktede biri yazınca kafa sı iyice karıştı okulda birşey ev de birşey
bir ağac ismi olması kötü mü? gerçi Melisa isminin filanda çay türü melisin de çiçek oldugunu biliyoruz amaaslında beyza ismi çok güzelmiş.
muhtemelen anne tarafı ile çekişmeli bir süreç oldu ve anne kabul edip hala söylemiyor.
bence annenizin söylediği ismi de kimliğe ekletmek en mantıklısı ama...
yine de defne istiyorsa kulağa hoş geliyor, anlam olarak ise bir ağaç cinsi.
+1Beyza daha güzelmiş bence niye değiştiriyor ki
bir ağac ismi olması kötü mü? gerçi Melisa isminin filanda çay türü melisin de çiçek oldugunu biliyoruz ama
Sadece sari sacli mavi gozlulere defne adi konuldugu nerede yaziyor bilgilendirsenize bizi de.Defne ismini şu an uçan kuşa bile koyuyorlar.. Ayrıca sarı saç mavi gözlü değilse Defne ismi koyulması gerçekten komik oluyor
Kızım olsa Defne diyecektim.13 yaşına girmişti 1 ocakta bu sene teogu var ve liseye geçerken değiştirelim lisede onu kullanırım diye düşünüyor herkes ona alışır filan diyor sence Defne nasıll