kardesim icin dua istiyorum :((

YayKadini

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
5
0
6
34
İstanbul
Arkadaslar mrb nasil anlatacam bilemiyorum moralim cok bozuk ellerim tutmuyor yazmak icin kardesim 22 yasinda ve bekar adet düzensizliği vardi kadindoguma gittik kist oldugunu söyledi ve arastirma hastanesine gonderdi bugün arastirmadiki dr kanser şüphesi var dedi ve emar istedi 4 marttada emar icin sira verdiler cok korkuyoruz ailece perisan olduk kötü bisey olurmu eğer emarda kötü cikarsa rahminimi alirlar nasil bi uygulama yaparlar lütfen dua isyiyorum hepinizden daha cok küçü hayatinin baharinda (

bu yaşta hemen kötü düşünmeyin...yurt dışındaki doktorların deyimine göre...yumurtalık kanserleri..en çok 60 yaş üzeri bir hastalık dediler..fakat türkiyde hemen küçük yaştakinde dahi düşünebiliyorlar..tabiki kardeşin daha bir çocuk sayılır..belkide doktorun düşündüğü gibi değildir...duyduğum kadariyle bekarlarda..pek rahimi alma taraftarı olmuyorlar..ama sizin doktorunuz nasıl düşünür onu bilemem..ama yinede o kötü tarafı düşünmeyin...

bende melan2010 arkadaşa katılıyorum.hemen en kötüyü düşünmeyin.ayrıca bu yaşlarda olupta kisti olan çok kişi var.bir çoğu ilaç tedavileriyle düzeliyor. İnşallah kötü birşey çıkmaz ve bu kistten en kısa zamanda kurtulur.çok geçmiş olsun.Allah yardımcınız olsun.

Bazi dooktorlar en kotu senaryoyu yaziyorlar bence kardesiniz kanser degil bana da doktor ramimde polip oldugunu kansere cevirebilecegini soylemisti kac gun sersem sersem gezmistim basja doktora gittigimde polibimin olmadigini ogrendim zaten cogu kadinda oluyormus.bir de yumurtalik kisti olanlara zsten bu tip testleri hep yapiyorlar hic uzulmeyin

dilerim Allah'tan kötü bir şey değildir..ama dr lara da hemen inanmayın hemen en kötüye yönlendiriyorlar paragöz olmuş çoğu hemen kesip biçelim diye abartıyorlar insanı,psikolojisini düşünen kim..o dr nasıl bri bilemem ama başka bir dr a daha gidin...içinizi ferah tutun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…