Kardeşim hakkında karakola veya savcılığa şikayet olup olmadığını nasıl öğreniriz?

Tam hukuki olarak bilgim yok maalesef ama benim alacak verecek için yazdığım hesaplaşma kelimesini bile tehdit unsuru yazdılar sonrasında beraat aldım çok şükür ama dava sonuclanana kadar çok stres olmuştum.Bir avukata danissaniz size daha detaylı yardımcı olur ,bilgi verir.Her avukatta danışmanlık ücreti almıyor ,benim gittiğim avukat dilekçemi nasıl yazmam gerektiğine kadar anlatmıştı bana başka bir avukata gidipte para kaptırma diye de tembihlemisti.

Danıştım, burdan birşey çıkmaz dedi avukat. Ama benim için şu an en büyük problem yurtdışı seyahatimde karsilasabilecegim bir kötü sürpriz. Yani biri gidip şikayetçi olduğunda şikayeti sacmaysa bile ifadeye çağırıyorlar mı?

Beni aynı gün çağırmislardi ifadeye.Davanin açılması da bir sene sonra olmuştu ilk celse de bitmişti zaten biz katılmadık sadece dilekçe vermiştik basit usul olduğu için.

Beni aynı gün çağırmislardi ifadeye.Davanin açılması da bir sene sonra olmuştu ilk celse de bitmişti zaten biz katılmadık sadece dilekçe vermiştik basit usul olduğu için.
İp yi bulması lazım önce. İki taraf da birbirini hiç tanımıyor.Bunun için heralde bir suç varlığı sorgulanır, şak diye buyrun ip nin sahibinin kimlik bilgileri diyip vermezler diye umuyorum.

İp yi bulması lazım önce. İki taraf da birbirini hiç tanımıyor.Bunun için heralde bir suç varlığı sorgulanır, şak diye buyrun ip nin sahibinin kimlik bilgileri diyip vermezler diye umuyorum.
Zaten şikayet dilekçesinde suçun belirtilmesi lazım işte sizinkinde ne diyecek hakaret yok,tehdit yok ,halkı kin ve nefrete düşürme,dini inançlara saygısızlık,ırkçılık falan yoksa ne yazipta şikayet edecek .O kısımda takılı kaldım açıkçası .

Belki de korkutup para almaya çalışıyor bilemedim hiç. Yani abuk subuk her şikayet işleme alınsa hukuk sistemi çöker, bir ayirdecilik vardır heralde. Öyle olmasını umuyorum.

Hayir seyahatiniz uzunsa bile hemen ifadeye cagirilmazsiniz zaten. Ozetle rahat rahat seyahatinizi gerceklestirin

Biaaaaa sizi rahatsız ediyorum ama bu konuda bilginiz olduğunu düşündüğüm için etiketledim.Polis her şikayeti değerlendirmeye alıyor mu?Hakaret veya tehdit içermeyen mailler tehdit algılanıp şikayet edilebilir mi?

Soru bu genel anlamında Biaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…