- 5 Mayıs 2022
- 27
- 2
- 44
-
- Konu Sahibi uzgunmutsuz
Mevzu neymiş?arkadaşlar çok üzgünüm.Ne olur acil yardım edin.Ağlamaktan mahvoldum,
konu kardeşimle ilgili,yaklaşık 1 aylık mevzuymus,ben öğreneli 1 hafta oldu
hakkınızda karakola şikayet ,ya da savcılığa şikayet olup olmadığını nasıl öğrenebilirsiniz
ben bu işi avukat aracılığıyla yapmak istiyorum
avukat aracılığıyla nasıl oluyor bilen varmı
aşamaları neler,
avukat ücreti ne kadar sadece şikayet olup olmadığını öğrenmenin
arkadasım şu anda yazmak istemiyorumMevzu neymiş?
evet böyle oluyormusSuc hangi sehirde islendiyse oranin adliyesinden sorgulama yapilir
Hicbisey anlamadim. Ücreti burda sormak yerine bi avukat bulup ona danisin ücretini yardimci oluyorlar.arkadasım şu anda yazmak istemiyorum
inan psikolojik olarak iyi değilim
sinirden elim ayağım titriyor
saçma sapan bişey
tek istediğim bu sorgulama avukat aracılığıyla nasıl yapılıyor
ücreti ne onu öğrenmek
avukata neden gitmiyorsun hemen
diye sorabilirsin haklı olarak
burası küçük bir yer ve biraz araştırıp öyle gitmek istiyorum
şikayet asamasında olsada mıe devlet sisteminden hakkında şikayet yada açılmış dava varsa öğrenebilirsiniz
Hayir ogrenemez, sorusturma asamasi sehrin adliyesinden gorulurevet böyle oluyormus
ama avukat olunca baska şehirden de şikayet falan var mı diye
sistemden öğrenebiliyormus sanırım
Bunlar sikayet olup olmadigini ogrenmeye calisiyor benim anladigimNe avukatı hemen? Şikayet edildiğinde savcılık inceler, ifade alınır, uygun görülürse dava açılır. Onu da e devletten öğrenirsiniz. Bu şekilde olmuyor mu?
Hayır o aşamadayken e devlette göremezsiniz. Dava açılırsa görürsünüz.şikayet asamasında olsada mı
e devletten öğrenilir
Karakolda ilgili birimden öğrenemez mi? Ben de sosyal medya ile ilgili bir konudan şikayet edilmişim, ifade verdim, dava mava açılmamıştı.Bunlar sikayet olup olmadigini ogrenmeye calisiyor benim anladigim
arkadasım burada ücreti sunun için soruyorumHicbisey anlamadim. Ücreti burda sormak yerine bi avukat bulup ona danisin ücretini yardimci oluyorlar.
karakola nasıl çağrıldınızKarakolda ilgili birimden öğrenemez mi? Ben de sosyal medya ile ilgili bir konudan şikayet edilmişim, ifade verdim, dava mava açılmamıştı.
dava açılırsa hakkında görebilir ama şikayeti göremeyebilirsiniz karakola danıştınızmışikayet asamasında olsada mı
e devletten öğrenilir
Hayır o aşamadayken e devlette göremezsiniz. Dava açılırsa görürsünüz.
Karakol arıyor, gidiyorsunuz ifade veriyorsunuz. Benimki basın birimdi, bir tweetim yüzündendi, polis prosedür gereği gelin dedi gittim. Sonra dava da açılmadı zaten, şikayet olduğu için ifade veriyorsunuz. Eğer deliller yeterliyse savcılık dava açıyor.karakola nasıl çağrıldınız
yani kapıya gelip ifade için kağıt falan mı yapıştırıyorlar
nasıl haberiniz oluyor
Peki Bnde bi soru sorsamBunlar sikayet olup olmadigini ogrenmeye calisiyor benim anladigim