- 30 Mart 2009
- 14.400
- 64.352
- Konu Sahibi uzgunmutsuz
HayirPeki Bnde bi soru sorsam
E devlette şikayetler çıkar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HayirPeki Bnde bi soru sorsam
E devlette şikayetler çıkar mı
Teşekkürler
sanırım o şehirde olman lazımmısadliye ye gidip rica etsen bakamazlar mı acaba
Kağıt yolluyorlar kağıt geldikten sonra gitmiyorsanız arıyorlar ve telefonda bilgi vermiyorlar.karakola nasıl çağrıldınız
yani kapıya gelip ifade için kağıt falan mı yapıştırıyorlar
nasıl haberiniz oluyor
evet arkadasım aslında sikayet edilmemiş olma ihtimali çok yüksekBunlar sikayet olup olmadigini ogrenmeye calisiyor benim anladigim
şu an da beni çok rahatlattınız,çok teşekkür ederimKağıt yolluyorlar kağıt geldikten sonra gitmiyorsanız arıyorlar ve telefonda bilgi vermiyorlar.
Hakkında şikayet olsaydı, olay dün olmadıysa eğer bugüne kadar çoktan çağırırlardı diye düşünüyorum.
Ayrıca avukat ücretini sormanızı anlıyorum, bir avukatı arayıp sormanız daha mantıklı gibi böyle böyle bir şey öğrenmek istiyorum ücreti ne kadar diye ama şu an avukatlık bir şeyde yok gibi.
woman cevapların için tesekkür ederimHayir ogrenemez, sorusturma asamasi sehrin adliyesinden gorulur
Hayir sehirdisindan bir avukat telefonla sorabilir ama telde bilgi vermezler, gidip adliyeden sormak gerekir. Onda da vekalet yoksa ters bi memura denk gelirsen yine bilgi vermezler ama siz sansinizi o adliyenin hazirlik burosunu arayip deneyin bi isterseniz. Belki siz de telefonla bilgi alabilirsinizwoman cevapların için tesekkür ederim
sanırım bu islerden anlıyorsun
eğer senin için mahsuru yoksa bişeyler daha sorabilir miyim
şimdi o şehirde değiliz
o sehrin adliyesinden sorgulatma yapmak için ,o şehirde
o adliyeye kayıtlı bi avukata vekalet vermek falan mı gerekir
ya da yaşadığız yerde bi avukat aracılığıyla öğrenme sansı yok mu
kafam iyice karıstı
E devletden bakamıyomu?arkadaşlar çok üzgünüm.Ne olur acil yardım edin.Ağlamaktan mahvoldum,
konu kardeşimle ilgili,yaklaşık 1 aylık mevzuymus,ben öğreneli 1 hafta oldu
hakkınızda karakola şikayet ,ya da savcılığa şikayet olup olmadığını nasıl öğrenebilirsiniz
ben bu işi avukat aracılığıyla yapmak istiyorum
avukat aracılığıyla nasıl oluyor bilen varmı
aşamaları neler,
avukat ücreti ne kadar sadece şikayet olup olmadığını öğrenmenin
Yani benim başıma geldi, kağıdı evde olmadığım için yapıştırıp gitmişlerdi. Ben fırsat bulup gidememiştim (bir şey olmadığını düşünerek önemsememiştim) sonra aradılar gelmeniz gerekiyor diye. Çok çok büyük bir mevzu değilse sanmıyorum kapıya polis gelsin de ifadeye götürsün. Benim olayım 2. El telefonun çalıntı çıkmasıydı o yüzden önemsiz bir şeydi yanişu an da beni çok rahatlattınız,çok teşekkür ederim
olay yaklaşık 1 aylık
bu konularda hiç bir sey bilmiyorum
karakola nasıl çağrılınır falan,internetten okudukça kafam karıstı
karsı taraf kimlik bilgilerini biliyormus
ama telefonunu falan bilmiyormus
yani karakola çağrılınca mutlaka kağıt falan mı yollanır
evde yoksan o an da kapıya mı yapıstırılır
yoksa kapıya gelip karakola gelip ifade verin mi denir
tekrar çok tesekkür ederim cevapların içinHayir sehirdisindan bir avukat telefonla sorabilir ama telde bilgi vermezler, gidip adliyeden sormak gerekir. Onda da vekalet yoksa ters bi memura denk gelirsen yine bilgi vermezler ama siz sansinizi o adliyenin hazirlik burosunu arayip deneyin bi isterseniz. Belki siz de telefonla bilgi alabilirsiniz
karakola ifadeye nasıl çağrılır kısmını da ayrıntılı bir sekilde öğrenmek istiyorumBiri ondan şikayetçi olduysa zaten ondan da ifade hakkı istenir. Direkt adliyeye gitmez dosya.
Bir ay olmuş,bunca sürede defalarca ulaşılması lazımdı kardeşine
Maalesef bilemiyorum ama bence gerek yok, bekleyin bi sure dahatekrar çok tesekkür ederim cevapların için
o sehirden bi avukata vekalet versek ,sadece bu sorgulama işi için ücret ne olur
bu konuda bilgin var mı
Ben erkek kardeşimin başına geleni yazayım onun anlattığı kadar biliyorum tabikarakola ifadeye nasıl çağrılır kısmını da ayrıntılı bir sekilde öğrenmek istiyorum
mesela evde yoksun,o zaman geldiler diyelim
polis ya da jandarma ifadeye çağırmak için kapıya geldi
ikametgah adresin belli ama telefonun yok onlarda
evde yoksan ne yapıyorlar
arkadaslar cok soru soruyorum
özür dilerim hepinizden
hic bu kadar kötü hissetmemistim
kardesim benim canım ciğerim
onun üzülmesine dayanamıyorum
tesekkür ederimMaalesef bilemiyorum ama bence gerek yok, bekleyin bi sure daha
tesekkür ederimBen erkek kardeşimin başına geleni yazayım onun anlattığı kadar biliyorum tabi
Bir büfeden liseye giderken arkadasları ile sigara alırken yakalanmış
polis tutanak tutmuş sanırım
Biz eve kağıt gelince mahkeme olduğunu öğrendık
Kardeşim yaşı küçük olduğundan babamla gitti
Olay üzerinden baya geçtıkten sonra kağıt gelmiş eve
Böyle hatırlıyorum
Geçmiş olsun