kardeşim evden kacti lütfen yardim :(

valla canım acını anlıyorum ama benim ablam da sevgilisine kaçmıştı ki ben ablam kaçtı diye perişan haldeydim . eniştemi zaten tanıyordum onu bile bile çok perişandım. benim aklıma kalkıpta buraya yazmak gelmezdi .aklımın ucundan bilgisayar başına geçmek gelmezdi :KK14: ne olursa olsun. biz sadece dua edebiliriz. Dilerim biran önce bulunur

inşallah kardeşiniz düzelir... 2.defa kaçtığına göre psikolojik bazı sorunlarımı var.aile içi yada kendinle ilgi kaçmasını etkileyecek birşey oldumu? komşudan çekinmeyin başına herhangi birşey gelirse bu seferde neden komşudan çekindik diye vicdan azabı duyarsınız.. halayı birazdaha soruştursun polisler mutlaka bilgisi vardır.

Kardeşiniz ilk kaçtıgında ve bulup eve getirdiginizde psikolojik destek almadınız mı bir uzmandan belki size anlatmadıgı olaylar vardır en azından uzman birinden destek alabilirdiniz eve kapatmak çözüm değil,peki kaçtıgı adam kaç yaşında kendinden büyük mü.

Kactigi kisi 19 yasinda pislik bi insan
Kardesim zaten 10 gun siginma evinde kaldi orda psikolokla bi kac kez gorstrmusler belli basli bi sorunu yok bu yasdaki her genc kizin sorunları dediler. Polisden geldik yeni babmla polisler babma senin kızın bulunmak istemiyo dediler. Yani nerelerde yakalncagni biliyo ve cok iyi saklnyodedilerr. Hergun gitmekden yoruldum artık cok çaresiz hissediyorum.

Tum yazılanları okumadım ama konuştunuz mu ılk bulunduğu zaman ..Neden kaçmış sebebi neymiş.Evden kaçıp gıtmesı için buyuk bır sebebı olması gerek yada ne bılım başka bırseyler de olabılır..
İnşallah en kısa zamanda bulursunuz ..Evde cok baskı mı yapılıyor üzerine ..O çocukla mı evlenmek fln ısstıyor..
Siz neden kaçtığını düşünüyorsunuz?
İnşallah bulunur kesınlıkle psikolojik destek alın ..Allah yardımcınız olsun

Ne kadar mantıklı bu diyeceğim bilmiyorum ama kardeşinin fotoğrafını ekle buraya.
Çünkü başka şekilde nasıl yardımcı olabiliriz bilmiyorum.
ALLAH yardım etsin

Nereye kadar gizleyeceksiniz ki .
Müge Anlıya başvurmak bence de iyi bir yol .
Belki daha kaçmaya cesaret edemez .

çocuk gerçekten kötü birimi iyi araştırdınız mı... bi kere kulaktan dolma haberlere itimat etmeyin benim eniştemede kadın satıcısı demişlerdi ablam kaçtığında perişan olmuştu annemler babam vuracaktı bulsa biyerde ama yalanmış çok şükür şimdi babamın en büyük yardımcısı her işine koşuyo sağolsun eğer illa o çocukta ısrarcıysa eve geri dönsede kaçacaktır ikiside istiyorsa evlendirin olsun bitsin yapabilcek bişi yok yani başka.. şu halayı bidaha arayın deyin tamam biz onlara karışmayacağız sadece iyi olduklarını bilelim gelsinler nikahlarını kıysınlar iş tatlıya bağlansın ne denir başka ya.. çok üzüldüm doğrusu başımıza geldiği için iyi biliyorum bu durumları inşallah kötü bitmez sonu.

Valla kimseye anlatamıyoruz demişsin bu utanılacak bir konu değil. Kimin başına ne geleceği belli olmaz.
Genç kız o bir cahillik yapmış.
Bence Müge Anlı'ya gidin anında buluyor vallahi.
Kimseden de çekinmeyin elalem ne der ne eder falan boşverin milleti

Hala bir haber yok okul cikisinda gittim karakola. Cocukda aileside gelip istemdiler ki hic istemis olsalardi annem insafli davranip arastrp sorusturup evlendirirdi kac kez kardesime gelip istesinler dedi. Cocuk hakkinda kulakdan duyma bilgiler değil facede bize hakaret etti kiz kardesim ilk kactiginda. Muge anliya cikanlara saygim oldugu gibi cikmayan insanlarada saygım var.ailemin oyle bisey yapacagni sanmiyorum.

kızlar suan bi telefon geldi bi yakını bize gelecekmiş babam arayıp söyledi yani kardeşimden haber alacam kızlar allah hepinizden razı olsun gelişmleri yazacam size.. inş iyi şeyler olur lütfen dualarınız esirgemeyin.

kızlar suan bi telefon geldi bi yakını bize gelecekmiş babam arayıp söyledi yani kardeşimden haber alacam kızlar allah hepinizden razı olsun gelişmleri yazacam size.. inş iyi şeyler olur lütfen dualarınız esirgemeyin.

sevindim inşallah olumlu sonuç alırsınız.

öncelikle hepinize tşk ederim. kimseye bişey anlatamadığım için sizinle paylaşmak çok iyi geldi bana. çocugun babaannesi dayısı dayısınn eşi bi de bi aile büyüğü gelmişti tam olarak neyi olduğunu bilmiyorum. bizlerden özür dilediler ama babaannesi olan kadın bize böyle böyle söyledi diyince dediki yalan söylmeyin falan.(o kadını sevmedim hem suçlu hem güçlü) kardeşimle çocugun nerde olduklarını bilmiyorlarmş ama o aile büyüğü dediğim adam bn size getirecem herşey güzellikle olacak dedi. keşke böyle olmasaydı bizde böyle olmasını istemezdik falan dedi. benim anladığım kızlar kardeşimi getirdikden sonra her şey usulünce olacak. ama belki bana kızacaklarınız olacak ama ben istemiyorum kardeşimin o ailede olmasını istemiyorum. daha cok küçük neyin ne olduğunun farkında deil umarım herşey güzel olur hiç pişman olmaz.

öncelikle hepinize tşk ederim. kimseye bişey anlatamadığım için sizinle paylaşmak çok iyi geldi bana. çocugun babaannesi dayısı dayısınn eşi bi de bi aile büyüğü gelmişti tam olarak neyi olduğunu bilmiyorum. bizlerden özür dilediler ama babaannesi olan kadın bize böyle böyle söyledi diyince dediki yalan söylmeyin falan.(o kadını sevmedim hem suçlu hem güçlü) kardeşimle çocugun nerde olduklarını bilmiyorlarmş ama o aile büyüğü dediğim adam bn size getirecem herşey güzellikle olacak dedi. keşke böyle olmasaydı bizde böyle olmasını istemezdik falan dedi. benim anladığım kızlar kardeşimi getirdikden sonra her şey usulünce olacak. ama belki bana kızacaklarınız olacak ama ben istemiyorum kardeşimin o ailede olmasını istemiyorum. daha cok küçük neyin ne olduğunun farkında deil umarım herşey güzel olur hiç pişman olmaz.

ay bence sakın o çocukla evlenmesine izin vermeyin göz göre göre yanmasına izin vermeyin :KK43: gerekirse başka şehire taşının yalnız bırakmayın,dershaneye yollayın arkadaş çevresi değişsin. Bilemiyorum neler yapılabilir başka :/

X