kardeşim evden kacti lütfen yardim :(

zaten size nerde olduğu konusunda bilgi değilde nerde olduğunu bulsunlar alıp getirsinler sonuçta bu 17 yaşında reşit olmayan bi genç kız gerçi reşit bile olsa sonuçta kayıp polise diyin hayatından şüphe ediyoruz kötü bişey olmuş olabilir inşallah en kısa zamanda bulunur

inş teşekkür ederim fikirleriniz için lütfen duacı olun.

Kusura bakmayın ama kardeşinizi tanıyan o kadar insana bir gören eden var mı sormak yerine herkesden gizleyerek, biz hiç tanımayan insanların nasıl bir yardımı olmasını bekliyorsunuz? Bence en mantıklı önerilerden biri Müge Anlı'ya başvurmak ki çok çabuk bulunuyor bu şekilde. Getirilen bir öneriyi denemediysen herşeyi yapmamışsınız demektir. Tlf yok, kart yok bunlar polisin işini zorlaştırıyor.

Kimse anlamasın diye oturup kaderinizer razı olma yolunu seçmişsiniz ama er geç herkes öğrenecek. Çünkü polisin hemen bulabilmesi düşük ihtimal.

Belki o ortak hesabı kardeşiniz kullanıyordu.. Yani demek istediğim bunlar bir şekilde konuşup anlaşmışlar bir şeyler planlamışlar..Polis falan bu hesabın şifresini kırabilir, oradaki konuşmalara ulaşabilirsiniz. Umarım bir an önce ortaya çıkar ve bu yılları hatırladığında pişman olacağı başka bir şey olmaz.

inş dediğiniz gibi olur. polise çocugunda o ortak hesabında adresini verdik.

Kusura bakmayın ama kardeşinizi tanıyan o kadar insana bir gören eden var mı sormak yerine herkesden gizleyerek, biz hiç tanımayan insanların nasıl bir yardımı olmasını bekliyorsunuz? Bence en mantıklı önerilerden biri Müge Anlı'ya başvurmak ki çok çabuk bulunuyor bu şekilde. Getirilen bir öneriyi denemediysen herşeyi yapmamışsınız demektir. Tlf yok, kart yok bunlar polisin işini zorlaştırıyor.

Kimse anlamasın diye oturup kaderinizer razı olma yolunu seçmişsiniz ama er geç herkes öğrenecek. Çünkü polisin hemen bulabilmesi düşük ihtimal.

yaşadığımız şehir çok küçük zaten bi gören olsa hemen haberimiz olur. tahminimizce ya evden cıkmıyolar yada şehir dışına çıkdılar.

Evde sıddet falan mı goruyordu veya cok mu baskı yaptı aılen kıza nıye durupd dururken ıllakacıcam dıye tuttursun kı illa bı huzursuzluk vardır evde ?

bide şöyle bişey var ikinciye kaçtığı gibi hemen polise haber verdiniz mi en azından terminalleri otobüsleri filan kontrol edip yoldan çevirebilirlerdi hala da öyle aranan kişilere eklesinler ve bütün illere haber yaysınlar arabalar vs arama yapılsın kimlik kontrollerinde mutlaka bi yerden çıkar kardeşin hiç mi bi yere gitmicek bunlar

Evde sıddet falan mı goruyordu veya cok mu baskı yaptı aılen kıza nıye durupd dururken ıllakacıcam dıye tuttursun kı illa bı huzursuzluk vardır evde ?

hayır evde şiddet yokdu. biz ona bir laf söyledğimizde o bize bin laf söylerdi. evimizdeki tek huzursuzluk ablamın eşinden ayrılma dönemi.

bide şöyle bişey var ikinciye kaçtığı gibi hemen polise haber verdiniz mi en azından terminalleri otobüsleri filan kontrol edip yoldan çevirebilirlerdi hala da öyle aranan kişilere eklesinler ve bütün illere haber yaysınlar arabalar vs arama yapılsın kimlik kontrollerinde mutlaka bi yerden çıkar kardeşin hiç mi bi yere gitmicek bunlar

kaçtığı saatte ben okuldaydım annmle babam hemen haber vermişler. polisler her ilde arama var dedi hastaneye yada kimliğiyle bir yere kardeşin yada cocuk giriş yaparsa anında bulunurlar dedi.

çok çok benzeri başıma geldi. sonuç olarak birkaç gün sonra telfn etti ben şuradayım diye. kaçtığıyla evlendi şimdi 1 çocuğu var yuvarlanıp gidiyorlar. ama biz hala konuşmuyoruz bize çok çektirdi elaleme rezil etti

çok çok benzeri başıma geldi. sonuç olarak birkaç gün sonra telfn etti ben şuradayım diye. kaçtığıyla evlendi şimdi 1 çocuğu var yuvarlanıp gidiyorlar. ama biz hala konuşmuyoruz bize çok çektirdi elaleme rezil etti

bizim ki 24 ünde gitti hala bi haber yok arasa bizimle bi şekilde iletişme gecse babm hemen bulundugu yere gidip getirir. allah sizede sabır versin.

Valla bizim çok fazla yapabileceğimiz birşey yok be abla. En çabuk bulunabilecek yer Müge Anlı'nın programı. Sonuçta canlı yayında fotoğrafı yayınlanacağı için tüm herkes görecek. Daha çabuk bir sonuç alabilirsiniz. Sonuçta kardeşinize dair birşey yok elinizde. Müge Anlıya başvurmak en mantıklısı olarak geliyor su an aklıma. Allah yardımccınız olsun. En kısa zamanda bulunur inşallah.

Valla bizim çok fazla yapabileceğimiz birşey yok be abla. En çabuk bulunabilecek yer Müge Anlı'nın programı. Sonuçta canlı yayında fotoğrafı yayınlanacağı için tüm herkes görecek. Daha çabuk bir sonuç alabilirsiniz. Sonuçta kardeşinize dair birşey yok elinizde. Müge Anlıya başvurmak en mantıklısı olarak geliyor su an aklıma. Allah yardımccınız olsun. En kısa zamanda bulunur inşallah.

Burda bile resmini paylaşmak istemedi müge anlıya hiç gitmez gerçi ben o kadına pek inanmıyorum

Burda bile resmini paylaşmak istemedi müge anlıya hiç gitmez gerçi ben o kadına pek inanmıyorum

valla o zaman yapabileceğimiz çok fazla birşey yok o zaman. ben sadece ilk sayfayı okudum geri kalanları okusaydım bu yorumu da yazmazdım yani. Bize danıştı en azından fikrimizi söyledik vicdanım rahat

Allah korusun ama ortada bir can söz konusu ve gözünüzün hiçbirşeyi görmemes gerekir
komşu, akraba elalem laf söz vs vs vs
sıgınma evine falan sordunuz mu oraya gitmiş olabilir mi

Müge Anlıya çıkanların hayatlarıda çıfıtçı çarşısına dönüyo ya çıkmak istememekte haklısın.Kaçırılmış olsa kaybolsa tamam ama bu kendi isteğiyle kaçmış.Sevgilisiyle kaçtığı belli ve poliste bulur bence önce çocuğun yakın illerde oturan akrabaları ve yakın arkadaşlarına bakılır sanırım.Ama ikinci kez kaçması ve sizinle yaşamak istememesi garip geldi bana.

ben 21 yaşındayım.

Keşke ilk kaçtığında bulduğunuzda biraz sıkı yönetim yapsaydınız ama artik yapıcak bişey yok polisten haber bekliceksiniz mecbur bide bu çocuğun konuştuğu görüştüğü arkadaşı ya da arkadaşları mutlaka vardır baban onları bi sıkıştırsa ağızlarından laf almaya çalışsa

X