kardeşim evden kacti lütfen yardim :(

Müge Anlıya çıkanların hayatlarıda çıfıtçı çarşısına dönüyo ya çıkmak istememekte haklısın.Kaçırılmış olsa kaybolsa tamam ama bu kendi isteğiyle kaçmış.Sevgilisiyle kaçtığı belli ve poliste bulur bence önce çocuğun yakın illerde oturan akrabaları ve yakın arkadaşlarına bakılır sanırım.Ama ikinci kez kaçması ve sizinle yaşamak istememesi garip geldi bana.
bizde ikinci kez kaçacağını ummuyorduk. beni anladığınız için teşekkür ederim.

Eve kapatmak kilitlemek bakkala bile giderken yanında birini yollamak bunlar çözüm değil nereye kadar kapalı tutulurki.Bir psikologla filan görüşülmeli tabi bulunduktan sonra.Evden kaçacak korkusuyla yaşanmaz

Keşke ilk kaçtığında bulduğunuzda biraz sıkı yönetim yapsaydınız ama artik yapıcak bişey yok polisten haber bekliceksiniz mecbur bide bu çocuğun konuştuğu görüştüğü arkadaşı ya da arkadaşları mutlaka vardır baban onları bi sıkıştırsa ağızlarından laf almaya çalışsa
poliiden habersiz birşey yapmamaya çalışıyoruz. sonuçta arkadaşları ona haber verir. çok sıkarsak daha kötü olur diye düşündük.

Kardeşiniz okuyormu dersaneye filan gidiyormu bilemiyorum da mahalleden filan yakın arkadaşı vardır.Ve insan böyle bir planı paylaşmadan edemez.Tamam polisten habersiz siz yine bişey yapmayın ama arkadaşlarını arayıp sıkıştırabilirsiniz gerçi bunu poliste yapar ve o yaştaki biriside korkup herşeyi söyler.Ya cidden üzüldüm umarım derhal bulunur.Ama lütfen bir cahilliktir deyin ve çok üstüne gitmeyin zor tabi biliyorum ama sakin olmanız lazım ki kendine zarar vermesin.He çocuğu çok sevmiştir alır karşınıza onunlada konuşur aranızda halledersiniz

Kardeşiniz okuyormu dersaneye filan gidiyormu bilemiyorum da mahalleden filan yakın arkadaşı vardır.Ve insan böyle bir planı paylaşmadan edemez.Tamam polisten habersiz siz yine bişey yapmayın ama arkadaşlarını arayıp sıkıştırabilirsiniz gerçi bunu poliste yapar ve o yaştaki biriside korkup herşeyi söyler.Ya cidden üzüldüm umarım derhal bulunur.Ama lütfen bir cahilliktir deyin ve çok üstüne gitmeyin zor tabi biliyorum ama sakin olmanız lazım ki kendine zarar vermesin.He çocuğu çok sevmiştir alır karşınıza onunlada konuşur aranızda halledersiniz
kardeşim iki yıl lisede kaldığı için örgün öğretim hakkı elinden alındı dershaneye gitmiyor.mahalleden bi kızı o çocukla konurken görmüştüm kızla konuştuk erkek kardeşimn facesinde engelldi bizi. polise de söyledik.

Haa bir dakka mahallede bir kız kardeşinizin erkek arkadaşını tanıyor ve siz facebook unu buldunuz ve engellendiniz.Demekki o kız birşeyler biliyor.Poliste biliyor tamam burda iş polise kaldı gerçi kızın ev adresini biliyorsanız polisle birlikte evine de gidebilirsiniz.Her ihtimal düşünülmeli tabiki.Mesela o kızın bir tanıdığı yada arkadaşı saklayabilir paranoyakça düşünülmeli.Umarım poliste hızla çalışır.

Haa bir dakka mahallede bir kız kardeşinizin erkek arkadaşını tanıyor ve siz facebook unu buldunuz ve engellendiniz.Demekki o kız birşeyler biliyor.Poliste biliyor tamam burda iş polise kaldı gerçi kızın ev adresini biliyorsanız polisle birlikte evine de gidebilirsiniz.Her ihtimal düşünülmeli tabiki.Mesela o kızın bir tanıdığı yada arkadaşı saklayabilir paranoyakça düşünülmeli.Umarım poliste hızla çalışır.

hayır o bizi facede engelledi. umarım polis en yakın zamanda bulur ve bende sizlerle paylaşırım cevabınız ve önerileriniz için çok çok sağolun.

Tamam anladım o engelledi işte demek birşeyler biliyorki korkup engelliyor.Aklınıza gelen en ufak şeyi bile anlatın polise ve o kızı takibe alın.Sinirlendim ama haa çok sevdiğin birlikte olduğun adama ailen seni vermek istemiyordur çok seviyosunuzdur birbirinizi kaçarsınız anlarım da bu ne böyle.Arkadaşım allah yardımcınız olsun kardeşinizede rabbim akıl versin de sizi daha fazla üzmesin

Tamam anladım o engelledi işte demek birşeyler biliyorki korkup engelliyor.Aklınıza gelen en ufak şeyi bile anlatın polise ve o kızı takibe alın.Sinirlendim ama haa çok sevdiğin birlikte olduğun adama ailen seni vermek istemiyordur çok seviyosunuzdur birbirinizi kaçarsınız anlarım da bu ne böyle.Arkadaşım allah yardımcınız olsun kardeşinizede rabbim akıl versin de sizi daha fazla üzmesin

çok sağolun allah razı olsun.. ama bir kez olsun cocuk ve ailesi kardeşimi istemye falan gelmediler hıı o zamanda ailem karşı çıkardı ama insanları tanımış olurduk ellerinden geleni yapdılar derdik. korkum başına bişey gelmesi allah düşmanıma yaşatmasın.

Birlikte kaçma var madem tanışılır aileyle bilmiyorumki arkadaşım evlendirin bitsin gitsin diyemem küçük daha 17 yaş.Ailece başbaşa konuşulacak kızım senin derdin ne bizimle derdin ne biz neyi eksik yapıyoruz ya da yapmıyoruz da sen bizden kaçıyorsun gibi güzellikle konuşulur ve halledilir diye düşünüyorum.:KK34:

Birlikte kaçma var madem tanışılır aileyle bilmiyorumki arkadaşım evlendirin bitsin gitsin diyemem küçük daha 17 yaş.Ailece başbaşa konuşulacak kızım senin derdin ne bizimle derdin ne biz neyi eksik yapıyoruz ya da yapmıyoruz da sen bizden kaçıyorsun gibi güzellikle konuşulur ve halledilir diye düşünüyorum.:KK34:
eğer bulursak bizde sizin gibi düşünüyoruz. ilk kaçtığında konuştuk niye kaçtın bizden diye bizi azarladı.

canım Allah yardımcınız olsun inşallah. arkadaşlar çok güzel tavsiyeler vermiş. acaba kardeşiniz o kaçtığı çocuk tarafından tehdit ediliyor olabilirmi?
hani demişsiniz ya çocuk eve çağrı atıyo falan diye. belkide böyle bi ihtimal de olabilir. eğer tehdit ediliyosa kardeşiniz belki korkup size söyleyemiyor olabilir. umarım en kısa zamanda bulunur kardeşiniz.

Bıçak sırtı gibi durum yani yazabilcek birşeyde gelmiyor aklıma ama seni takipteyim mutlaka haberleşelim foruma yazamasanda mesaj falan atıcam sana bu çok ilgimi çekti herşeyin güzel olmasını istiyorum iyi geceler canım

canım Allah yardımcınız olsun inşallah. arkadaşlar çok güzel tavsiyeler vermiş. acaba kardeşiniz o kaçtığı çocuk tarafından tehdit ediliyor olabilirmi?
hani demişsiniz ya çocuk eve çağrı atıyo falan diye. belkide böyle bi ihtimal de olabilir. eğer tehdit ediliyosa kardeşiniz belki korkup size söyleyemiyor olabilir. umarım en kısa zamanda bulunur kardeşiniz.
çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. söylediğim gibi tehdit edildiğini sanmıyorum. çünkü bir çok kez bak hiç bişeyden korkma biz varız polise gidriz vss gibi konuşmlar yapdım.

Bıçak sırtı gibi durum yani yazabilcek birşeyde gelmiyor aklıma ama seni takipteyim mutlaka haberleşelim foruma yazamasanda mesaj falan atıcam sana bu çok ilgimi çekti herşeyin güzel olmasını istiyorum iyi geceler canım

çok sağolun yanımda olduğunuz destek olduğunuz için. iyi geceler.

evet kardeşime rahat battı bugüne kadar babamın kredi kartlarını çaldı para çaldı ailem üstüne gitmeyerek tatlı dille huyunu düzeltmye çalıştılar ama nafile.. halasının ve cocuğun son kullandığı numaraları polise verdik.

Bir daha eve getirdiğinizde ağzını burnunu dağıtın bence,kusura bakmayın ama gerçekten çok sinir bozucu.
Benim babam olsa aramaz vallahi ne hali varsa görsün der yediğim haltla kalırım.

Benim felsefem de bu olurdu galiba,gitsin görsün bakalım eller kadir kıymet biliyor mu.

X