Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ay bence sakın o çocukla evlenmesine izin vermeyin göz göre göre yanmasına izin vermeyin gerekirse başka şehire taşının yalnız bırakmayın,dershaneye yollayın arkadaş çevresi değişsin. Bilemiyorum neler yapılabilir başka :/
bende hiç istemiyorum. ama annem beni dinlemez ablamıda dinlemiyor. çünkü kardeşimin yerinde durmayacagını biliyor belkide getirdiklerinde herşey cok farklı olur. babaannesi olcak kadın biz istemiyoruz dio sanki biz çok istiyoruz ya sabır.
bende hiç istemiyorum. ama annem beni dinlemez ablamıda dinlemiyor. çünkü kardeşimin yerinde durmayacagını biliyor belkide getirdiklerinde herşey cok farklı olur. babaannesi olcak kadın biz istemiyoruz dio sanki biz çok istiyoruz ya sabır.
Konuya yorum yapmamistim cunku son gelismeye kadar sessiz takip etmek istedim arkadaşım kardeşin kesinlikle siz ne yaparsanız yapin evde durmaz. Vee şunu soyliyim kesinlikle evlenmesinede izin vermeyin bırakın kendisi size gelicek gitsede. Ne bu her dakika evden mi kacilir. Evlensede o adamdanda kacar kusura bakma. Kesinlikle piskolijisi bozuk 17 yasinda bazı seylerin farkında 17 yas o kadar kucuk bi yas degil bnm kardesimde 17 yasinda ve erkek arkadaşı var bizde tanıyoruz ama seviyeli bi şekilde tabii ki. O kiz simdi evlense iyi bir evliligi olacaginimi dusunuyor annen? Istenmeyen gelin olarak kalicak ve forumda ne konular var alin onu yaniniza bi okutun istenmeyen gelinlerin ne halde oldugunu. Bence yaniniza gelir gelmezde herşeyden kisitlayin kendi yasindakilerin hayatini dolu dolu yasadigini gorunce kendine gelebilir belki.. ama evlenmesine kesinlikle karsi cikin
Kactigi cocuk tekin bir insan degil, ama senin kardesin de oyle.. Bazi insanlara yardim edemezsin, bu yuzden kendini harap etme.. Bu durumu en az zararla atlatmada ailene yardim etmekten baska birsey yapamazsin maalesef..