• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim de ağırlık var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

melisaa3456

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2024
100
-73
1
24
Kardeşimin üzerinde bi ağırlık var işe bile zoraki gidiyo halüsinasyon görüyorum diyor iş yerinde arkadaşı markette depoda burda bi kafa var demiş dünde bilerek işe geç gitti korktu sanırım yemek bile yemedi dün bugünde iş yerinde yememiş hiçbişey yapası gelmiyomuş ne yapmalıyız felak nas ayetelkürsi hâlâ aynı hocaya mı götürsek

Kardeşimin üzerinde bi ağırlık var işe bile zoraki gidiyo halüsinasyon görüyorum diyor iş yerinde arkadaşı markette depoda burda bi kafa var demiş dünde bilerek işe geç gitti korktu sanırım yemek bile yemedi dün bugünde iş yerinde yememiş hiçbişey yapası gelmiyomuş ne yapmalıyız felak nas ayetelkürsi hâlâ aynı hocaya mı götürsek
Ne hocası yahu, insanlar niye bu kadar cahil . Hiç tahammülüm kalmadı bu cahilliklere. Tabiki bir doktora götürün.

Benim teyzemin kızının böyle problemi vardı. Benim çalıştığım ilde de iyi bir çocuk ergen psikoloğu vardınranıdığım. Teyzemi aradım kızın uçak biletini alayım gönder ya da beraber gelin bende kalın ben o doktora götüreyim diye.
Gerek yok dediler sonra duydum köydeki diplomasız bir hoca denilen adama götürmüşler hem de her hafta. Sonra da kızın kafası dağılsın unutsun bu dertleri diye o yaşta nişanlamışlardı. İnsanlara diyecek söz bulamıyorum artık cidden.
Sonra da kız evlendi çocuğu oldu , şimdi yine halüsinasyon yine hoca hoca gezmelerdeymiş.

Tıp diye birşey icat edildi, çok acayip bişey, araştırmanızı öneririm, böyle durumlarda ise yarıyor diye duydum.

Türkiye de tıp diye bir brans var hani hasta olduğunuzda gidip doktora görünmek gibi... kardesiniz içinde böyle doktorlar var derdine care bulacak 6 yıl okuyorlar sonra daha fazla okuyup docent prof oluyorlar hayat kurtaran beyaz önlük giyiyorlar bilirsiniz heh iste onlara gotureceksiniz kardeşinizi üfürüktenn şarlatan hocalara degil...Allahim yaa hala hoca diyor, birde gitmişken kendinizede bir randevu alin bence baksinlar eksik birsey varmı

Psikiyatriye gidilecegini bende biliyorum onumu dedim size ileride gardiyan olmak istiyor ona bile engel olacak
Sanrı görüyor diyorsun, adamın aklı kaymış sen ileriyi düşünüyorsun. Olmayıversin gardiyan olmaması gerekiyorsa zaten, başka bir şey olur. Psikiyatriye götürün yahu. Ne hocası ya?!

Psikiyatriye gidilecegini bende biliyorum onumu dedim size ileride gardiyan olmak istiyor ona bile engel olacak
Harika meslek seçimi anlattığınız durumları yaşayan biri için. Kendisine ve başkalarına zarar vermemesi doktora gitmelisiniz.

Sana mı sorcaktı gardiyan olup olamayacağını terbiyeni takın
Bana sormasın da olamaz zaten bu haldeyken. Binbir çeşit psikiyatrik teste kişilik testlerine sokuyorlar. Almazlar zaten. Boşuna heves etmesin. Gitsin tedavi olsun, belki normal bir hayatı olur ilerde. Bu şekilde çok zor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back