• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeşim annemden nefret ediyor..

kyfliii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
94
0
96
İzmir
annemle babam boşanma aşamasında.maddi-manevi sorunlar yüzünden annem evi terketti ve boşanma davası açtı.kardeşim anneme gitme hiçmi beni düşünmüyosun demesine rağmen annem dinlememiş.ben okulum yüzünden ayrı bi şehirdeyim olaylara çok şahit olamadım ama ne yaptıysam ne ettiysem kardeşimi anneme götürmek konusunda ikna edemedm.bliyorum çok özlüyor ama itiraf etmiyor.bu durumu nasıl düzeltebilirm psikolojik yardıma ihtiyaç var mıdır sizce senağlama

Öncelikle üzüldüm kardeşinizin durumuna.
Yalnız başlık yanlış.Kardeşim annemden sevmiyor diye bir cümle olmaz,sanırım yanlışlıkla yazılmış.
Psikoloğa gitmesi gerekir mi bilemem ama bir süre beklemek sanırım en iyisi.Kendi içindeki kırgınlıkları bitince daha açık olur belki buluşma teklifine..
Kolay gelsin..

kardeşim annemden nefret ediyor olucaktı değiştirince annemden kısmı kalmış yoksa farkındayım yani yanlış olduğunun teşekkürler.1 seneden beri bekliyorum bu durumun düzelmesini bakalım daha ne kdr beklemem gerekir :1closedeyes:

kardeşim annemden nefret ediyor olucaktı değiştirince annemden kısmı kalmış yoksa farkındayım yani yanlış olduğunun teşekkürler.1 seneden beri bekliyorum bu durumun düzelmesini bakalım daha ne kdr beklemem gerekir :1closedeyes:

Tamam canım şimdi gördüm,editörlerimiz haber verdi..Başlığını değiştirdim sanırım sorun kalmadı..

İyi paylaşımlar diliyorum..yerimseniben

her parçalanan ailede yaşanan sorundur bu sorunlar..kesinlikle psikoloğa gitmeli yapılan terapilerin çok faydası olacaktır kendikendine atlatamaz hele ergenlik dönemindeyse dahada zordur..psikolojik yardım alması lazım..ankarada olsaydınız yardım edebilirdim size..

hangi yaşlarda olursak olalım anne ve baba şefkatini üzerimizde hissetmek isteriz..annenizin babanıza kızıp evi terketmesi en çok kızkardeşinizi etkilemiş olması doğal..siz de şehir dışında olduğunuz için kendisine destek bulamamış ve annesinin gitmesini istemediğini söylediği halde gitmiş olması şahsına yapılmış bir hakaret gibi bile gelmiş olabilir..
psikolojik yardımın faydası olacaktır mutlaka ancak anneyle biraraya gelinip detayların masaya yatırılması ve olayların net olarak anlaşılmasına zemin hazırlamak yararlı olacaktır..bu iş sanırım size düşüyor..Allah yardımcınız olsun..

Back