Ne günahına girmesi ya iyi misin arkadaşım. Sakın o kızı geri yollamayın eve. Daha 18 yaşında. Otursun açıktan liseyi bitirsin evde çocuğuna baksın bi yandan. Annenle babanın masaya 2 tabak fazladan koyacak gücü vardır heralde.
15 yaşınd akardeşin kaçtı anladığım kadarıyla nasıl evlendi peki resmi nikahı yok muydu? Kaçınca bulup kolundan tutup eve getirmedniz mi o kızı? Ben anlamıyorum ya. 15 yaşında kızı kaçıran adam suçludur. Bu kadar! Adamın hangi günahını sayalım.
Bi dakka ya tekrar okudum. 18 yaşında mı kaçmış anlamadım hiçbir şey. Noktalama işareti yok. Ay nasıl boşan diyemiyosun ben anlamıyorum. En çok senin tavrına sinirlendim. Senin kocan aynı şeyi yapsa sana birilerinin boşan demesini istemez miydin? Velev ki adam denemiş olsun niye deniyor. İşsiz mi bu herif. Niye böyle şeylerle uğraşıyor. Kardeşin çalışıyorsa ne ala!!! Bakıcı tutar bebişine. Parasını kocasına değil bakıcıya yedirir. Ayrıca bu mesajları mahkemeye kanıt olarak sunarsa tazminat alacak. Çaresizlikten bahsetmeyin bana.
Kardesin ailenin evinde kalsin. Versin bakiciya parasini. Ailenin evinde yatacak yer yok mu? O adamin da maasina haciz konur calisiyorsa cocuk icin.Kocası neyle tazminat verecek? Kardeşim 900 tl ile yiyip içecek mi bakıcı mı tutacak?
Bekar kızlar lise üniversite okumayıp aşığım diyenler bu konuyu iyi okusun acizliği görsün okumayıp üç kuruş parayla çocuğunu alamamak neymiş görsünde böyle hata yapmasınlar.
Kardesin ailenin evinde kalsin. Versin bakiciya parasini. Ailenin evinde yatacak yer yok mu? O adamin da maasina haciz konur calisiyorsa cocuk icin.
Annem çok otoriterdir kardeşimde ezik bir tip değil geçinemezler birlikte ama yapacak bir şey yok mecburen öyle olacak çocuğu ana okuluna verecekler yarım gün yarım günde babam bakacak kardeşim çalışacak ayrılırlarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?