Kardeşim 1.buçuk yaşına girecek ama hala yürümüyor :((

bebisimsanem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
650
0
0
İstanbul
meraba ben daha öncede açmıştım konuyu ama fazla yardım alamadım . biz 4 kız kardeşiz en büyük ablam 18 yaşında sonra 17 yaşında bende 16 gibi 1 bucuk sene önce canım kardeşim doğdu . annem 35 yaşında . sorun kardeşim yürümüyor yapmadıgımız şebeklik kalmadı onu yürütmek için . 35 yaşında kadın sırf biraz daha hareket etsin diye onunla dans bile ediyor ama onda tık yok.. bizim orda annemden önce doğum yapan kadınların bile çocukları yürüyo ama bizimkisi hiç umrunda degil . annemde çok kafasına takıyo ama takılmıcak gibi degil ki . dik bile durmuyor yerinden kalkmıyo hani hareketli bir çocuk .. çığlık atar abba der baba der falan ama yürüme problemimiz var . kardeşimede o biçim bakıyoruz ama annemler yürümemesinin sebebinin bizden kaynaklandıgını düşünüyor. doğduğundan beri kucaklarda annem çok üzerine titriyo soğuk almasın diye dışarıya cıkarmıyo e haliyle herşeyini biz yaptıgımız için yürümeye yeltenmiyo . alışmış çünkü herşeyinin başkasının yapmasına . keşke bukadar ilgi göstermeseydik bıraksaydık bazı şeylerini kendi yapmayı öğrenseydi .. neyse bu bizim düşüncemiz sizin düşünceleriniz neler aynı durumda olan varsa yardımcı olun lütfen ..... yada şöyle yürümesini sağlıcak şeyler moralimizi düzelticek şeyler bekliyorum sizden

doktora götürdünüz mü doktora götürdüyseniz fiziksel bir sorun yoksa 18 ayına kadar yürümemesi normal çok ilgiden dolayı olabilir benim arkadaşım çocuğuda 17 aylık yürüdü onada anane ve teyze bakıyordu çok ilgilerdi o geç yürüdü. endişe etmeyin vakti saati gelince yürür

tam olarak kac aylık.. 1 yasından sonra en azından dık durabılmesı lazım. bence bır doktora goturun içiniz rahat eder

16 aylık ayakta duramıyo ama biz tuttuğumuzda ayaklarının üstüne basıyo ama bıraktıgımızda düşüyo. bizimde içimiz rahat degil doktora götürücez (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…