Sat ye mis gibi.Napayım ben kıza bile bişeyler almıştım bileklik.. eksik kalmasın diye.
Çok agresif bir kardeşim var. Bir abla olarak çok zoruma gitti..ağzından çıkana hiç dikkat etmiyor. Ben yutkundum kaldım şok geçiriyorum. Çok iyi niyetlerimle gelmiştim. İkisinede altın almıştım.Bilmiyorum zor bir karar net bir cevabı olmaz hiç gitmemek gidip tamamen vakit geçirmek düğün evinde bulunup salona gitmemek veya salonda 5 dk durmak gibi çok alternatif değerlendirilebilir
Ne yaparsanız yapın sonrasında tavrınız olsun kaçtıkça kovalayacak hemen yumusamayin
Benzer olaylar yasamismiydiniz?
Kızada böyle küfür ediyormuş aynı kelimelerle. Mizacı bu.Kardeşinizin üslubu hep böyle miydi?
Yoksa size aşırı tepkisi ve sinirden mi böyle oldu?
Kızda ki de iyi cesaretmiş.Kızada böyle küfür ediyormuş aynı kelimelerle. Mizacı bu.
Anlamadığım şey sizin haberiniz olsa bile niye bu kadar tepki gösterdiği? Evleneceği kıza yazık Allah sabır versin. Gitme tabi ki. Kardeş ana baba da böyle çirkin durumlarda bir yere kadar.Merhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
Kardeşime eski erkek arkadaşım düğün hediyesi olarak onun hesabına para atmış.o hesapta daha önce borç ödeme gibi bi konu vardı karışık bi mevzu. hesap bilgilerini o yüzden biliyor. Düğünü olacağındanda çok önceden haberi vardı. Kimseden para istemedim. Herşey haberim dışı gelişti.daha sonra kardeşim hemen akabinde beni arayıp çok ağır küfürler etti şahsıma. Ağıza alınmayacak küfürler. Or,peynir ismi, s. Git, düğünüme gelme, vs. Geldiğin gibi geri git dedi. Çok ağır küfürlerle. O kişiye de kızdım nasıl haberim olmadan böyle para yollarsın diye. Haberim olmadığını anladığında kardeşim özür diledi. Ama çok kırıldım
Onun düğünü için bi çeyrek alabileyim diye para biriktirdim günlerce. Binbir zorlukla geldim. Özürde dilese bu düğüne artık gidesim yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok kırıldım.Gideyim mi bu düğüne?
Çok agresif bir kardeşim var. Bir abla olarak çok zoruma gitti..ağzından çıkana hiç dikkat etmiyor. Ben yutkundum kaldım şok geçiriyorum. Çok iyi niyetlerimle gelmiştim. İkisinede altın almıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?