• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeş küfür

Kızada böyle küfür ediyormuş aynı kelimelerle. Mizacı bu.
Siz hiç tepki vermeyerek kardeşinizi tepenize çıkarmışsınız.
Ben düğüne giderdim. Olayı hiç yaşanmamış farz edip oğlum için eğlenirdim. Ama bir daha onların ne ölüsüne, ne dirisine hiç bir şekilde katılmazdım.

Gitmezdim, net.
Velev ki para olayından haberin var, yine de şu kelimeler, şu hakaretler, kimseye söylenmez ama ablaya da hiç söylenmez.
Biz de erkek kardeşimle tartışıp kavga ederdik arada ama ikimiz de tek kelime küfür etmedik bugüne kadar, Allah korusun. O kelimeler sonrası insan nasıl yüzyüze bakar ki?
Bugüne dek kimse haddini bildirmemiş bence o kardeşin olacak terbiyesize, yapmış etmiş devam etmiş hiçbir şey olmamış gibi, o yüzden de gönül almak kendini toparlamak şöyle dursun, gemi azıya almış büsbütün.

Bence sen gideceksin, çünkü bugüne dek böyle alışılmış ve ailene de garip gelmiyodur bu durum diye düşünüyorum. Hatta senin düğüne gitmemen daha büyük hakaret sayılacaktır. Bir de sessiz yapıda birisin gibi hissettim.
Resti çeksen, az öz gereken tavrı koysan, düğüne de gitmesen mis gibi olur ama işte, bilemedim.

Son düzenleme:
Günlerce para biriktirdim. Yolu ayrı altını ayrı dönüşü ayrı. Çok masraf ettim.maddi manevi.helal hoş olsun.Düğüne gitsem ben bunu öpmekte istemem takı merasiminde. Kızı öpüp kutlasam altınını taksam. kendime yakışanı yapayım diyorum. Ama ne yapayım bilmiyorum... Oğlumla geldim üstelik.o da bekliyor düğün pastası yicek diye mutlu..
Olayı dramatize etme lütfen ya, şaka gibisin, ortalığın kıyamete dönmesi lazım bu iğrenç laflardan sonra, sen hâlâ "oğlum düğün pastası yiycek diye mutlu", gerçekten şaka mı bu?

Sen o lafları yutarsın, düğüne de gidersin, sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi görüşmeye devam edersin, buna da "kendime yakışanı yaptım" diye kılıf bulursun.

Böyle hırgür devam o zaman, ne diyelim.

Bizim dedigimizi değil,istediğini yapacaksın zaten.
Başkası olsa söylerdim de konu sana ait olunca sürekli bildiğini okuyacağını biliyorum 🤗
O yüzden nasıl arzu ediyordan öyle yap

Merhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
Kardeşime eski erkek arkadaşım düğün hediyesi olarak onun hesabına para atmış.o hesapta daha önce borç ödeme gibi bi konu vardı karışık bi mevzu. hesap bilgilerini o yüzden biliyor. Düğünü olacağındanda çok önceden haberi vardı. Kimseden para istemedim. Herşey haberim dışı gelişti.daha sonra kardeşim hemen akabinde beni arayıp çok ağır küfürler etti şahsıma. Ağıza alınmayacak küfürler. Or,peynir ismi, s. Git, düğünüme gelme, vs. Geldiğin gibi geri git dedi. Çok ağır küfürlerle. O kişiye de kızdım nasıl haberim olmadan böyle para yollarsın diye. Haberim olmadığını anladığında kardeşim özür diledi. Ama çok kırıldım
Onun düğünü için bi çeyrek alabileyim diye para biriktirdim günlerce. Binbir zorlukla geldim. Özürde dilese bu düğüne artık gidesim yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok kırıldım.Gideyim mi bu düğüne?
Gitme.

Napayım ben o kızcağız(gelin) telefon edip hoşgeldin abla demişti. Onunda hediyesini almıştım birikim yapıp. özürler diledi bu kardeş dediğim insan .bilerek yollattın para sandım o adama dedi ama kalbim paramparça oldu. Haberim yoktu. Şok oldum. Genelevdeki kadınlara bile böyle küfür edilmez. Çok zoruma gitti.
Kardeşe bu duyguları söylediniz mi?yoksa sadece buraya yazarak bizimle mi paylaşıyorsunuz?

Dedim demez miyim. Sessiz kalmadım.
O an bas baa bağırıp küfür ederken şok oldum. Kaldım öyle.
Ardından kendime gelince direkt haddini bildirdim.
Onun gibi küfür etmedim ama bende ağır konuştum.
Sinir hastası işte. Ben daha sakin soğuk kanlıyım.
Ama bunun hesabını onu hayatımdan silerek ödeticem.
Düğün için artık öyle arafta kaldım

Olayı dramatize etme lütfen ya, şaka gibisin, ortalığın kıyamete dönmesi lazım bu iğrenç laflardan sonra, sen hâlâ "oğlum düğün pastası yiycek diye mutlu", gerçekten şaka mı bu?

Sen o lafları yutarsın, düğüne de gidersin, sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi görüşmeye devam edersin, buna da "kendime yakışanı yaptım" diye kılıf bulursun.

Böyle hırgür devam o zaman, ne diyelim.
Ay hakikaten alırsın bi pasta oğlun yer evde bol bol bahaneye bak

Lutran neden bana cevap vermiyorsun? Bu kardeşine para yollayan ex o evli ve genç olan mı? Kardeşinle tanışıyorlar mıydı?
Ya bu üye evli adamlarla olan, onlardan dayak yiyen, boşandığı eşi de cinsel yaklaşımda bulunan üyeydi di mi 🤦🏻‍♀️
Demek ki, kardeşi yaşam tarzından rahatsız. Biz bile burda açtığı konuları kınadık. Yoksa insan kardeşine niye böyle şeyler desin.

Ya bu üye evli adamlarla olan, onlardan dayak yiyen, boşandığı eşi de cinsel yaklaşımda bulunan üyeydi di mi 🤦🏻‍♀️
Demek ki, kardeşi yaşam tarzından rahatsız. Biz bile burda açtığı konuları kınadık. Yoksa insan kardeşine niye böyle şeyler desin.
Tuhaf olan birşey daha var, bu evli ex ne alaka Lutran'ın kardeşine para atıyor düğün hediyesi diye? Acaba kardeşi ile tanışıyor muydu bu adam onu sordum birkaç kere, cevap alamadım. :)

Gitmem terbiyesize bak sanki milletin yanında durup ellerini tutacağız bişeyler yapmasın diye

ben gitmem
ama siz gidersiniz sonra sizin gönlünüzü de alır
mizacı bu diyerek normalleştirdiğinizin farkında bile değilsiniz ...

Tuhaf olan birşey daha var, bu evli ex ne alaka Lutran'ın kardeşine para atıyor düğün hediyesi diye? Acaba kardeşi ile tanışıyor muydu bu adam onu sordum birkaç kere, cevap alamadım. :)
Katip Sen söyledikten sonra benimde kafamda soru işaretleri oluştu. Yani niye kardeş kardeşe böyle bel altı vursun. Önceden bahsettiği iki sevgilisi de evli adamlardı diye hatırlıyorum. Kardeşi de hala ilişki yaşıyorlar sanmıştır. Kim, kime niye para yollasın. Konuşmuyorlarsa kardeşinin evlendiğini nasıl bilsin. Anlattıkları bazı şeyler tutarsız.

Back