• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeş küfür

Bu senin ex ne akla hizmet para göndermiş kardeşine, tanışırlar mıydı?
Bilmiyorum çok kızdım. Sanırım tek derdi yeniden bi araya gelmek ama ben bitirdim çoktan. Olamaz. Kardeşim kızsa bile bunca emeğime bu kadar küfür. Çok kötüyüm düğün yarın uyuyamıyorum

Bilmiyorum çok kızdım. Sanırım tek derdi yeniden bi araya gelmek ama ben bitirdim çoktan. Olamaz. Kardeşim kızsa bile bunca emeğime bu kadar küfür. Çok kötüyüm düğün yarın uyuyamıyorum
Tanışıyorlar mıydı?

Günlerce para biriktirdim. Yolu ayrı altını ayrı dönüşü ayrı. Çok masraf ettim.maddi manevi.helal hoş olsun.Düğüne gitsem ben bunu öpmekte istemem takı merasiminde. Kızı öpüp kutlasam altınını taksam. kendime yakışanı yapayım diyorum. Ama ne yapayım bilmiyorum... Oğlumla geldim üstelik.o da bekliyor düğün pastası yicek diye mutlu..

Hepsi olabilir kardeşinizi kenara koyun taki törenine hiç çıkmayın gelinle ayrı görüsursunuz
İçinize sineni yapin sonrasında ztn gelin ile ister görüşün ister görüşmeyin siz haklısınız bu biraz grisi olan bir konu çünkü tekrarı yok

Haklısınız
Ama sadece kardeş olarak bakmayın anne babanız var gelin var yarın yeğeniniz olduğunda nasıl ilerlersiniz kardeşi silin tamam onda hemfikiriz diğerlerini düşünerek hareket edin
Annemiz babamız yok... Biri vefat etti diğeri yatalak...babamda gelemiyor bu yüzden

Günlerce para biriktirdim. Yolu ayrı altını ayrı dönüşü ayrı. Çok masraf ettim.maddi manevi.helal hoş olsun.Düğüne gitsem ben bunu öpmekte istemem takı merasiminde. Kızı öpüp kutlasam altınını taksam. kendime yakışanı yapayım diyorum. Ama ne yapayım bilmiyorum... Oğlumla geldim üstelik.o da bekliyor düğün pastası yicek diye mutlu..
Oğlunuz da varmış demek ki bu eski sevgili çok eskide kalmış nasıl hala size sormadan büyük önyargı ile ağzını bozabilir bu hem size hem eşinize hakaret.
Ne sanıyor ki???
Aynı şey başıma gelse kardeşime şu durumda kızmak aklıma gelmez ya.
İkisinin arasında duyulmaması gereken bir şeyler olabilir mi?
Mantıklı değil çünkü kaç yıl önceki sevgili üzerinden trip atmak

Napayım ben kıza bile bişeyler almıştım bileklik.. eksik kalmasın diye.
Canım benim tak işte bilekliği koluna.
Değmeyen insana ne veriyorsun kendinden.
Hayırlı olsun yeni bileziğin, ihtiyacın olduğu durumda da satarsın:))

Bunda bu kadar ağır küfür edecek ne var hiç anlamadım. Ben olsam asla gitmezdim düğüne. Silerdim komple. Böyle bir şeyin affı olmaz. Ne kadar yazık saygısız.

Kızada böyle küfür ediyormuş aynı kelimelerle. Mizacı bu.
Öyle bir mizaç çeşidi yok. Şımartmışsınız tepenize çıkmış. Size orospu demiş ağzınızı bile açamıyorsunuz hala düğüne gitsem mi diye düşünüyorsunuz. Neyin sinikliği bu?

Bu arada benim biraz gözümün demem yarın doğacak yeğeninizi görmek istermisiniz diye gelin ile olan ilişkiniz tamamen kopmasın diye. Asıl sizin için.
Bu hiç önemli değil derseniz oğlunuz ile gezin keyfinize bakın hiç düşünmeyin

Kardeş bile olsa söylediği fazla ağır ben olsam detay vermeden kızın kulağına su kaçırırdım 😈

Ben olsam tavrımı koyar o düğüne gitmem.
Geline aldığımı ya onu gördüğüm bir zaman verirdim ya da kendim takıp kullanırdım.
Böyle kardeş olmaz olsun.
Arkadaşlara katılıyorum, geline yazık.

Edit : geline yazık değil. Lades diyene yolun açık olsun denir.
Kızada böyle küfür ediyormuş aynı kelimelerle. Mizacı bu.

Öyle bir mizaç çeşidi yok. Şımartmışsınız tepenize çıkmış. Size orospu demiş ağzınızı bile açamıyorsunuz hala düğüne gitsem mi diye düşünüyorsunuz. Neyin sinikliği bu?
Şok oldum o an bir süre kıpırdayamadım. Neyin var dediler konuşmaya çalıştım çenemm kitlendi
Aniden sesim kısıldı çıkmafo. Ben böyle oluyorum öyle anlarda.Gitsem gelini öper takısını takardım. Kardeşi kutlamak tokalaşmak bile istemiyorum. Kız için sadece bunu yapsam mı bilmiyorum.Gelin için aldığım takısını ablama bıraksam o verse daha sonra olur mu. Ne yapacağım dondum kaldım.

Merhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
Kardeşime eski erkek arkadaşım düğün hediyesi olarak onun hesabına para atmış.o hesapta daha önce borç ödeme gibi bi konu vardı karışık bi mevzu. hesap bilgilerini o yüzden biliyor. Düğünü olacağındanda çok önceden haberi vardı. Kimseden para istemedim. Herşey haberim dışı gelişti.daha sonra kardeşim hemen akabinde beni arayıp çok ağır küfürler etti şahsıma. Ağıza alınmayacak küfürler. Or,peynir ismi, s. Git, düğünüme gelme, vs. Geldiğin gibi geri git dedi. Çok ağır küfürlerle. O kişiye de kızdım nasıl haberim olmadan böyle para yollarsın diye. Haberim olmadığını anladığında kardeşim özür diledi. Ama çok kırıldım
Onun düğünü için bi çeyrek alabileyim diye para biriktirdim günlerce. Binbir zorlukla geldim. Özürde dilese bu düğüne artık gidesim yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok kırıldım.Gideyim mi bu düğüne?
kufur yahu bu.. duyabılecegım en berbat laf heralde or dedıgın... gitmem. yani ben gitmem. ozur mozur umruma gelmez. kardesler arası ıtısıp kakısmalar olur ıllakı olsa olsa salak derım ona bıle gucenırız o ayrı da... ama ucu nereye gıttıgı bariz bellı olan kelımeler de soylenmez. iğrenc.. edepsiz..

Şok oldum o an bir süre kıpırdayamadım. Neyin var dediler konuşmaya çalıştım çenemm kitlendi
Aniden sesim kısıldı çıkmafo. Ben böyle oluyorum öyle anlarda.Gitsem gelini öper takısını takardım. Kardeşi kutlamak tokalaşmak bile istemiyorum. Kız için sadece bunu yapsam mı bilmiyorum.Gelin için aldığım takısını ablama bıraksam o verse daha sonra olur mu. Ne yapacağım dondum kaldım.
Ne takısı Allah aşkına ya. Bana orospu diyenin boğazından bir kuruşum geçemez. Böyle yaptıkça kendi davranışlarının normal olduğunu düşünüyor işte. Karısı da aynı hesap o da sesini çıkarmıyor herhalde paşa padişah.

peki asıl sorumlunun kim olduğunu öğrenince onu arayıp küfretmiş mi kardeşiniz?
küfrü, şiddeti savunduğumdan değil ama anlamaya çalıştığımdan: eğer size küfredebilip de ötekine sırf erkek diye gıkı çıkmadıysa ekstra bir yazıklar olsun denmeyi hak ediyor bence.

düğüne gidip gitmeme kısmı bence de arada kalınacak bir durum. ben orada ailemi temsilen iki görünür kaçardım sanırım. altın vs de takmam, bu kadar dellendikten sonra parayı göndereni arayıp iban isteyip o parayı da geri yollamadıysa ona saysın.

Back