Bilmiyorum çok kızdım. Sanırım tek derdi yeniden bi araya gelmek ama ben bitirdim çoktan. Olamaz. Kardeşim kızsa bile bunca emeğime bu kadar küfür. Çok kötüyüm düğün yarın uyuyamıyorumBu senin ex ne akla hizmet para göndermiş kardeşine, tanışırlar mıydı?
Tanışıyorlar mıydı?Bilmiyorum çok kızdım. Sanırım tek derdi yeniden bi araya gelmek ama ben bitirdim çoktan. Olamaz. Kardeşim kızsa bile bunca emeğime bu kadar küfür. Çok kötüyüm düğün yarın uyuyamıyorum
Günlerce para biriktirdim. Yolu ayrı altını ayrı dönüşü ayrı. Çok masraf ettim.maddi manevi.helal hoş olsun.Düğüne gitsem ben bunu öpmekte istemem takı merasiminde. Kızı öpüp kutlasam altınını taksam. kendime yakışanı yapayım diyorum. Ama ne yapayım bilmiyorum... Oğlumla geldim üstelik.o da bekliyor düğün pastası yicek diye mutlu..
Annemiz babamız yok... Biri vefat etti diğeri yatalak...babamda gelemiyor bu yüzdenHaklısınız
Ama sadece kardeş olarak bakmayın anne babanız var gelin var yarın yeğeniniz olduğunda nasıl ilerlersiniz kardeşi silin tamam onda hemfikiriz diğerlerini düşünerek hareket edin
Oğlunuz da varmış demek ki bu eski sevgili çok eskide kalmış nasıl hala size sormadan büyük önyargı ile ağzını bozabilir bu hem size hem eşinize hakaret.Günlerce para biriktirdim. Yolu ayrı altını ayrı dönüşü ayrı. Çok masraf ettim.maddi manevi.helal hoş olsun.Düğüne gitsem ben bunu öpmekte istemem takı merasiminde. Kızı öpüp kutlasam altınını taksam. kendime yakışanı yapayım diyorum. Ama ne yapayım bilmiyorum... Oğlumla geldim üstelik.o da bekliyor düğün pastası yicek diye mutlu..
Canım benim tak işte bilekliği koluna.Napayım ben kıza bile bişeyler almıştım bileklik.. eksik kalmasın diye.
Annemiz babamız yok... Biri vefat etti diğeri yatalak...babamda gelemiyor bu yüzden
Öyle bir mizaç çeşidi yok. Şımartmışsınız tepenize çıkmış. Size orospu demiş ağzınızı bile açamıyorsunuz hala düğüne gitsem mi diye düşünüyorsunuz. Neyin sinikliği bu?Kızada böyle küfür ediyormuş aynı kelimelerle. Mizacı bu.
Kızada böyle küfür ediyormuş aynı kelimelerle. Mizacı bu.
Şok oldum o an bir süre kıpırdayamadım. Neyin var dediler konuşmaya çalıştım çenemm kitlendiÖyle bir mizaç çeşidi yok. Şımartmışsınız tepenize çıkmış. Size orospu demiş ağzınızı bile açamıyorsunuz hala düğüne gitsem mi diye düşünüyorsunuz. Neyin sinikliği bu?
kufur yahu bu.. duyabılecegım en berbat laf heralde or dedıgın... gitmem. yani ben gitmem. ozur mozur umruma gelmez. kardesler arası ıtısıp kakısmalar olur ıllakı olsa olsa salak derım ona bıle gucenırız o ayrı da... ama ucu nereye gıttıgı bariz bellı olan kelımeler de soylenmez. iğrenc.. edepsiz..Merhaba erkek kardeşimin düğünü için binbir zorlukla memlekete geldim. Herşey yolundaydı.
Kardeşime eski erkek arkadaşım düğün hediyesi olarak onun hesabına para atmış.o hesapta daha önce borç ödeme gibi bi konu vardı karışık bi mevzu. hesap bilgilerini o yüzden biliyor. Düğünü olacağındanda çok önceden haberi vardı. Kimseden para istemedim. Herşey haberim dışı gelişti.daha sonra kardeşim hemen akabinde beni arayıp çok ağır küfürler etti şahsıma. Ağıza alınmayacak küfürler. Or,peynir ismi, s. Git, düğünüme gelme, vs. Geldiğin gibi geri git dedi. Çok ağır küfürlerle. O kişiye de kızdım nasıl haberim olmadan böyle para yollarsın diye. Haberim olmadığını anladığında kardeşim özür diledi. Ama çok kırıldım
Onun düğünü için bi çeyrek alabileyim diye para biriktirdim günlerce. Binbir zorlukla geldim. Özürde dilese bu düğüne artık gidesim yok. Ne yapacağım bilmiyorum çok kırıldım.Gideyim mi bu düğüne?
Ne takısı Allah aşkına ya. Bana orospu diyenin boğazından bir kuruşum geçemez. Böyle yaptıkça kendi davranışlarının normal olduğunu düşünüyor işte. Karısı da aynı hesap o da sesini çıkarmıyor herhalde paşa padişah.Şok oldum o an bir süre kıpırdayamadım. Neyin var dediler konuşmaya çalıştım çenemm kitlendi
Aniden sesim kısıldı çıkmafo. Ben böyle oluyorum öyle anlarda.Gitsem gelini öper takısını takardım. Kardeşi kutlamak tokalaşmak bile istemiyorum. Kız için sadece bunu yapsam mı bilmiyorum.Gelin için aldığım takısını ablama bıraksam o verse daha sonra olur mu. Ne yapacağım dondum kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?