• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeş kıskançlığı mı?

mahzamer

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
16
5
1
25
Merhaba bebeklerimin arasında 1 bucuk yaş var kızım kardeşini gördüğünde sürekli bizim yanımıza değil onun yanına gitmek istiyor bizde kısıtlamıyoruz tabiki ama gidince kafasına vuruyor eee eee eee diyo öp dediğimizde öpüyor bazen ellerini bacaklarını çekiyor vuruyor eanlam veremiyorum kıskanıyor mu? Bunun için ne yapmam gerekiyor bu durumu yaşayan var mı kızımın tepkileri normal mi

Merhaba bebeklerimin arasında 1 bucuk yaş var kızım kardeşini gördüğünde sürekli bizim yanımıza değil onun yanına gitmek istiyor bizde kısıtlamıyoruz tabiki ama gidince kafasına vuruyor eee eee eee diyo öp dediğimizde öpüyor bazen ellerini bacaklarını çekiyor vuruyor eanlam veremiyorum kıskanıyor mu? Bunun için ne yapmam gerekiyor bu durumu yaşayan var mı kızımın tepkileri normal mi
bence bu durumu yasamayan yok. bende hamileyim 2.5 yas olacak aralari ve az cok ne yasayacagimizi tahmin ediyorum cevremden gozlemledigim kadariyla yas farki ne olursa olsun kiskanclik hep oluyor.

Merhaba kardeşlerim. Hamileyim . Daha önce bir oğlum oldu 2 yaşında . Çok kıskanıyor . Çok üzülüyorum . Daha doğmadan pis bebek kaka bebek demeye başladı . Tüp bebekle hamile kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Merhaba kardeşlerim. Hamileyim . Daha önce bir oğlum oldu 2 yaşında . Çok kıskanıyor . Çok üzülüyorum . Daha doğmadan pis bebek kaka bebek demeye başladı . Tüp bebekle hamile kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum.
benim oglum 26 aylik bende 6 aylik hamileyim hic bu tur soylemleri yok yani pis kaka olarak degilde hani bir bebek gelecek vs gbi durumun farkinda degil acaba bir sekilde birilerinden mi duyuyor bu yas grubunun farkinda olmalari icin daha erkenmis gbi geliyor bana

Oğlum da tüp bebekti bu gebeliğim de tüp bebek . Nedenini anlamadım ama hiç istemiyor. Yanımda yatırmaya korkuyorum takma atacak diye . Burda bebek var dedi babası ağladı gece . Onu hırpalamak da istemiyorum ama karnımdaki de bebek sonuçta

Oğlum da tüp bebekti bu gebeliğim de tüp bebek . Nedenini anlamadım ama hiç istemiyor. Yanımda yatırmaya korkuyorum takma atacak diye . Burda bebek var dedi babası ağladı gece . Onu hırpalamak da istemiyorum ama karnımdaki de bebek sonuçta
karnindakine onun darbeleriyle bisey olmaz benim oglumda cok asiri hareketli suanda bana vurma egilimi.cok fazla o da yasinin bir getirisi farkindayim. hicbir zaman bebek var vurma yapma demiyorum o an baska yone cekiyorum ilgisini, anlayip.kavrayacak yasta degil, yeni bir bebek gelince bence bi tik geri planda kalmasi gereken kucuk olan cnku hicbiseyin farkinda.degil ama buyuk olanin saltanati son buldu gibi bisey oluyor o yuzden buyugu bi tik onde tutmak gerekebilir en azindan kiskancliklari yumusak sekilde gogusleyebilmek icin

Back