kardeş kavgası

mektupp

çok yorgunum çok
Kayıtlı Üye
7 Mart 2008
514
11
643
Diğer
iki tane çocuğu olan kk üyeleri kavga ettiklerinde ne yapıyorsunuz. ben çok daraldım büyük izin versem küçüğü parçalayacak ona kıyamıyorum ama küçükte çaktırmadan ona sataşıyo bazen bırakayım kendileri halletsin diyorum ama olmuyor ikisinede kızmak istemiyorum ama ben çözüm bulamadım siz ne yapıyorsunuz:

ben aynı dertten muzdaripim benimde büyük oglum küçüge hiç rahat vermiyor işin içinden çıkamıyorum

iki çocuğu olan bu kadarmı kk üyesi var yaa çözüm bulan tecrübeli kimse yokmu aramızda

bu işe çözüm bulan anneler olsa bu sayfalar dolardı herhalde.:uhm: demekki iki cocugu olan anneler çözüm bulamamışlar (benim gibi) Yalnız olmadıgıma sevindim ama yinede bir çözüm bulan olursa lütfen yazsınlar. Bu kardes kavgası ve kıskaclıgını asgariye indirecek çözümler mutlaka vardır. kaydirigubbakcemile:mymeka:
tesekkürler...a.s.

sanırım bu olayı bizzat çocukluğumda yaşamış biri olarak söyliyeyim..çocuklar arasındaki yaş farkının az olmasından ve büyük çocuğun kıskanma içgüdülerinden kaynaklanıyor..ikinci çocuk gelmeden byük olan çocuğa bunun anlatılması ve onun anlaması kabullenmesi bu işi çoğunlukla çözüyor..anne vaya baba bu konuda en büyük görev onlara düşüyor..ayrım yapmamalı ki zaten çoğunluğu yapmıyor ama büyük çocuğa çok fazala yüklenme sen abisin ablasın o küçük sözü emin olun büyüğü daha fazla birsorumluluk altına sokuyor..anne yada baba biri sert biri yumuşak olmalı bukonuda biri sınırlayacak biri zor durumda yardım verecek..

büyükler olsa derdi ki kötekle bakim ikisini mum gibi olur..
kaydirigubbakcemile3 :roflol:

yok canım doğmadan hazırladık anlattık olmadı genede artık çözüm yok böyle devam edecek heralde ama ben kendimi sorgulamaktan psikolojim bozuldu aralarında haksızlık yapmayım derken

Hangisi haklı yada haksız bakmadan her kavgalarında odadan çıkmama cezası veriyorum. İşe yarıyormu diye sorarsanız hayır yaramıyor çünkü ikiside aynı odayı paylaşıyorlar.kaydirigubbakcemile3, Bazen kendi hallerine bırakıyorum yesinler birbirlerini, bazende müdahale ediyorum.
Of amaan ne bileyim ben yaa, bir çözümü yok sanırsambenneyaptımki

allah kolaylık versin canısı oğlanmı ikiside
hiç sorma benimkilerde birbirlerini yiyorlar doyamadılar malesef:roflol:
ve ben laelaelaelaelaeoluyorum
çözümmü çok denedim ağlama numarası yaptım,hastalanma bayılma gibi,
kendimi banyoya kitledim,elime boş valizimi alıp gitme ayakları
ve sonuç yine aynı kafamçokkarıştı
bu işin hiç bir zaman çözümü yok arkadaşım bende kendi hallerine bırakıyorum a.s
allah kolaylık versin bizlerea.s.

gündüzün karanlığı küçük kız büyük oğlan ama kız ondan beter yazını okurken kendimi gördüm henüz valizimi alıp çıkmadım ama az kaldı benimkilerin problemi biraz babadan kaynaklanıyo çok yoğun çalışıyor onu biliyorum ama akşamlarıda uyumayı tercih ediyor onlara çok vakit ayıramıyor yada birlikte olsalarda birebir iletişim olmuyor herşeyleriyle ben ilgilenmek zorunda kalıyorum birde hani uzmanlar arkadaş olun diyorya çok yüzgöz olduk bana akıl veriyorlar büyük neyse de küçük 4 yaşında bacaksız

çözümmü çok denedim ağlama numarası yaptım,hastalanma bayılma gibi,
kendimi banyoya kitledim,elime boş valizimi alıp gitme ayakları
ve sonuç yine aynı
gündüzün karanlığı cözümlerine cok güldüm özellikle hastalanma ve bayılmaya...:roflol:
ama malesef işe yaramamıs klava:
hepinize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…