• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kardeş gibi degiliz

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Daha önce çok konu açtım.Babam. sürekli içki içer ve bize eziyet eder.Belki bununla da alakalıdır bilmiyorum.3 kardeşiz.Biri erkek biri kız.Kız kardeşimle sıkıntım yok ama erkek kardeşimle düşman gibiyiz.Sabah ki olayı anlatayım mesela..Ben odada uyuyordum.Sigaradan nefret ediyorum.Sigara cidden aşırı şekilde rahatsız ediyor.Gelmiş sigara içiyor.Başka yerde iç dedim.Başladı yüzünü görmek istemiyorum.Git artık evden falan.Hep böyleyiz.Tek kelime konuşmayız bile.Kız kardeşimle bu kadar olmasa da biraz daha iyiler.Nişanlandı.Nişan günü kız tarafı komple yemege gittiler kız kardesımle benı götürmediler.Her hafta sonu hafta içi kız tarafı kardesım falan hepsı gezıyorlar bizi cagırmıyorlar.Kız da nişan 2 ay oldu ne geldi ne aradı.Kardesımle evlenınce görüşecegimi sanmıyorum.Evlenınce degişir mi acaba.Onun ıcın önemlı olan sadece nişanlısı ve nişanlısının ailesi.Evlenınce bir daha bu eve gelmıycekmıste.Ne bileyim sanki hiç yok gibi..

Hepimizin istediği koca adayı. Evlenince ailesini çöpe atan erkek mumla arasan bulunmaz :KK70: gelininiz çok şanslıymış der mişim :) şaka bir yana erkek kardeşinizin kendi tercihi. Yaşını başını almış evlilik kararı vermiş bir adam nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeli bence. Ablasısın sen yine inceden kırıldığını sizden uzaklaştığını düşündüğünü kendisi ile konuş 3yine düzelmezse sende tavrını ona göre koyarsın

Hepimizin istediği koca adayı. Evlenince ailesini çöpe atan erkek mumla arasan bulunmaz :KK70: gelininiz çok şanslıymış der mişim :) şaka bir yana erkek kardeşinizin kendi tercihi. Yaşını başını almış evlilik kararı vermii bir adam nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeli bence. Ablasısın sen yine inceden kırıldığını kendisi ile konus
Konusulacak gıbı degıl kı bagırıyor

Konusulacak gıbı degıl kı bagırıyor

Sakin bir dille gelin adayını kötülemeden. Örneğin kardeşim seninle konusmak istediğim beni üzen bir konu var lütfen sakince beni dinler misin diye giriş yap. Onu sevdiğini uzaklasmasından korktugunu fln. güzel bir dille

Yok düzelmez bu,içinde sevgi Yok
Ailesine Kıymet vermeyen ilerde Eşinede vermez
Şimdi böyle ama aynısını kadına da yapacak
Yok aynısını karısına yapmaz emin olun. Bazı erkekler böyledir kendi ailesini hiçe sayar varsa yoksa karısı ve karısının ailesidir. Bunlarda "karı köylü" denmektedir.

Ailenin gerginliği sizleri birbirinize karşı saldırgan yapmış biraz sanırım. Belkide evlenince değerinizi anlar. Bazı şeyler uzaklaşınca daha iyi anlaşılıyor.

Back
X