Kardeş Bilgisine Nasıl Ulaşabilirim?

Bilmiyorum dersiniz,veya başka bir notere de gitmeyi deneyebilirsiniz.
Benim elimde vekaletname kağıdı bile yoktu,aklıma geldi yolda yürürken ilk karşıma çıkan notere girdim yaptım.Tc bilmeniz gerekiyor ama
TC kimlik zaten edevlet vekalet bilgilerinde çıkıyor. Sonradan aklıma velaket kağıdı da geldi Allah’tan saklamışım

Yaparlar ablam aldatiliyodu
Kendisi adli personel
Kadının adresini babasının eski kocasının adresini filan hep buldu

Yanlış doğru elestiremiyorum, yaşanmadan bilinmiyor o gözü dönme anı

Yaparlar ablam aldatiliyodu
Kendisi adli personel
Kadının adresini babasının eski kocasının adresini filan hep buldu

Yanlış doğru elestiremiyorum, yaşanmadan bilinmiyor o gözü dönme anı
Benim de çağrı merkezinde arkadasim vardı,her şeye bakabilirdi illegal olarak :) KVKK falan hak getire . Özellikle icra Micra çağrı merkezlerinde bir sistem var, borçlu adamın eşinin ailesini bulup rezil ederlerdi... Ülkede her şeye ulaşım cok kolay
Ama tespit edilir ve şikayet edilirse çok fena cezası var.

Ya çok pislik bişey değil mi
Misal sevgilin savcı avukat olsun, takık biri olsun
Ayrıl
Adres degis
Hatta belki evlen başkasıyla
Adresine ulaşabiliyo ne güzel, gelsin seni öldürsün o zaman

Ya çok pislik bişey değil mi
Misal sevgilin savcı avukat olsun, takık biri olsun
Ayrıl
Adres degis
Hatta belki evlen başkasıyla
Adresine ulaşabiliyo ne güzel, gelsin seni öldürsün o zaman
Şey de çok saçma.ben hırsızımi karakola verdim, mahkememiz oldu falan filan. Çocuğun tcsi , ev adresi bilmemne her şey benim sistemde (kağıt olup evime de geldi) , benimki de çocukta. Mahkemeden sonra telefon sapiklari dadanmisti...
Yani adamı şikayet ediyorsun, senin şahidin vs bilgisi adamda..
Ne saçma sapan seyelr

Karşı tarafa adres bilgisi vermek ne ya iki taraf içinde siz kötü biri olsanız gidip bana zarar verdi diye vursanız ne olacak? Veya tam tersi? Ya ne saçma işler bunlar

Seninkine benzer bı anıda bende var
Dert yarıştırır gibi olmasın yeri gelmişken paylaşmak istedim
Bekarken alta birisi taşındı hapise girip çıkmış iki kardeş ffarkli suçlardan.
Aile sürekli boşanmış evlenmiş manyak bir aile.

Çok gürültüleri geliyor çocuğuna çıldırmış gibi bagirmalar
Çocuk için mavi masaya şikayet ettim, öyle yonlendirilmistim o zaman.

Aradiginda TC giriyorsun her nedense

İşte iki gün sonra kapımız gumgum çalıyor
Ee neymiş senin kızın bizi şikayet etmiş ben çocuğuma bagiriyomusum
Adımı bilmez kadın...
Adıma kadar verdi

Direkt onlar vermişler falanca ışık soy isimden şikayet var evinizi görebilir miyiz bı demişler

Annem alttan almasaydi inkar etmeseydi ki haberi yoktu annemin, ondan inandırıcı oldu karşı tarafa
alt komşu bizi taramalıdan geçirmisti hiç şüphesiz

Bilmiyorum dersiniz,veya başka bir notere de gitmeyi deneyebilirsiniz.
Benim elimde vekaletname kağıdı bile yoktu,aklıma geldi yolda yürürken ilk karşıma çıkan notere girdim yaptım.Tc bilmeniz gerekiyor ama
Ay inatla adres istiyorlar hala. 2 notere gittim. Sistem mi değişti nedir anlamadım başka bir yolu yok mu?

Ay inatla adres istiyorlar hala. 2 notere gittim. Sistem mi değişti nedir anlamadım başka bir yolu yok mu?
çok enteresan.adresini bilmiyorum taşınmış adres değişikliği yapmış olabilir deseniz? benden hiç sormamışlardı

tebligatı karşı tarafın evine değil vekaletname alınan notere yollayacaklarını söylemişti
Bilmiyorum benden karşı tarafın adresini istediler, tarafına tebliğ edilmesi lazımmış. Değişmiştir sistem büyük ihtimal, birkaç notere daha sordum çünkü hepsi istiyor

Bilmiyorum benden karşı tarafın adresini istediler, tarafına tebliğ edilmesi lazımmış. Değişmiştir sistem büyük ihtimal, birkaç notere daha sordum çünkü hepsi istiyor
İstanbuldaysanız Fatih’te noter adresi verebilirim benim yaptırdığım yeri. Bilmiyorum değişmiş mi ben 2021 yaptırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…