- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.876
- 30
-
- Konu Sahibi nightwish_black
TC kimlik zaten edevlet vekalet bilgilerinde çıkıyor. Sonradan aklıma velaket kağıdı da geldi Allah’tan saklamışımBilmiyorum dersiniz,veya başka bir notere de gitmeyi deneyebilirsiniz.
Benim elimde vekaletname kağıdı bile yoktu,aklıma geldi yolda yürürken ilk karşıma çıkan notere girdim yaptım.Tc bilmeniz gerekiyor ama
Karşı tarafın tc bilgileri demek istemiştimTC kimlik zaten edevlet vekalet bilgilerinde çıkıyor. Sonradan aklıma velaket kağıdı da geldi Allah’tan saklamışım
Yaparlarİnşallah cikmiyordur orada burada ya, ne tehlikeli .
Kaçak yollardan öğrenebilirsin ancak, polis, aile politilalar bakanlığında, çağrı merkezinde falan çalışan arkadaşına verirsin tcyi kaçak olarak bakar. Ama KVKK ihlali ağır bir suç . Kimse senin için göze alıp bunu yapar mı mesleğini tehlikeye atıp, onu bilemem
Benim de çağrı merkezinde arkadasim vardı,her şeye bakabilirdi illegal olarak :) KVKK falan hak getire . Özellikle icra Micra çağrı merkezlerinde bir sistem var, borçlu adamın eşinin ailesini bulup rezil ederlerdi... Ülkede her şeye ulaşım cok kolayYaparlarablam aldatiliyodu
Kendisi adli personel
Kadının adresini babasının eski kocasının adresini filan hep buldu
Yanlış doğru elestiremiyorum, yaşanmadan bilinmiyor o gözü dönme anı
Ya çok pislik bişey değil miBenim de çağrı merkezinde arkadasim vardı,her şeye bakabilirdi illegal olarak :) KVKK falan hak getire . Özellikle icra Micra çağrı merkezlerinde bir sistem var, borçlu adamın eşinin ailesini bulup rezil ederlerdi... Ülkede her şeye ulaşım cok kolay
Ama tespit edilir ve şikayet edilirse çok fena cezası var.
Şey de çok saçma.ben hırsızımi karakola verdim, mahkememiz oldu falan filan. Çocuğun tcsi , ev adresi bilmemne her şey benim sistemde (kağıt olup evime de geldi) , benimki de çocukta. Mahkemeden sonra telefon sapiklari dadanmisti...Ya çok pislik bişey değil mi
Misal sevgilin savcı avukat olsun, takık biri olsun
Ayrıl
Adres degis
Hatta belki evlen başkasıyla
Adresine ulaşabiliyo ne güzel, gelsin seni öldürsün o zaman
Karşı tarafa adres bilgisi vermek ne ya iki taraf içinde siz kötü biri olsanız gidip bana zarar verdi diye vursanız ne olacak? Veya tam tersi? Ya ne saçma işler bunlarŞey de çok saçma.ben hırsızımi karakola verdim, mahkememiz oldu falan filan. Çocuğun tcsi , ev adresi bilmemne her şey benim sistemde (kağıt olup evime de geldi) , benimki de çocukta. Mahkemeden sonra telefon sapiklari dadanmisti...
Yani adamı şikayet ediyorsun, senin şahidin vs bilgisi adamda..
Ne saçma sapan seyelr
Bir hatırlatsan da kafam dağılsa keşke.Ne konular okudum ben ağzınız açık kalır
Seninkine benzer bı anıda bende varŞey de çok saçma.ben hırsızımi karakola verdim, mahkememiz oldu falan filan. Çocuğun tcsi , ev adresi bilmemne her şey benim sistemde (kağıt olup evime de geldi) , benimki de çocukta. Mahkemeden sonra telefon sapiklari dadanmisti...
Yani adamı şikayet ediyorsun, senin şahidin vs bilgisi adamda..
Ne saçma sapan seyelr
Ay inatla adres istiyorlar hala. 2 notere gittim. Sistem mi değişti nedir anlamadım başka bir yolu yok mu?Bilmiyorum dersiniz,veya başka bir notere de gitmeyi deneyebilirsiniz.
Benim elimde vekaletname kağıdı bile yoktu,aklıma geldi yolda yürürken ilk karşıma çıkan notere girdim yaptım.Tc bilmeniz gerekiyor ama
çok enteresan.adresini bilmiyorum taşınmış adres değişikliği yapmış olabilir deseniz? benden hiç sormamışlardıAy inatla adres istiyorlar hala. 2 notere gittim. Sistem mi değişti nedir anlamadım başka bir yolu yok mu?
Ben de öyle biliyorum ama mutlaka adres istiyor tebligatta bulunmamız lazım diyorlar 2 notere de sordumçok enteresan.adresini bilmiyorum taşınmış adres değişikliği yapmış olabilir deseniz? benden hiç sormamışlardı
Benden de istenmişti ablam hala sağ görünüyor vefat ettiği halde onu istediler sonra olmadi ama zatenİstenmiyor zaten öyle şeyler.
Bazı devlet daireleri işi yokuşa sürmek için her türlü belgeyi evrakı istiyorlar. Evraklar ülkesi TürkiyeBenden de istenmişti ablam hala sağ görünüyor vefat ettiği halde onu istediler sonra olmadi ama zaten
tebligatı karşı tarafın evine değil vekaletname alınan notere yollayacaklarını söylemiştiBen de öyle biliyorum ama mutlaka adres istiyor tebligatta bulunmamız lazım diyorlar 2 notere de sordum
Bilmiyorum benden karşı tarafın adresini istediler, tarafına tebliğ edilmesi lazımmış. Değişmiştir sistem büyük ihtimal, birkaç notere daha sordum çünkü hepsi istiyortebligatı karşı tarafın evine değil vekaletname alınan notere yollayacaklarını söylemişti
İstanbuldaysanız Fatih’te noter adresi verebilirim benim yaptırdığım yeri. Bilmiyorum değişmiş mi ben 2021 yaptırmıştımBilmiyorum benden karşı tarafın adresini istediler, tarafına tebliğ edilmesi lazımmış. Değişmiştir sistem büyük ihtimal, birkaç notere daha sordum çünkü hepsi istiyor
Tekirdağ’dayım maalesef, ama yine araştıracağım. Çok teşekkür ederim ilginizeİstanbuldaysanız Fatih’te noter adresi verebilirim benim yaptırdığım yeri. Bilmiyorum değişmiş mi ben 2021 yaptırmıştım