Kardeş Bilgisine Nasıl Ulaşabilirim?

Şimdi annemin e-devletinden kontrol ettim. Nüfus Kayıt Örneği Belgesi Sorgulama kısmından annemin evlenip geldiği yer ve ablamın evlenip gittiği kütüğün adresi yazıyor.

Üvey kardeşiniz evliyse şimdiki eşinin köyünü vs bulabilirsiniz sadece.

memuriyet başvurusunda kardeşlerin ikametgah adresleri mi isteniyormuş🙄
belki küs kardeşiyle insan belki böyle üveylik var hiç görüşülmemiş tanışılmamış bile dünyayla barışık olmak mı lazım memur olmak için
İstenmiyor zaten öyle şeyler.

Babanız iletişim kurup istese , yada başka bi iletişim kuran tanıdık . Yada karakola gider durumu anlatırız onlar direkt adresi bulur

“Hadi kardeşim bak işine” demeleri daha muhtemel karakoldakilerin. Öyle bir hizmet yok

Babam vefat etti birkaç sene önce, abimde vekaletim vardı. Vekaleti kaldırmak istiyorum kendisine de ulaşamıyorum, adresini istiyor noter. Ama hallettim, teşekkürler hepinize.

İllegal bir iş için herhalde çok fazla okunan forumlardan birine konu açmazdım herhalde 🤷‍♀️

Babam vefat etti birkaç sene önce, abimde vekaletim vardı. Vekaleti kaldırmak istiyorum kendisine de ulaşamıyorum, adresini istiyor noter. Ama hallettim, teşekkürler hepinize.

İllegal bir iş için herhalde çok fazla okunan forumlardan birine konu açmazdım herhalde 🤷‍♀️
Burda ne konular açılıyor bir bilseniz aklınız şaşar. :110:

Doğrudur ama herkes kötü niyetli değil. Zaten hallettim.
Tabii herkes kötü niyetli değil ama o kadar kötü niyetli insan var ki burdaki insanların böyle yaklaşması normal. Mesela atıyorum, birisi birinin peşine düşmüştür adres bulmanın yolunu arıyordur buradan da bir fikir çıkarsa onu uygular, sonra o kişiyi öldürebilir. Olmaz demeyin her şey mümkün.

Ben birine verdiğim vekâleti noterden iptal ettim,tc numarasını vermeniz yeterli adresini bilmenize gerek yok onlar sistemden görüyorlar zaten. Tüm Türkiye geneli ortak sistem zaten başka ilden de yapabilirsiniz

Babanız iletişim kurup istese , yada başka bi iletişim kuran tanıdık . Yada karakola gider durumu anlatırız onlar direkt adresi bulur
Aynen polisler de hemen şak şak şak diye çıkarıp adreslerini önünüze koyar. Bazen gerçekten mağarada yaşıyor gibi davranıyorsunuz.

Ben birine verdiğim vekâleti noterden iptal ettim,tc numarasını vermeniz yeterli adresini bilmenize gerek yok onlar sistemden görüyorlar zaten. Tüm Türkiye geneli ortak sistem zaten başka ilden de yapabilirsiniz
Vekaletname örneğini buldum azilname için onu götüreceğim. Orada çalışan kadın adresi de istedi anlamadım ben de ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.

Ne konular okudum ben ağzınız açık kalır

Böyle bilgilerin lap diye önünüze çıkmamasının bir sebebi var. Niyetinin ne olduğu belli olmayan her insan her bilgiye ulaşabilecekse işimiz var valla.

Belki alakasız ama dün Müge Anlı da izledim üfürükçünün teki bir polisle birlik olup polisin gizli bilgilere ulaşabilmesi yoluyla insanların şeceresini öğrenip sonra karşılarına geçip "senin şu kadar kardeşin var, anne baba adın bu dimi, evlenip boşanmışsın adı falancaymış" deyince insanlar da gerçekten gizli güçleri var sanıp dolandırılmışlar.

Öyle her bilgiyi herkes öğrenmemeli kimse kusura bakmasın.

Vekaletname örneğini buldum azilname için onu götüreceğim. Orada çalışan kadın adresi de istedi anlamadım ben de ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.
Bilmiyorum dersiniz,veya başka bir notere de gitmeyi deneyebilirsiniz.
Benim elimde vekaletname kağıdı bile yoktu,aklıma geldi yolda yürürken ilk karşıma çıkan notere girdim yaptım.Tc bilmeniz gerekiyor ama

X