- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.876
- 30
-
- Konu Sahibi nightwish_black
Evli kadınsa zor kütük değişiyor. Bekar kadın veya erkekse eğer babanızın vukuatlı nüfus kaydından çıkar.Merhabalar hanımlar. Baba bir anne ayrı kardeş bilgilerine nereden ulaşabilirim acaba? Özellikle adresi lazım. Bu kişi e-devlette nüfus aile örneğinde çıkmıyor. TC kimlik numarası var, ikametgah adresine başka nereden ulaşabilirim? (Kişi ile görüşmüyorum ona sorma durumu yok)
Babanızın e devletinde çıkar, iş başvurusu için lazım sanırım. Başka türlü de bulamazsınız sanırımMerhabalar hanımlar. Baba bir anne ayrı kardeş bilgilerine nereden ulaşabilirim acaba? Özellikle adresi lazım. Bu kişi e-devlette nüfus aile örneğinde çıkmıyor. TC kimlik numarası var, ikametgah adresine başka nereden ulaşabilirim? (Kişi ile görüşmüyorum ona sorma durumu yok)
Babanıza sorun o zaman.Merhabalar hanımlar. Baba bir anne ayrı kardeş bilgilerine nereden ulaşabilirim acaba? Özellikle adresi lazım. Bu kişi e-devlette nüfus aile örneğinde çıkmıyor. TC kimlik numarası var, ikametgah adresine başka nereden ulaşabilirim? (Kişi ile görüşmüyorum ona sorma durumu yok)
Merhabalar hanımlar. Baba bir anne ayrı kardeş bilgilerine nereden ulaşabilirim acaba? Özellikle adresi lazım. Bu kişi e-devlette nüfus aile örneğinde çıkmıyor. TC kimlik numarası var, ikametgah adresine başka nereden ulaşabilirim? (Kişi ile görüşmüyorum ona sorma durumu yok)
Çok illegal gördüm sizi
Memuriyet başvurularında istiyorlar genelde, benim başvurduğum kurum istemişti. Öyle bir durum da olabilir
Memuriyet için isteseler bile illegal yollardan bunlara ulaşıp verirse memuriyette de sıkıntı çıkar. Kişi şikayet etse al başına belayı. memuriyet falan kalmaz
Babanız iletişim kurup istese , yada başka bi iletişim kuran tanıdık . Yada karakola gider durumu anlatırız onlar direkt adresi bulurMerhabalar hanımlar. Baba bir anne ayrı kardeş bilgilerine nereden ulaşabilirim acaba? Özellikle adresi lazım. Bu kişi e-devlette nüfus aile örneğinde çıkmıyor. TC kimlik numarası var, ikametgah adresine başka nereden ulaşabilirim? (Kişi ile görüşmüyorum ona sorma durumu yok)
İnşallah karakollar böyle bir şey yapmıyordur.Babanız iletişim kurup istese , yada başka bi iletişim kuran tanıdık . Yada karakola gider durumu anlatırız onlar direkt adresi bulur
KVKK’yı duymadınız sanırım, araştırın bir derimBabanız iletişim kurup istese , yada başka bi iletişim kuran tanıdık . Yada karakola gider durumu anlatırız onlar direkt adresi bulur