Kardeş Bilgisine Nasıl Ulaşabilirim?

nightwish_black

They call the “Rising Sun” ☀️
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2022
2.192
3.876
30
Merhabalar hanımlar. Baba bir anne ayrı kardeş bilgilerine nereden ulaşabilirim acaba? Özellikle adresi lazım. Bu kişi e-devlette nüfus aile örneğinde çıkmıyor. TC kimlik numarası var, ikametgah adresine başka nereden ulaşabilirim? (Kişi ile görüşmüyorum ona sorma durumu yok)

Not: 5 yıl önce abime vekalet vermiştim. Vekaletname elimde ama noter illa abinin güncel adresi lazım diyor. Şu anda da ona ulaşamıyorum maalesef. Nasıl bir yöntem izlememem gerekiyor? Özellikle hukukçu/avukat olan arkadaşlar yazabilir mi?

Son düzenleme:
Evli kadınsa zor kütük değişiyor. Bekar kadın veya erkekse eğer babanızın vukuatlı nüfus kaydından çıkar.

Babanızın e devletinde çıkar, iş başvurusu için lazım sanırım. Başka türlü de bulamazsınız sanırım

Babanıza sorun o zaman.

İnşallah cikmiyordur orada burada ya, ne tehlikeli .
Kaçak yollardan öğrenebilirsin ancak, polis, aile politilalar bakanlığında, çağrı merkezinde falan çalışan arkadaşına verirsin tcyi kaçak olarak bakar. Ama KVKK ihlali ağır bir suç . Kimse senin için göze alıp bunu yapar mı mesleğini tehlikeye atıp, onu bilemem

Çok illegal gördüm sizi

Memuriyet başvurularında istiyorlar genelde, benim başvurduğum kurum istemişti. Öyle bir durum da olabilir

Memuriyet için isteseler bile illegal yollardan bunlara ulaşıp verirse memuriyette de sıkıntı çıkar. Kişi şikayet etse al başına belayı. memuriyet falan kalmaz

Babanız iletişim kurup istese , yada başka bi iletişim kuran tanıdık . Yada karakola gider durumu anlatırız onlar direkt adresi bulur

Burda amaç önemli eğer iyi niyetliyseniz zaten diğer aile üyeleri size yardımcı olacaktır diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…