- 7 Mart 2013
- 6.072
- 18.275
-
- Konu Sahibi nightwish_black
İstenmiyor zaten öyle şeyler.memuriyet başvurusunda kardeşlerin ikametgah adresleri mi isteniyormuş
belki küs kardeşiyle insan belki böyle üveylik var hiç görüşülmemiş tanışılmamış bile dünyayla barışık olmak mı lazım memur olmak için
İsteniyor, ben evli olduğum halde anne,baba, kardeş adreslerini doldurmuştumİstenmiyor zaten öyle şeyler.
Babanız iletişim kurup istese , yada başka bi iletişim kuran tanıdık . Yada karakola gider durumu anlatırız onlar direkt adresi bulur
KVKK’yı duymadınız sanırım, araştırın bir derim
Burda ne konular açılıyor bir bilseniz aklınız şaşar.Babam vefat etti birkaç sene önce, abimde vekaletim vardı. Vekaleti kaldırmak istiyorum kendisine de ulaşamıyorum, adresini istiyor noter. Ama hallettim, teşekkürler hepinize.
İllegal bir iş için herhalde çok fazla okunan forumlardan birine konu açmazdım herhalde
Doğrudur ama herkes kötü niyetli değil. Zaten hallettim.Burda ne konular açılıyor bir bilseniz aklınız şaşar.
Tabii herkes kötü niyetli değil ama o kadar kötü niyetli insan var ki burdaki insanların böyle yaklaşması normal. Mesela atıyorum, birisi birinin peşine düşmüştür adres bulmanın yolunu arıyordur buradan da bir fikir çıkarsa onu uygular, sonra o kişiyi öldürebilir. Olmaz demeyin her şey mümkün.Doğrudur ama herkes kötü niyetli değil. Zaten hallettim.
Ama çok da şart değil o, devlet zaten bulamadıklarınızı bulur güvenlik soruşturmasındaİsteniyor, ben evli olduğum halde anne,baba, kardeş adreslerini doldurmuştum
Ben birine verdiğim vekâleti noterden iptal ettim,tc numarasını vermeniz yeterli adresini bilmenize gerek yok onlar sistemden görüyorlar zaten. Tüm Türkiye geneli ortak sistem zaten başka ilden de yapabilirsinizBabam vefat etti birkaç sene önce, abimde vekaletim vardı. Vekaleti kaldırmak istiyorum kendisine de ulaşamıyorum, adresini istiyor noter. Ama hallettim, teşekkürler hepinize.
İllegal bir iş için herhalde çok fazla okunan forumlardan birine konu açmazdım herhalde
Aynen polisler de hemen şak şak şak diye çıkarıp adreslerini önünüze koyar. Bazen gerçekten mağarada yaşıyor gibi davranıyorsunuz.Babanız iletişim kurup istese , yada başka bi iletişim kuran tanıdık . Yada karakola gider durumu anlatırız onlar direkt adresi bulur
Vekaletname örneğini buldum azilname için onu götüreceğim. Orada çalışan kadın adresi de istedi anlamadım ben de ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.Ben birine verdiğim vekâleti noterden iptal ettim,tc numarasını vermeniz yeterli adresini bilmenize gerek yok onlar sistemden görüyorlar zaten. Tüm Türkiye geneli ortak sistem zaten başka ilden de yapabilirsiniz
Babam vefat etti birkaç sene önce, abimde vekaletim vardı. Vekaleti kaldırmak istiyorum kendisine de ulaşamıyorum, adresini istiyor noter. Ama hallettim, teşekkürler hepinize.
Bilmiyorum dersiniz,veya başka bir notere de gitmeyi deneyebilirsiniz.Vekaletname örneğini buldum azilname için onu götüreceğim. Orada çalışan kadın adresi de istedi anlamadım ben de ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.
Ama çok da şart değil o, devlet zaten bulamadıklarınızı bulur güvenlik soruşturmasında