Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Pericim ameliyat mı oldu? Haberim yok çok geçmiş olsun..Nasıl peki iyi mi simdi? Hic geldi mi bir daha ameliyattan sonra?
Ben bugunden itibaren KB ile Karatayı paralel yapmayı düşünüyorum..Hem dogal gıdalar yiyecegim, hem de iki diette yememem gerekenleri yemeyecegim..
Ben de sıkıntıdan ne yaptıgmı bilemiyorum sanırım..Baklagil de yemeyecegim meyve de yani..Dur bakalım nolcak..
Guide: Canım KB diyetinde sarap icebiliyorsun, alkol serbest ama ölcülü tabi..Ama Karatay diyetinde yasak ne yazık ki...

ameliyatı iyi geçmiş çok şükür. ameliyat sonrası gelmişti ama birkaç gündür yok...
kb ve karatay birbirine oldukça benziyor aslında. artık sen de kendi adını vereceğin diyeti çıkartabilecek kıvama geldin laf aramızda :)))) helinaslı diyeti :)))
ben de 1-2 gün pirinç lapası falan yapıp metabolizmamı şaşırtsam mı diye düşünüyorum. belki bu durağan duruma çözüm olur....

aaa yazdığım mesaja ne oldu baştan yazacağım neyse....
ameliyatı çok şükür iyi geçmiş. ameliyat sonrası gelmişti ama birkaç gündür yok.
kb ve karatay birbirine çok benziyor zaten bakalım sonuçlarından haberdar edersin bizi. laf aramızda sen de kendi adını vereceğin diyeti hazırlayacak kıvama geldin :))) helinaslı diyeti çok da popüler olur :)))
ben de 1-2 gün pirinç lapası mı yapsam diye düşünüyorum belki haftalardır içinde bulunduğum durağanlığı yok eder....

haydaaa ne oldu şimdi!!!!!
mükerrelikten ötürü özür dilerim :)))

haydaaa ne oldu şimdi!!!!!
mükerrelikten ötürü özür dilerim :)))

Heheh guzel yazdın iki kere :)) Canım haklısın acaba ben de mi diyet kitabı çıkartsam..Ama önce kendim sıkılmadan uygulayabiliyor olmam gerekiyor sanırım..Bu arada pirinc lapası olayını ben hic denemedim cunku bende kesin kabızlık sorunu yaratır, o da benim hic dayanamadıgım bir diyet durumu olur..
Daha önce deneyip etkisini gördüysen dene istersen..
Bu arada ben bugun 3.gunumu yaşıyorum karatay diyetinde..Dun sabah bir anda -700 gordugum icin cok sevinmiştim..Bir gunde super sonuc diyordum..
Ama bu sabah ilk gune gore aynı oldugumu gorunce yıkıldım tekrardan..Şimdiki kararım son olarak yarın sabahta tartılıp kararımı verip bir hafta tartılmaya ara vermek..

yok canım pirinç lapasını hiç denemedim benim yaptığım en radikal diyet 2 günlük meyve suyu olayıyıdı onu da birlikte yapmıştık zaten :))
işte benim bahsettiğim olay da tam bu karatay diyeti çok uzun vadede sonuç veriyor ve bence mükemmel bir koruma programı daha doğrusu yaşam biçimi.ama belki sende farklı sonuç verir biraz daha deneyip sonuçlarından haberdar et bizi.

Valla henuz bir değişim yok ama bırakmadım..Bakalım nolcak en sonunda ben de merak etmekteyim..
Sen de pirinc lapası filan yapacak olursan haberim olsun..Ama yok yok onu ben denemem korkarım dedigim gibi..
Belki meyve suyu ama onu yapmaya da gücüm yok..Offff cok sıkıldım ben bu diet işlerinden..Yetmedi mi hala..

merhaba herkese .evimdeyim ama ev evlikten çıkmış durumda.su tesisatçısı gelip bataryaları takacak.onu bekliyoruz.

dün 2 öğün beslendim .sabah denge lıght ile tost yanına peynir çay .
akşam da alabalıkla salata yedim .gece az peynir ve yeşil çay içtim.
bu sabah
kaşarlı sucuklu yumurta.domates bolca ve çay içtim.
bu aralar suyumu ihmal ediyorum biraz.
platese başlayayaım diyordum ama sanırım ebru şallı nın program tatile girmiş.başka nerden yapılabilir bilmiyorum.vucudumda ufak ufak sarkmalar başladı.olmadı kendim evde bölgesel hareketlerden yapacağım.

aslı senin fazla kilon kalmamış verilecek son kilolar zor gider farklı diyetler deneyebilir ya da dukan gibi atak evresi yapabilirsin.

biraz araştırdım yok bana göre değil pirinç lapası falan zaten pirinç sevmem bulgur olsa neyse :)) şokla falan olacak iş değil sabır göstermek en doğrusu.... vallahi ben de sıkılıyorum artık bu diyet işlerinden ama bir yandan da beni mutlu edecek kiloda olmayı istiyorum. gerçi irademi ve nefsimi zor da olsa terbiye ettiğimi düşünüyorum ama yine de kolay değil bazı şeyler. yine de bana en kolay gelen diyet kb diyeti itiraf etmeliyim.
haftada bir gün saf protein yapmaya çalışıyorum bazen sekteye uğruyor ama faydasını gördüğümü söylemeliyim...

aslında dukan atak evresi hiç fena fikir değil ben haftada bir yapmaya çalışıyorum ama 3 gün üst üste yapsam nasıl olur acaba????
bu arada ebru şallı'nın plates programı devam edermi ki?? jimnastik federasyonu (ya da başka bir kurum) artık lisanslı olmayanların bu tarz programlar yapmasına izin vermeyecek diye birşeyler okumuştum geçenlerde ama benim pek çok arkadaşım onun plates programını uyguluyor ve genelde de memnunlar.ben de düzenli olmasa da şu plates lastiği mi adı ne bilmiyorum bir şey var ya(!) onunla bacak ve karın hareketleri yapıyorum....adını bilmiyorum lastiğin ama hareketler daha kolay oluyor:))

evet canım atak iyi bir fikir bir de su ne kadar içiyorsun bu çok önemli.bahsettiğin lastikten bende aldırdım ama elime ulaşmadı henüz özellikle kollar için kullanımı rahat gördüm.
terken sen kaç kilodasın çizelgen olmadığından bilemiyorum.bir de kb ile kaç kilo verdin

bugün başladım hafiften dukan atağına :)) 3 gün yapayım diyorum. ama peynir süt yoğurt gibi şeylerde light kullanmayacağım bakalım nasıl sonuç verecek.
canım ben bu sabah itibari ile 61.5 kiloyum. kb ile 7 kilo civarında verdim. kasım gibi başlamıştım. gerçi benim bol kaçamaklı oldu. ameliyat oldum bu süre içine 2 ay falan diyet yapmadım. zaman uzun verilen kilo az gibi ama verdiğim kilo da kalıcı oldu. diyet yapmadığım dönemlerde de kilo almadım. bu yüzden seviyorum bu diyeti :))))
ah su su su işte benim derdim. ben çaya çok düşkünüm çok çay içiyorum arada da light kola ( o yüzden günlük içtiğim su miktarı 1 lt yi geçmiyor genelde. bu konuda ne yapmalı bilmem çayı bırakmalıyım galiba...

ben bu dityete başlayınca bişi farkettim su çok içince çay akla dahi gelmiyor ve içemiyorsun ben bi kaç gündür suyu azalttım ve çay istegim başladı..çayı bende çok severim.ama son günlerde su içince içemez olmuştum.
suyu sabahtan başla içmeye uyanınca küçük bir şişe bitir öğleye kadar 1.5 lt bitir akşama kadarda 1 lt daha oldu bitti işte.

Ben diyetin başından beri bir sürü abuk sabuk diyetler denedim..
Ama nasıl oldugunu bilmiyorum dönüp dolaşıp KB de buluyorum kendimi..
Hele de yaz sezonunda ister istemez sanırım mangal yanınca KB çok mantıklı geliyor.
Karataya da devam ediyorum aslında ama dogal ürünler yemek konusunda..
Bir de ara ögün yememek konusunda..
Ama ne yazık ki her sabah 2 yumurta yiyebilecek birisi olmadıgımı anladım.
Yani KB de ben sabah bir dilim wasa ve peynir yiyip geçebiliyordum.. Gene aynısını yapıyorum..
Diyet olarak KB yapıyorum ama salça mayonez ya da katkılı ürünler yemiyorum.
Arada şarap içmeyi planlıyorum, bir de günde 3 ögün yiyorum. Akşam 7 den sonra bişey yemiyorum.
Bu şekilde iyi hissettim kendimi..Bakalım zorlanmadan bir süre gitsin..
Terkeeeen hadi artık bitsin şu diyet yaa..

asliii yeniden aramizdasin iyi dileklerin icin tesekkür ederim canim hastaneden cikinca bir kac gün kimse girmeyince ve hergün gecmis olsun ziyaretlerinden dolayi bende aksattim topigimize giremedim tamda ameliyat öncesi acayip motive olmustum ama bu gecen hafta herkes eli dolu gelince hepsinden tattim maalesef:78: tam 4 haftam kaldi bakalim kac kilo ile gidebilicem bugün cok SIKI basladim artik gidene kadar asiri SIKI yapip 1 ayi cok iyi degerlendirmek istiyorum:44:

canım merhaba :)
Bende artık kilolarımdan sıkıldım ne zamandır kendime uygun bir diyet arıyorum ama hepsi sıkıcı geliyor bırakıyorum.
Bu diyeti önerdi forumdan bir arkadaş.
Bana kısaca bilgi verir misin?
Şuan 79 kiloyum ve 1.59 boyundayım.
Anlıcan bidon gibiyim
Ramazan ayı da geldi malum :26:
Eğer öğrenirsem nasıl yapıldığını aranıza katılırım bende...

selam canim
bu diet gercekten ac kalinmadan rahatlikla yapilabilincek bir diet ama kacamaklari affetmiyor diet süren uzuyor en güzel örnek benim bu duruma:78:
birinci sayfada yiceklerin kb degerleri yaziyor degeri sifir olan yicekleri aciktikca yiyebilirsin sinir yok vücut alisinca basladigin zamanki gibi yemiyorsun zaten kahvaltiliklar hemen hemen sifir öglen yada aksam bir zeytinyagli yada etli sebze yemek diger ögündede bol yesil salata ile istedigin kadar et yiyebilirsin baslangicta günlük 40 kb alabilirsin vücudun alisinca 30'a indirebilirsin aklina bir sey takilirsa yardimci oluruz
kolay gelsin:13:

ah bir bitse diyet olayımız süper olacak aslı'cığım. vallahi bazen ben de çok sıkılıyorum.allahtan kb diyetini uyguladığım etrafımdaki insanlar tarafından çok anlaşılmıyor yoksa sürekli diyet yapan takıntılı bir tip olarak değerlendirirlerdi beni :)))
peri canım nasılsın? toparlandın mı biraz daha? umarım bununla gelmiş geçmiş olur. ne güzel seni yine burada görmek.
bu arada kızlar dün migrosta samandağ biberi buldum. hani şu mesut yar'ın meşhur ettiği biber var ya... tabi dururmuyum aldım hemen:))) acı seven bir insan olarak bana çok acı gelmedi hatta çok da lezzetli buldum.
mideme de hiç dokunmadı.metabolizmayı hızlandırdığı bir gerçek bu arada... bakalım deneyeceğim her gün 2 tane yiyeyim diyorum..
bu arada kendimce 3 günlük dukan yapıyorum belki takıldığım yerde yardımı olur diye ama atak evresini katı uygulamıyorum. mesela dün sabah ve öğlen canımın istediği her türlü peyniri yedim akşam da tavuk ve samandağ biberi yedim. bu sabah da 2 yumurtalı omlet öğlen ananas ve peynir çeşitleri yedim. akşam da köfte ya da tavuk düşünüyorum tabi yine biber ile birlikte... bakalım bir değişiklik olacak mı....

iyice araştırıcam kararlıyım bu sefer.

saol canim cok iyiyim dukanin atak evresine tam uyuldugunda gercekten cok etkili ben 4 gün tam uymustum 1.8 kg vermistim belki tatile gitmeden yine denerim
asli ile sana katiliyorum bende biktim artik sürekli diette olmaktan o kadar uzun süredir dietteyim ama kacamaklar yüzünden halä ideal kiloma inemedim simdi türkiyede yine kilo alip gelicem yani önümüzdeki kis yine diet ile gecicek gerci verecegim kiloyu yariya indirdim insallah önümüzdeki kisda vermem gereken kiloyu veririm seneye yazi zayif geciririm tabiki bu dilegim hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…