Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Kizlarr meraba.ben taktim su kh diyetine hatta heryerde liste asili ama hesaplamayi beceremiyorum birakiyorum bana yardimci olurmusunuz hergun buraya menumu yazsam acaba:-O

geçmişolsun dileklerininz içintşkler arkadaşlar.malesefben kötübişey yaptım.helva yedim.uzun süredir canımistiyodu.kandilde bahanesioldu.bayılırımyenikavrulmuş sıcak helvaya.dayanamadım yedim((yarın yenibirgün demekten başka çare yok.

Kizlarr meraba.ben taktim su kh diyetine hatta heryerde liste asili ama hesaplamayi beceremiyorum birakiyorum bana yardimci olurmusunuz hergun buraya menumu yazsam acaba:-O
elimizden geldiğince olmaya çalışırız canım.yaz menülerini sen.zaten zamanla sende alışırsın puanlama yapmaya

günaydın arkadaşlar.
vallahi bana gün yetmiyor o kadar yoğunum ki son günlerde.foruma da giremedim.girip birşeyler yazmayınca da acaip üzülüyorum. sizlerle haberleşmeyince kendimi kötü hissediyorum vallahi.
esracım çok geçmiş olsun.inşallah bir an önce iyi olur annen.
mümkün olduğunca diyeti kontrolüm altında tutmaya çalışıyorum ama son günlerde genelde çabuk hazırlanabilen şeyler yedim.en son 61.7 dim. şimdi 62 yim +300 gr yani.yine de çok şükür. son günlerde yediklerimden hiç memnun değilim.
haftada bir gün proteine devam ediyoruz di mi?

günaydın arkadaşlar.
vallahi bana gün yetmiyor o kadar yoğunum ki son günlerde.foruma da giremedim.girip birşeyler yazmayınca da acaip üzülüyorum. sizlerle haberleşmeyince kendimi kötü hissediyorum vallahi.
esracım çok geçmiş olsun.inşallah bir an önce iyi olur annen.
mümkün olduğunca diyeti kontrolüm altında tutmaya çalışıyorum ama son günlerde genelde çabuk hazırlanabilen şeyler yedim.en son 61.7 dim. şimdi 62 yim +300 gr yani.yine de çok şükür. son günlerde yediklerimden hiç memnun değilim.
haftada bir gün proteine devam ediyoruz di mi?

selam canim bizde seni sürekli görmek istiyoruz o fazlalik kesin kalici kilo degildir moralini bozma protein günü ile onu hatta belki fazlasini verebilirsin
aynen persembe günleri protein gününe devam ediyoruz

herkese selam,

uzun zamandır yazılarınızı takip ediyorum,

Bende her türlü diyeti uyguladıktan sonra bu diyete başladım ve sonunda kilo vermeye başladım.

Yarın evlilik yıldönümüm ve ben 1 sende 20 kilo alan biri olarak bunun 5 kilosunu vermiş bulunuyorum.

hoşgeldin canım.demek evlilik yaramış.evliliğin ilk yılında kilo almayana pek rastlamadım açıkçası ama seninki biraz çok olmuş
ama merak etme ciddi olarak yaparsan verirsin kilolarını.ben kendi adıma beceremiyorum bu işi ama diğer arkadaşlar gayet emin adımlarla ilerliyorlar.hadi bakalım kolay gelsin.

hoşgeldin canım.
önce zararsız olanları yazalım yani sınırsız yiyebileceklerini:
yumurta
et
peynir
et ürünleri(köfte,salam,sosis)
bir de az zararlı olanlar var
kontrollü olarak yiyebileceklerimiz:
yeşil yapraklı sebzeler
az az kuruyemiş ve meyve

kesinlikle yasaklı olanlar:
tatlılar ve hamurişleri

inşallah yardımcı olabilmişimdir.

günaydın canlarım.proein gününe hazırmıyız?sabah yulaf kepeği süt ve yumurtayla omlet yapıp yedim.öğlen fırında somon balığı yapmayı düşünüyorum.akamada tavuk yaparım heralde.

Günaydın kızlar,

Tersliklerle dolu kötü bir gün geçiriyorum ama protein günümüzü satmadım :) Sabah haşlanmış yumurta yedim iki tane. Öğlen de açık büfeden ızgara tavuk topladım yedim. Akşama bakalım bakalım ...

Hoşgeldin canım

Sen menülerini yaz biz de puanlamaya yardımcı oluruz. Uzun süre yapınca zaten otomatiğe bağlıyorsun ve hesaplamıyorsun.

protein günü :))
sabah 2 haşlanmış yumurta öğlen ve akşam ızgara tavuk...
tavuk da olmasa halim nice olurmuş bilmem!! ama bir süre yemeyi düşünmüyorum. somon güzel alternatif bu arada.
forumları dolaşırken lahana çorbası diyetini gördüm. deneyen var mı? gerçi pek hoşuma gitmedi ve muhtemelen yapmam ama merak ettim kısa sürede verilen kilolardan bahsediyorlar.
ben geç olsun güç olmasın düşüncesindeyim.kısa sürede geçici kilo vermektense uzun sürede sağlıklı kalıcı kilo vermeyi tercih ederim.
bu arada son günlerdeki atalet,yorgunluk ve yoğunluğumun sorumlusunu buldum!!!! yarınki güneş tutulması :)))
yarından sonra düzeleceğim :))

selam olsun herkese.bugün yarın derken yeniden dönüyorum.başka diyetlere göz atsam da tilki misali buradayım yine.
hedefim bu ay 10 kilo vermek.ramazanda da 10 verirsem eylüle 80 kilo bir hatun olaran girerim inşallah.bu aralar yeşil çayı artırdım.sabahları soğan suyu da içiyorum aç karına .özellikle bağırsaklarıma iyi geliyor.lakin benim asıl amacım adet düzensizliğimi çözmesi soğanın.
aynaya bakamaz oldum .gıdık yüz kollar feci görünüyorum.
bu diyetin randımanı alması için su şart.biraz da sporla olacak inşallah.geçen sene bi arkadaş oryantalle kb yi birleştirip bir mucize gerçekleştirmişti.ama o da vefasız çıktı benim gibi :)
neyse sabaha görüşürüz inşallah.Allahım yardım et bahanelere sığınmadan devam ettirebileyim. amin.

günaydın arkadaşlar,
bu sabah 61.8 çıktım. 3-4 haftadır bu kilolardayım. takıldım kaldım. arada 300 eksik 500 fazla gidip geliyor ama bu araya oturdu gibi.gitmiyor bir türlü. ne yapmalı bilmem.
tatil zamanı geldi forum çok sessizleşti bu arada.
diyet ile ilgili bir değişiklik yapmam gerekiyor sanırım.kb diyetine alternatif dukan yapabilirim birkaç gün diye düşünüyorum.önerisi olan var mı??

canım proteini çoğaltıp karbonhidratı azlat biraz daha.bi nevi dukan diyeti))atak gibi olur.dün bizimle protein günü yaptın dimi sende.?

canım proteini çoğaltıp karbonhidratı azlat biraz daha.bi nevi dukan diyeti))atak gibi olur.dün bizimle protein günü yaptın dimi sende.?

evet ben de tam böyle düşünüyordum kb miktarını birkaç gün epey azaltacağım. dün yaptım ben de protein diyetini 200 gr fark etti sadece.
kesin güneş tutulması yüzünden biliyorum ben :))))
bu arada güneş tutulması yeni başlangıçlara sebep olacakmış özellikle yengeçler için... umarım hepimize hayırlı güzel başlangıçlar olur...
peri yok iki gündür...onun yokluğu hiç alışılmış değil....periiiii her şey yolunda mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…