hadi bakalım canım ben sana inanıyorum da kendimden ümidim yok.bu sıcaklarda kb diyeti kesinlikle daha zor olacak.yediklerimiz hep yağlı şeylerdi.
vallahi ben kaç gündür ne yemek yapacağımı bilemez hatta yapmaz haldeyimzaten yiyen de yok.abur cuburla geçiştirme durumu oldu bu aralar.dün okulda 2 dilim baklava yemiştim zaten eve gelince uyudum.uyanınca da domates salataık peynir ve zeytinden oluşan bir tabak hazırladım.2 dilim ekmekle onu yedim.dün böyle geçti.
bu sabah da 2 kurabiye,bir de evde yaptığım poaçalar vardı bi tane de ondan yedim.tam bir kb canavarı olmuşum diyetsiz günlerde ama mutlak vücudun ona da ihtiyacı var zaten enerjiyi kbden alıyoruz.
vs,vs....:))kendimi aklama cümleleri bunlar:)
17 yaşındayım.168 boylarındayım her ölçüldüğümde farklı çıkıyo ortalaması bu yani
57 kiloyum.. 53 falan olsam iyi olur =) ilk başladığımda 66 kiloydum diyete
Bu yeni azimle sen hepimizi yola getirirsin canım benim. Süpersin valla
saol canim benim
gercekten bomba gibiyim ve sadece diete odaklandim gözüm hicbirseyi görmüyor ve bunu beraber yapmak istiyorum .protein gününe varim tabiki canim bundan sonra haftada bir gün kesin yapalim persembe iyi ama isimiz oldugunda gecen haftaki gibi baska güne kaydirabiliriz ama sabit gün persembe olsun
Tamam canım süper. Bu perşembe yine protein günü. Hadi bu hafta birer kilo gitsinNeler yiyorsun bugün?
Ben sabah bir şey yiyemedim. Şimdi bir iki parça tavuk ızgara ve iki kaşık z.yağlı fasulye yedim.
Tamam canım süper. Bu perşembe yine protein günü. Hadi bu hafta birer kilo gitsinNeler yiyorsun bugün?
Ben sabah bir şey yiyemedim. Şimdi bir iki parça tavuk ızgara ve iki kaşık z.yağlı fasulye yedim.
Hoşgeldin canım, maşallah manken gibi olacaksın9 kilo vermişsin, çok başarılı. Umarım burada istediğin kiloya inersin.
ay inş teşekkür ederiim.ama beceremicem gibi..ben günde 2 dilim ekmek yemeden ayakta duramıyorum haftada 4 gün spor var çünkü.eh meyvemi de kısıtlayamıyorum öğlenle akşam arası da azıcık meyve yiyorum 50yi geçiyorumdur..
hemen ümitsizlige kapilma derim ama suda bir gercek herkesin beslenme sekli farkli sevdigi yicekler bakimindan yani, o yüzden sevdigin yiceklere uygun bir diet secebilirsin devamlilik acisindan daha iyi sonuc alirsin bu diet kacamaklari affetmiyor ve uzun süre yerinde saymana neden oluyor ama düzenli yapildigindada ac kalinmadan güzel kilo verdiriyor karar senin
Canım hadi dön aramıza yine, diyet anlamında diyorum. Bak o domates, salatalık, peynir, zeytin tabağını bir dilim light ekmekle yesen süper öğün. Sonra bol yeşillikli ızgara tavuk salatası. Sonra ızgara balık, suda ton balığıyla salata, sonra haşlanmış yumurta, otlu omlet. O karb lar bize enerji verdiğinden çok enerjimizi de çekiyor biliyorsun. Ani çıkış, ani düşüş. Ben de peri gibi yağ serbest diye hiç abartmadım. Bir tek salatadaki zeytinyağını bol kullandım. Bir bak ne olur sabah bir kurabiye yedim diye o günü bırakma. Gerisini protein ağırlıklı geçir. Zararın neresinden dönersek kardır lafı aynı gün içerisinde de geçerli. Güzel bir eti tavada çevir yanına iki biber bir domates at ızgara gibi, miss
Vazgeçmek yok kızlarrrrrr.
Aslı ceee dedi gitti yineAslııııııı
Periciğim bu hafta yapıyor muyuz protein günü. Motivasyon oluyor valla bana.
mrb arkadaşlar.annem biraz rahatsız böbreklerinden .kum varmış.oraya gidipgeliyorum. oyüzden dün giremedim.diyet durumları birazkötü gidiyo.umarım bu haftayı kazasız belasız atlatabilirim.öptümhepinizi.
canim cok gecmis olsun
esracim asiriya kacmamaya bak kilo vermesen bile alma önemli olan o
mrb arkadaşlar.annem biraz rahatsız böbreklerinden .kum varmış.oraya gidipgeliyorum. oyüzden dün giremedim.diyet durumları birazkötü gidiyo.umarım bu haftayı kazasız belasız atlatabilirim.öptümhepinizi.
Selam arkadaşlar herkese hayırlı kandiller buraya epeydir uğramıyorum çümkü maalesef diyet yapmıyorum ama kilom aynı 67-68 arasında belki kg. almamamın verdiği rahatlık ile ama bir türlü diyete dönemedim. Gördüğüm kadarı ile siz devam ediyorsunuz ne güzel en kısa zamanda aranıza dönmeyi çok isterim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?