Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Canım hadi dön aramıza yine, diyet anlamında diyorum. Bak o domates, salatalık, peynir, zeytin tabağını bir dilim light ekmekle yesen süper öğün. Sonra bol yeşillikli ızgara tavuk salatası. Sonra ızgara balık, suda ton balığıyla salata, sonra haşlanmış yumurta, otlu omlet. O karb lar bize enerji verdiğinden çok enerjimizi de çekiyor biliyorsun. Ani çıkış, ani düşüş. Ben de peri gibi yağ serbest diye hiç abartmadım. Bir tek salatadaki zeytinyağını bol kullandım. Bir bak ne olur sabah bir kurabiye yedim diye o günü bırakma. Gerisini protein ağırlıklı geçir. Zararın neresinden dönersek kardır lafı aynı gün içerisinde de geçerli. Güzel bir eti tavada çevir yanına iki biber bir domates at ızgara gibi, miss

Vazgeçmek yok kızlarrrrrr.

Aslı ceee dedi gitti yine Aslııııııı

Periciğim bu hafta yapıyor muyuz protein günü. Motivasyon oluyor valla bana.

17 yaşındayım.168 boylarındayım her ölçüldüğümde farklı çıkıyo ortalaması bu yani
57 kiloyum.. 53 falan olsam iyi olur =) ilk başladığımda 66 kiloydum diyete

Hoşgeldin canım, maşallah manken gibi olacaksın 9 kilo vermişsin, çok başarılı. Umarım burada istediğin kiloya inersin.

Bu yeni azimle sen hepimizi yola getirirsin canım benim. Süpersin valla

saol canim benim

gercekten bomba gibiyim ve sadece diete odaklandim gözüm hicbirseyi görmüyor ve bunu beraber yapmak istiyorum .protein gününe varim tabiki canim bundan sonra haftada bir gün kesin yapalim persembe iyi ama isimiz oldugunda gecen haftaki gibi baska güne kaydirabiliriz ama sabit gün persembe olsun

Tamam canım süper. Bu perşembe yine protein günü. Hadi bu hafta birer kilo gitsin Neler yiyorsun bugün?
Ben sabah bir şey yiyemedim. Şimdi bir iki parça tavuk ızgara ve iki kaşık z.yağlı fasulye yedim.

Tamam canım süper. Bu perşembe yine protein günü. Hadi bu hafta birer kilo gitsin Neler yiyorsun bugün?
Ben sabah bir şey yiyemedim. Şimdi bir iki parça tavuk ızgara ve iki kaşık z.yağlı fasulye yedim.

kahvaltida haslanmis yumurta peynir domates salatalik yediim, öglen ton balikli salata,aksamda tavuk yemeyi düsünüyorum

bir kilomu dedin

insallahhhhhhhhhhhhhhhh

Hoşgeldin canım, maşallah manken gibi olacaksın 9 kilo vermişsin, çok başarılı. Umarım burada istediğin kiloya inersin.

ay inş teşekkür ederiim.ama beceremicem gibi..ben günde 2 dilim ekmek yemeden ayakta duramıyorum haftada 4 gün spor var çünkü.eh meyvemi de kısıtlayamıyorum öğlenle akşam arası da azıcık meyve yiyorum 50yi geçiyorumdur..

hemen ümitsizlige kapilma derim ama suda bir gercek herkesin beslenme sekli farkli sevdigi yicekler bakimindan yani, o yüzden sevdigin yiceklere uygun bir diet secebilirsin devamlilik acisindan daha iyi sonuc alirsin bu diet kacamaklari affetmiyor ve uzun süre yerinde saymana neden oluyor ama düzenli yapildigindada ac kalinmadan güzel kilo verdiriyor karar senin

karbonhidratı en aza indirgemeye çalışıyorum ama olmuyo..meyve var,o olmasa yoğurtta salatada bile kb var.bide son 3-4 kilom kaldı yapıştı kaldı spora başladım..bir dilim ekmek yiyip gittiğimde spor yapamıyorum..ellerim ayaklarım titriyor..2ye çıkardım o yüzden

semiluna ve peri motivasyonunuz süper.bugün bende çok kararlıyım.bu haftayı çokkontollü geçirmemlazım.perşembe protein günü tamamdır.hhadi bakalımkızlar süper bir hafta bizi bekliyorr

canım yaaaa.vallahi utanıyorum yazdıklarınızı okuyunca.ben bu aralar tatlıya dadandım yine.uyanınca 1 dilim kek yedim şimdi mesela.işte güne böyle düşünmeden başlayınca gerisi de gidiyo.başlamak ne zormuş

aldente bende nerdesin özledim seni gel diyecektim dün hic görünmedin arada bir ses ver

terkende ugramaz oldu canim sen nerelerdesin, asli sende ayni sekilde diet yapmasanizda gelin birbirimizi motive edelim bizi terketmek bu kadar kolaymiydi

mrb arkadaşlar.annem biraz rahatsız böbreklerinden .kum varmış.oraya gidipgeliyorum. oyüzden dün giremedim.diyet durumları birazkötü gidiyo.umarım bu haftayı kazasız belasız atlatabilirim.öptümhepinizi.

canim cok gecmis olsun
esracim asiriya kacmamaya bak kilo vermesen bile alma önemli olan o

Çok geçmiş olsun canım.

Selam arkadaşlar herkese hayırlı kandiller buraya epeydir uğramıyorum çümkü maalesef diyet yapmıyorum ama kilom aynı 67-68 arasında belki kg. almamamın verdiği rahatlık ile ama bir türlü diyete dönemedim. Gördüğüm kadarı ile siz devam ediyorsunuz ne güzel en kısa zamanda aranıza dönmeyi çok isterim inşallah.

masumcum seni yeniden görmek ne güzel topigimiz artik cok sessiz senin gibi girmeyen arkadaslar cogunlukta esra ve semiluna da olmasa topik yok olucak insallah karar verir ve aramiza dönersin
ben hafta sonu yaptigim kacamaklar yüzünden yerimde sayiyorum ama bundan sonra kararliyim artik kilolar azalmaya basliyacak

selam kızlar,ben hala başlayamadım.bugün dışarda yemekteydik.yarın da öyle olacak.h.sonu misafirlerim gelecek vs,vs...
bu tempoda başlamak çok zor ama abartmıyorum ölçülü yiyorum:)
herkesin kandilini kutluyorum.Allah dualarımızı kabul etsin,kendinize iyi bakın,hoşçakalın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…