Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben kaybolmadım valla kızlar

İnanılmaz yoğun geçiyor günler. Dün keşke iki gün Pazar olsa diye ağladım, sinirlerim yıpranmış biraz. Tartımayı bile unuttum ben. Ama bugün oda arkadaşım aaa sen küçülmüşsün, kotun bollaşmış dedi. Eve gidince tartılayım bari :)
Bu gün biriyle görüşeceğim garsonluk için. O olursa ben de rahatlarım artık. Sabah 8 akşam 12 çalışıyorum. Evime vakit ayıramıyorum. Alt katta yıkanmış kurumuş askıda çamaşırlar, üst katta temiz ama katlanıp yerleşmemiş çamaşırlar, banyoda kirliler birikti. Dün baktık baktık eşimle ama yetişemedik. Yığılıp yattık sonunda

Ben mesela ekmeği hemen hemen hiç yemiyorum. Ondan alacağım kb ı sebzelerden alıyorum. İlk haftalar ciddi şekilde sayıyorsun ama alıştıkça hangileri az diye düşünüp otomatiğe bağlıyorsun. Atak dönemi Dukan diye farklı bir diyete ait. Vagus arkadaşımız ona geçti. Onun atak evresinde sadece yağsız et ve süt ürünleri yeniyor.

Benim genelde yediklerim sabah haşlanmış yumurta ve bir kaç zeytin ya da omlet ya da sosis
öğlen haşlanmış didklenmiş tavukla/ton balığıyla/hindi fümeyle yeşil salata
akşam herhangi ızgara et ve düşük karb zeytinyağlı sebze yemeği ya da yeşil salata veya kıymalı ya da etli sebze yemeği

ben tahmin ettim canim islerinin yogunlugundan dolayi giremedigini insallah görüsecegin garsonla anlasirsiniz biraz nefes alirsin

Evet çok büyük haksızlık hemde :95:

Bu arada ben de perşembe protein gününe katılıyorum. Bence faydalı olmuş canı sana da. O kadar kb alıp 200 eksik çıkman süper.

ben tahmin ettim canim islerinin yogunlugundan dolayi giremedigini insallah görüsecegin garsonla anlasirsiniz biraz nefes alirsin

İlla bir şeyler okumak istiyor canım iki sayfa olsa bende afedersin ama banyoda okuyorum otururken. O hale geldim :78:

Evet çok büyük haksızlık hemde :95:

Bu arada ben de perşembe protein gününe katılıyorum. Bence faydalı olmuş canı sana da. O kadar kb alıp 200 eksik çıkman süper.

tamam canim beraber yapariz:13: bencede kesinlikle faydasi oldu cünkü diet esnasinda yapilan kacamakta biliyosun hemen basküldeki rakamlar cildiriveriyor pazartesi agir kb'ler yedim cumaya kadar yani 3 günde yediklerimin eriyip 200gr verdigimi görmek bencede süper

Son düzenleme:
Malesef bugün gelen garson olmadı. Başkası da çarşamba gelecekmiş. Çok yorgunum kızlarrrrr.... Birazdan bölümden çıkıp dükkana gideceğim.

dukan oldukça zor bir diyet bence pericim.bakalım bizim sadece perşembe saf protein denemesi nasıl sonuç verecek.aslında canan karatay tercüme diyetlere karşı olduğunu söylüyor. sebebini de tercüme diyetlerin o ülke insanının beslenme alışkanlıkları ve kolay erişebilecekleri ucuz yemeklerle yapılmasına bağlıyor.mesela fransız ya da amerikalıların yeme alışkanlıklarında zeytinyağlı sebze,dolma,zeytin vs olmadığını o nedenle de diyetlerin bizim alışkın olduğumuz bu tarz yiyeceklerden uzak olduğunu söylüyor ve bizim alışkanlıklarımıza göre sağlıklı bulmuyor. bence de çok mantıklı.
ben birkaç haftadır karatay diyetine uygun besleniyorum kilo verdiğim söylenemez ama kilo da almadım. karatay daha sebat isteyen bir yöntem sanırım.

selam ben bir haftadır yapıyorum geçen pazartesi başladım
73.6 iken regli olmama rağmen bu gün 72 kilo geldim çok mutluo ldum
ama bugün küçük bir kurabiye yedim akşam yamaği yemedim puan hakkımı kurabiyeye heba ettim
ben atak kısmını anlamadım
kaçıncı haftada kilo verme duruyoo
ben uzun süre yapmak istiyorum hiç zorlanmadım
puanı geçemek şartıyla azar azar herşeyden tatdım
bakalım önümüzdeki pazartesiye kadar ne kadar gidecek:)))

Çarşamba gelen olsun, perşembe okuldan da izin alıcam. Evde senle bol bol et, kahve, muhabbet yaparız

insallah olur canim ama ben persembe cok aktif olamayabilirim o gün burda tatil var esim evde olacak hava güzel olursa bisikletle dolasalim diyoruz ama evde olursak firsat buldukca girerim seni yalniz birakmam

haklisin canim süreklilik acisindan bencede zor ama atak evreside hizli kilo vermek bakimindan mucize.aslinda kilo almamis olmanda güzel böylece kilolar orada sabitlesiyor ve üstüne almasi biraz daha zor olabiliyor insallah protein günü sonunda hepimiz güzel sonuclar görürüz

tebrik ederim
gercekten bu diet ac kalinmadan kolaylikla yapilabilecek diet ama kacamaklarida affetmeyen diet kacamak yapmadigin sürece güzel sonuclar alacagina eminim kolay gelsin:13:
atak diye bahsettigimiz dukan dieti ile ilgili.dukan diet bitiminde her persembe sirf protein günü yapildiginda kilo alinmiyacagini yazmis bizde hafta sonu yaptigimiz kacamaklari dengelemek icin bir arkadasimizin tavsiyesi ile yapmaya karar verdik insallah güzel sonuclar görürüz

günaydın kızlar,
sabah erken kalktık.vagusun yazdığı testler i,çin hastaneye gittik 3 tüp kan verdim.küçük tüpler yani.sonuçlar öğleden sonra çıkacak bakalım,hayırlısı.beni bir stres aldı ya kötü bişey çıkarsa diye valla başım dönmeye başladı stresten sanırım(
az sonra hazırlanıp okula gidicem,seminer için.

nasıl uykum var anlatamam.seminer sonrası öğretmen arkadaşın bahçesine kahvaltıya gidicez okuldaki diğer bayan arkadaşlarla.yaklaşık 20 yetişkin,bir de çocuklar.ama canım hiç çekmiyo bugün.siz neler yapıyosunuz?

geçmişolsun canım.sonuçlar iyiçıkar inş.stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…