E ben 50de de yenecek bişi göremiyorum günde 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, 1 meyve, 1 sebze yemeği oldu 50 hatta geçti bile ne yiyorsunuz bu diyette et ağırlıklı mı besleniliyor hep ?
Özellikle atak uygulayanlar hep et mi yiyor?
Ben kaybolmadım valla kızlar
İnanılmaz yoğun geçiyor günler. Dün keşke iki gün Pazar olsa diye ağladım, sinirlerim yıpranmış biraz. Tartımayı bile unuttum ben. Ama bugün oda arkadaşım aaa sen küçülmüşsün, kotun bollaşmış dedi. Eve gidince tartılayım bari :)
Bu gün biriyle görüşeceğim garsonluk için. O olursa ben de rahatlarım artık. Sabah 8 akşam 12 çalışıyorum. Evime vakit ayıramıyorum. Alt katta yıkanmış kurumuş askıda çamaşırlar, üst katta temiz ama katlanıp yerleşmemiş çamaşırlar, banyoda kirliler birikti. Dün baktık baktık eşimle ama yetişemedik. Yığılıp yattık sonunda
dukan sayfasina baktimda kacamak yapanlar azda olsa hemen +'da cikmislar. cok kötü ama ya bir hafta ugras bir gün kacamak yap ondan sonra verdigin kilolar bosuna gitsin hemde sadece bir günle. ama bir gün yememeyle o kilo verilmiyor ama verdigin kilo bir gün yemeyle aliniyor haksizlik ama buuuuuu:84::84:
ben tahmin ettim canim islerinin yogunlugundan dolayi giremedigini insallah görüsecegin garsonla anlasirsiniz biraz nefes alirsin
Evet çok büyük haksızlık hemde :95:
Bu arada ben de perşembe protein gününe katılıyorum. Bence faydalı olmuş canı sana da. O kadar kb alıp 200 eksik çıkman süper.
Malesef bugün gelen garson olmadı. Başkası da çarşamba gelecekmiş. Çok yorgunum kızlarrrrr.... Birazdan bölümden çıkıp dükkana gideceğim.
allah kolaylik versin canim insallah carsamba günü olur sende biraz dinlenirsin
dukan sayfasina baktimda kacamak yapanlar azda olsa hemen +'da cikmislar. cok kötü ama ya bir hafta ugras bir gün kacamak yap ondan sonra verdigin kilolar bosuna gitsin hemde sadece bir günle. ama bir gün yememeyle o kilo verilmiyor ama verdigin kilo bir gün yemeyle aliniyor haksizlik ama buuuuuu:84::84:
Çarşamba gelen olsun, perşembe okuldan da izin alıcam. Evde senle bol bol et, kahve, muhabbet yaparız
dukan oldukça zor bir diyet bence pericim.bakalım bizim sadece perşembe saf protein denemesi nasıl sonuç verecek.aslında canan karatay tercüme diyetlere karşı olduğunu söylüyor. sebebini de tercüme diyetlerin o ülke insanının beslenme alışkanlıkları ve kolay erişebilecekleri ucuz yemeklerle yapılmasına bağlıyor.mesela fransız ya da amerikalıların yeme alışkanlıklarında zeytinyağlı sebze,dolma,zeytin vs olmadığını o nedenle de diyetlerin bizim alışkın olduğumuz bu tarz yiyeceklerden uzak olduğunu söylüyor ve bizim alışkanlıklarımıza göre sağlıklı bulmuyor. bence de çok mantıklı.
ben birkaç haftadır karatay diyetine uygun besleniyorum kilo verdiğim söylenemez ama kilo da almadım. karatay daha sebat isteyen bir yöntem sanırım.
selam ben bir haftadır yapıyorum geçen pazartesi başladım
73.6 iken regli olmama rağmen bu gün 72 kilo geldim çok mutluo ldum
ama bugün küçük bir kurabiye yedim akşam yamaği yemedim puan hakkımı kurabiyeye heba ettim
ben atak kısmını anlamadım
kaçıncı haftada kilo verme duruyoo
ben uzun süre yapmak istiyorum hiç zorlanmadım
puanı geçemek şartıyla azar azar herşeyden tatdım
bakalım önümüzdeki pazartesiye kadar ne kadar gidecek:)))
günününz aydın olsun arkadaşlar.pericim geç yatmışsın erken kalkmışsın. ?
günaydın kızlar,
sabah erken kalktık.vagusun yazdığı testler i,çin hastaneye gittik 3 tüp kan verdim.küçük tüpler yani.sonuçlar öğleden sonra çıkacak bakalım,hayırlısı.beni bir stres aldı ya kötü bişey çıkarsa diye valla başım dönmeye başladı stresten sanırım(
az sonra hazırlanıp okula gidicem,seminer için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?