merhaba arkadaşlar bende dün karbonhidrat diyetine başladım.
3 hafta önce normal diyete başlamıştım,75,6 dan 71,6 ya düştüm.gerçi bu sabah nedense 71,9 çıktım ama:2:
inşallah karbonhidrat diyetini başarırım.
ayrıca listede bulamadımda bulgur pilavının degerini bilen var mı?
canım net o kadar ağırki sayfanın açılması,yorum yazıp yollamak işkenceye döndü.okuldan yazdığım msj 20 dkda falan gitti.evdeki net biraz daha hızlı sayılır ona nazaran ama yine de çok yavaş.
hatta belki msni açarsın diye oraya not yazdım ama msnin de hep kapalı.zaten burda kaç gündür msn de sorunlu.neyse...
yanlış anlama beni ama olur mu canım
arkadaşlar peynir yiyorum ama aklıma bişi takıldı tuzsuz peynirmi yememiz lazım acaba ?
sabah: 1 haşlanmış yumurta 0
100 gr kaşar 1 (kaşarı çok seviyorum )
30 gr salam 1 (100 gr salam 1 ama ben yinede 1 yazıyorum)
1 fincan şekersiz çay 0
toplam=2
günaydın arkadaşlar ben 2-3 gündür bu konuyu inceliyorum ve dün diyetimin ilk günüydü dün sabah diyete başlamadan önce uyanır uyanmaz tartıldım 87.3'tü kilom bu sabah ise 86.1 İ gördüm ilk defa herhalde incelediğim kadarıyla vücudumdan su kaybı gerçekleşti. ama şunu farkettim normalde nekadar çok karbonhidrat tüketiyormuşuz ufak gibi görünen şeylerde nekadar çok karbonhidrat varmış. inşallah devam edebilirim. birde birşey sormak istiyorum acaba aranızdan en çok kiloyu veren kim? kaç kilo ve ne kadar zamanda çok merak ediyorum? sayfa sayısı binleri bulduğu kilo takibine pek rastlayamadım okurken
ben diete basliyali cok oldu toplamda 12 kilo verdim fakat aralarda yapmadigim zamanlar ve kacamak yaptigim dönemler cok oldu arada detoksda yaptim kacamaklar uzun sürdügünde biraz kilo geri aldim nerdeyse bir ay duraksama yasadim türkiyeye gittim iki haftaligina oradan kilo alarak döndüm falan derken yani sonucda 12 kg vermis bulunuyorum
çok iyi tebrikederim verdiğin kiloyu birşekilde koruyor olmakta güzel zaten türkiyede psikolojik olarak kilo alıyor insan çünkü bende dahil genel olarak bayanlar evlenince amaaaan alan almış satan satmış mantığıyla balık etli değiminin ardına sığınıp tombik tombik ortada gezince insanlar bunu normal birşeymiş gibi kabullenip hiçbir çaba harcamıyorlar sonra hastalıklar fıtık , varis...vb. neyse ben doğum yapalı 1,5 yıl oldu 22 kilo aldım hamilelikte 74 ile hamile kaldım 96 ile doğuma girdim şuan 86.1 kiloyum normalde olmam gereken aralık 58-64 tabiki ama 70leri bir görsem inşallah
arkadaşlar sürekli bişiler soruyorum ama
mesela akşamları napıyosunuz en önemli olan akşam öğünüdür ve benimde kendimi tutamadığım öğün
ne yapabilir önerisi olan varmı yada sizin yaptığınız özel birşeyler varmı..
teşkkürler şimdeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?