Çok teşekkür ederim canım yeni başladım da alışacağım ama
kaçamaklarladolu birhaftasonundan sonra diyet pazartesinden slm herkese.
esracim bende ayni durumdaydim maalesef:78: hele dün felaketti dogum günü vardi ama bugün hizli bir dönüs yaptim yediklerimiz kilo olarak yerlesmeden hemen cumaya kadar hepsini eritmemiz lazim
Selam canım, ne kaçamaklarıymış bakiim onlar, unut onları hemen telefi edelim bu hafta
meraba arkadaşlar uzun zamandır okuyorum diyet hakkında şeylerden ama tam anlamıyla hiç birini yapamadım. önce ekmeği kestim işe yaramadı zaten çok az yiyordum. daha sonra lahana çorbası yaptım arada kaçamaklar oldu çünkü açlıktan çünkü o çorbayı midem kaldırmadı. çıkara çıkara içtim. gün boyunca sadece meyve yemek çok zor geldi ama 4 kilo verdim 2 hafta uyguladım. ne kadarı suydu bilemem. ve şu an kendimi geri almış hissediyorum. yazlıklarımı denedim ve saatlerce ağladım böyle birşey olamaz. mezuniyet fotoğraflarımda gördüm. kendime ayı bile diyebiliyorum artık. ne kadar üzüldüm anlatamam.en son 68 idim. lahana diyetiyle . şimdi aldım hissediyorum. yarından itibaren bende bu diyete baslayacağım yalnız akşam yemeği yaparken yada öğle yemeğinde yağ kullanabiliyor muyuz sos baharat vs ? yoksa yağsız haşlama yada söğüş mü olmak zorunda
günaydın kızlar. nasılsınız bugün? karbonhidrat diyetiyle ilgili baya uzun ve ayrıntılı bir liste paylaşıma sunayım dedim
http://sakur.uludag.edu.tr/dosya/FR-HYE-04-719-05.pdf
Kızlar böyle yazmıştım ama bugün tartı ile yüzleştim aldığım kilolar bana geri gelmiş. şuan 72yim ve 56 yı görmem lazım tam 16 kilo öyle bir gözümde büyüyor ki.. akşam yürüyüşlere devam bugün bu diyeti yapmaya başladım gelişmeleri yazacağım
kızlar bu diyeti 15 gundur yapıyorum 15 gun de daha onceden yapmıstım normal bır dıyet toplat yaptı 30 gun tam 4 kılo 500 gr verdım zaten hedefte 5 kılo vermektı 55den 5o ye dustum ama lıght kolamıda ıctım 1 parca cıkolatamıda yedım dondurmamıda yedım tabı hepsını hesaplayarak :):26:
Teşekkür ederim .. Yürüyüş yerine evde kolbastı yapsam diyorum 15dk=200 cal. imiş kızlar ama dizlerimde derman kalmıyor 10dkdan sonra :26:Moralini bozma canım. Yediklerini yaz bizlere, beraber hesaplarız, yorum yaparız. Kiloyu alır almaz vermek için harekete geçersen daha kolay gidiyor. Yerleşmemiş oluyor.
Teşekkür ederim .. Yürüyüş yerine evde kolbastı yapsam diyorum 15dk=200 cal. imiş kızlar ama dizlerimde derman kalmıyor 10dkdan sonra :26:
06.06.2011
sabah : kıymalı yumurta = 1 , şekersiz çay = 0 1 dilim ekmek =12
ara : 100 gr yeşil erik = 6
öğle : 10 tane yaprak sarması = ?? bilmiyorum bunu , yarım kaşık ketçap mayonez= 2.5-3
ara: 2 bar kahve = 0
akşam : tavuk = 0
:18: toplamı yapamadım çünkü yaprak sarmasını bilmiyorum
Liste ve ayrıntılı ve çok güzel canım sağol ama bazı değerler bizim listeden çok farklı. Başta bu diabetliler için bize olmaz ki dedim ama sonuçta karbonhidrat değerlerini veriyor. Vagus nerelerde acaba. Doktor gözüyle bir de o baksaydı. Yemekler falan var ne güzel. Pratik ölçüler de var.
Liste ve ayrıntılı ve çok güzel canım sağol ama bazı değerler bizim listeden çok farklı. Başta bu diabetliler için bize olmaz ki dedim ama sonuçta karbonhidrat değerlerini veriyor. Vagus nerelerde acaba. Doktor gözüyle bir de o baksaydı. Yemekler falan var ne güzel. Pratik ölçüler de var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?