Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kaçamaklarladolu birhaftasonundan sonra diyet pazartesinden slm herkese.

esracim bende ayni durumdaydim maalesef:78: hele dün felaketti dogum günü vardi ama bugün hizli bir dönüs yaptim yediklerimiz kilo olarak yerlesmeden hemen cumaya kadar hepsini eritmemiz lazim

Hafta sonu arkadasim geliyor almanya dan. simdiden sayikliyor geldigimde iskender, kumpir waffle vs vs yiyecem diye. ben artik izlerim onu :)) dis etkenler olmazsa cok daha kolay gidecek rejim.
Kizlar bu arada birsey paylasmak istiyorum. Sekerin kesinlikle bagimlilik yaptigina inaniyorum artik. 3-4 hafta önce cikolataya dadanmistim. ilk baslarda iki gün aralikli bitter cikolatadan 1-2 parca atiyordum agzima, sonra bu hergüne cikti, sonra baktimki 1-2 parca derken 3-4 oldu. cok takmadim ackcasi ne olacak diye. Ama dün aksam evde cikolata olmadigi birden aklima esti ve " ya canim cekerse ne olacak" diye düsündüm yanii onun eksikligi bende stres yaratti resmen. Dün cikolatasiz bir gün gecirdim. Bugün de öyle. ve önemli olan bence bunun farkina varmam cünkü bilincinde oldugum seylerden vazgecmek daha kolaydir.

esracim bende ayni durumdaydim maalesef:78: hele dün felaketti dogum günü vardi ama bugün hizli bir dönüs yaptim yediklerimiz kilo olarak yerlesmeden hemen cumaya kadar hepsini eritmemiz lazim

evet canım sıkı tutmalıyız.bolprotein bol su))

kızlar bu diyeti 15 gundur yapıyorum 15 gun de daha onceden yapmıstım normal bır dıyet toplat yaptı 30 gun tam 4 kılo 500 gr verdım zaten hedefte 5 kılo vermektı 55den 5o ye dustum ama lıght kolamıda ıctım 1 parca cıkolatamıda yedım dondurmamıda yedım tabı hepsını hesaplayarak :):26:

Kızlar böyle yazmıştım ama bugün tartı ile yüzleştim aldığım kilolar bana geri gelmiş. şuan 72yim ve 56 yı görmem lazım tam 16 kilo öyle bir gözümde büyüyor ki.. akşam yürüyüşlere devam bugün bu diyeti yapmaya başladım gelişmeleri yazacağım

günaydın kızlar. nasılsınız bugün? karbonhidrat diyetiyle ilgili baya uzun ve ayrıntılı bir liste paylaşıma sunayım dedim

http://sakur.uludag.edu.tr/dosya/FR-HYE-04-719-05.pdf

Liste ve ayrıntılı ve çok güzel canım sağol ama bazı değerler bizim listeden çok farklı. Başta bu diabetliler için bize olmaz ki dedim ama sonuçta karbonhidrat değerlerini veriyor. Vagus nerelerde acaba. Doktor gözüyle bir de o baksaydı. Yemekler falan var ne güzel. Pratik ölçüler de var.

Moralini bozma canım. Yediklerini yaz bizlere, beraber hesaplarız, yorum yaparız. Kiloyu alır almaz vermek için harekete geçersen daha kolay gidiyor. Yerleşmemiş oluyor.

Tebrikler, darısı başımıza

Moralini bozma canım. Yediklerini yaz bizlere, beraber hesaplarız, yorum yaparız. Kiloyu alır almaz vermek için harekete geçersen daha kolay gidiyor. Yerleşmemiş oluyor.
Teşekkür ederim .. Yürüyüş yerine evde kolbastı yapsam diyorum 15dk=200 cal. imiş kızlar ama dizlerimde derman kalmıyor 10dkdan sonra :26:
06.06.2011

sabah : kıymalı yumurta = 1 , şekersiz çay = 0 1 dilim ekmek =12
ara : 100 gr yeşil erik = 6
öğle : 10 tane yaprak sarması = ?? bilmiyorum bunu , yarım kaşık ketçap mayonez= 2.5-3
ara: 2 bar kahve = 0
akşam : tavuk = 0
:18: toplamı yapamadım çünkü yaprak sarmasını bilmiyorum

biraz önce buldum bunu da eklemek istedim sonradan :97:
PRATİKLER YEMEKLER

200 GRAM KIYMALI PİDE (100 GRAM HAMUR VE 100 GRAM İÇ) 65 KARBONHİDRAT
200 GRAM PEYNİRLİ PİDE (100 GRAM HAMUR VE 100 GRAM İÇ) 60 KARBONHİDRAT
200 GRAM KAŞARLI PİDE (100 GRAM HAMUR VE 100 GRAM İÇ) 60 KARBONHİDRAT
SİMİT 90 GRAMINDA 65 KARBONHİDRAT
LAVAŞ 150 GRAM 90 KARBONHİDRAT

ZEYTİN YAĞLI KURUFASÜLYA 125 GRAMINDA 16,5 KARBONHİDRAT
NOHUT 125 GRAMINDA 16,5 KARBONHİDRAT
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA 115 GRAMINDA 20 KARBONHİDRAT
KISIRIN 131 GRAMINDA 30 KARBONHİDRAT
MANTININ 250 GRAMINDA (YOĞURT VE SOS DAHİL) 51 KARBONHİDRAT
YAPRAK SARMASINDA 100 GRAMINDA 35 KARBONHİDRAT
ZEYTİNYAĞLI BİBER DOLMA 265 GRAMINDA 34,6 KARBONHİDRAT
ETLİ BİBER DOLMA 220 GRAMINDA 15 KARBONHİDRAT
ETLİ KABAK DOLMA 200 GRAMINDA 20 KARBONHİDRAT
ETLİ YAPRAK SARMA 150 GRAMINDA 22 KARBONHİDRAT

Etli Yaprak Sarma
1 porsiyon 150 gr
6 Adet (Orta Boy)
22

evet canım ben de bu diyabetliler için demiştim ama sonra dedim ki diyabetlilerin karbonhidratları farklı olmuyor yani dedim ve çok beğendim ben bu listeyi artık dikkat ederek hamburger bile yiyebilirim

selam kizlar :) diyete ara verecegimi söylemi$tim, verdim kb konusunda dikkat etmedim fakat kalorimide a$madim, yarin tekrar ba$layacagim in$allah, sizde ne var ne yok?

Yine bir fırsat verildi bu sabah,yaşamam için.Bilmediğim tek şey bu şans yarın da olur mu?Onu bilmemem ama yapabileceğim çok şey var bu tek günde.Selam vermek,sevmek,dokunmak,gülmek,paylaşmak,barışmak,dinlemek yapabileceklerim bitmez bu tek günde.Ya sizin ?GÜNAYDIN

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrrrrrrr

7 haziran salı menüm

kahvaltıdan önce: beşibiryerde çay(0)

kahvaltı:

sucuklu yumurta(1)
kaşar peyniri(1)
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği(16)
yarım dolmalık biber(2)
yeşil çay(0)

ara: beşibiryerde çay(0), bir parça fstıklı draje çikolata(9), light cola(0)
çikolatanın paketine baktım bir tanesinde 9 kb yazıyordu o yüzden 1 tane yedim

öğlen: 1 kase (250 ml) mantar çorbası(5.5) pakette 250 ml 5.5 kb yazıyordu.

ara: türk kahvesi(0), yeşil çay(0)

akşam: çok toktum öğün atlamayayım diye yine 1 kase mantar çorbası(5.5), 2 tane taze soğan(2),form çay(0)

ara:yeşil çay(0)

3.5 litre su

TOPLAM= 42 ünite

etimiz tükenmişti napayım dün akşam marketten aldık

selam kızlar, listeye baktım bence güzel ama bazı değerlerde farklılıklar var, muz ve portakal gibi ilk gözüme çarpanlar ama genelde iyi, yalnız günlük ne kadar kh alınacağı belirtilmemiş örn, kg başına kaç gr kh? en sonda örnek liste verilmi her öğün için hedef kh gr denmiş ama nasıl düzenleneceğini söylememişler, hoş söyleseler onların ne işi kalacak nereden para kazanacaklar..

Günaydın çıtır adayları

Yorgunluktan ve ağrılardan kıpırdayamıyorum, yazarken parmaklarım bile ağrıyor Cuma gecesi garsonumuz ayrıldı. Günlerdir eşim ve ben açıyoruz meyhaneyi. Ben sabah okula geliyorum, öğleden sonra çıkıyorum. O arada eşim tek başına dükkanı açıyor, temizliyor, düzenliyor. Ben yetişiyorum garsonluk, kasiyerlik, komilik yapıyorum. Gece 12 de müşteri kalmadıysa bahçeden masa sandalyeleri topluyoruz (çiçekler bile içeri alınıyor, hırsız çok). Hesabı yapıyoruz, son kirlileri hallediyoruz, eve gidiyoruz, sabah al baştan. Eve hiç girmiyormuş gibiyim valla. Neyseki işimizi seviyoruz. Ama yardımcı şart valla En iyi yanı yemek yemeye fırsat olmadığı gibi sürekli ayakta koşturmacadan inceliyor gibiyim Cumaya tartı korksun benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…