arkadaslar 2 çay kasığı süt tozu ile kahve kaç puan biliyor musunuz ?
canım bünyen alıştığı kilo vermen yavaşlamış olabilir.bikaçgün herşeyden yiyerek metobolizamnı şaşırtabilirsin.aşırıya kaçma ama))canım dr.sana verdiği ilacın adı ne aynı sorunu bende yaşıyorumda
Kızlar selam hepinize..
Ne yazık ki 3 gündür giremiyorum...
Uykusuz 3 gece geçirdim çünkü..Hatırlarsınız ben hastaydım gecen hafta ve tabiki ogluma da bulaştırmışım..Ne kadar dikkat etsem de olmuyor işte..O da çok hastalandı persembe gunu, ondan beri doktorlardayız. Ateşleri düşüremedik geceleri, öksüre öksüre her yedigini kustu zavallım..Çok nanemolla ne yazık ki..Neyse degil kilo bildirimi yapmak tartılamadım bile kızlar kac gundur..Ama şimdi yazdıklarınızı okudum sonuclar guzel gorunuyor bir cogunuz icin..Tebrik ederim herkesi..Sanırım azra da liste yapmamış o yuzden bildirmemem de bir sorun olmamış :)
Ne yedigimi biliyorum ama ne içemedigimi de biliyorum..Sularımı içemedim ne yazık ki koşturmaktan..Bu da ne yazık ki kotu etki ediyor bende biliyorum..Ama abuk sabuk bişeyler yemedim zaten yiyecek halim de yoktu..Neyse şuanda daha iyi oglum en azından dün akşam yedigini kusmadı ilk defa...Bu sabahta şimdi kahvaltısını etti..Kolay gelsin herkese..
merhaba arkadaslar topik kaptanımızın tavsiyesiyle bende basladım bu diyete daha bugün ilk listemi yazdım 31 cıktı bence hic fena degil..burayı dewamlı kontrol edicem yapıpta sonuc alıp kilo veren arkadaslar buraya yazarsa benim gibi yeni baslayanlarada motive olur..
Kızlar selam hepinize..
Ne yazık ki 3 gündür giremiyorum...
Uykusuz 3 gece geçirdim çünkü..Hatırlarsınız ben hastaydım gecen hafta ve tabiki ogluma da bulaştırmışım..Ne kadar dikkat etsem de olmuyor işte..O da çok hastalandı persembe gunu, ondan beri doktorlardayız. Ateşleri düşüremedik geceleri, öksüre öksüre her yedigini kustu zavallım..Çok nanemolla ne yazık ki..Neyse degil kilo bildirimi yapmak tartılamadım bile kızlar kac gundur..Ama şimdi yazdıklarınızı okudum sonuclar guzel gorunuyor bir cogunuz icin..Tebrik ederim herkesi..Sanırım azra da liste yapmamış o yuzden bildirmemem de bir sorun olmamış :)
Ne yedigimi biliyorum ama ne içemedigimi de biliyorum..Sularımı içemedim ne yazık ki koşturmaktan..Bu da ne yazık ki kotu etki ediyor bende biliyorum..Ama abuk sabuk bişeyler yemedim zaten yiyecek halim de yoktu..Neyse şuanda daha iyi oglum en azından dün akşam yedigini kusmadı ilk defa...Bu sabahta şimdi kahvaltısını etti..Kolay gelsin herkese..
kizlar ben cuma günü 400gram artida cikmistim cumartesi adet oldum...bu 400gram onun 400grami olabilirmi aceba?? insalllah öyledir. kendimi zor frenliyorum bugün 60kh buldu benim. bunun icinde 13khlik kücük magnum vardi.
seanymph tebrik etmek istiyorum seni...cok yemis gibi görünüyor ama Kh iyi ayarlamissin. Bende tam olarak puanlamada yardimci olamayacam cünkü bende asagi yukari senin verdigin degerleri yazardim.
ppericim insallah öyledir cünkü 400 gram az gibi görünse de bir aya carparsak 1.600 yapiyo seneye carparsak 15 kilo yapiyor bakalim cumayi sabirsizlikla bekliyom ama kötü bir huy edindim hergün tartiliyorum(( tarti yokken daha rahattim sanki
kaçamaklarladolu birhaftasonundan sonra diyet pazartesinden slm herkese.
Canım regl dönemi için 400 gr fazlalık azdır bile anlamında oBen de iki kilo bile oynayabiliyor regl olacağım zaman. Sen merak etme
internette 100 gr da 39 kb var diyor 2 cay kaşığı 10 gr olsa 4 kb falan olur herhalde. bence normal süt ile kahveni yap. sonuçta süt tozu yapay sanayileşmiş bir ürün gerçeği varken yapayını boşver :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?