çavdar ekmeğnde dah fazla mı kalori var beyaz ekmeğe oranla pp ? :44:
çokta severim . . .
burda gr faktörü önemli birinci sayfadaki degerlerde 20 gr ekmekten bahsediliyor ben netten baktim yaklasik 32 gr bir dilim cavdar ekmegin kb degeri 15 . cavdar ekmegindende 20 gr yersen yine ayni degere gelir ama iki dilim yeme
aldentecim,pericim çok teşekkürler yine burada olmak çok güzel gerçekten.burası süper destek ve motivasyon merkezi kesinlikle...
kılar dışardaydımyeni geldim.bugün itibariyle yaz gelmiş))biönced çıtır olmamızlazımm
ben de bugün yediklerimi yazayım hemen,
sabah 2 adet haşlanmış yumurta 1tane wasa biraz peynir
öğlen zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt
akşam da tavuk gibi birşeyler yerim herhalde.
bu arada son günlerde prof. canan efendigil karatay'ın diyeti çok popüler takip ettiniz mi arkadaşlar.
kendisi kardiyolog önerdiği ve kitabını yazdığı diyet bizim diyet vallahi :)))
kitabını almadım henüz ama ahmet aydın'ın kitabına benziyor sanırım.
menün cok güzel hem sebze hem protein var:13:
ahmet aydin gibi ise netten girip yazilarina bakayim
ayyyyyyy niye yedin onlari bu hafta persembeyi beklemedin
çavdar ekmeğnde dah fazla mı kalori var beyaz ekmeğe oranla pp ? :44:
çokta severim . . .
burda gr faktörü önemli birinci sayfadaki degerlerde 20 gr ekmekten bahsediliyor ben netten baktim yaklasik 32 gr bir dilim cavdar ekmegin kb degeri 15 . cavdar ekmegindende 20 gr yersen yine ayni degere gelir ama iki dilim yeme
tamam pp :)
hani senin kg çizelgen bakalım ?
tamam pp :)
hani senin kg çizelgen bakalım ?
önceden vardi kaldirdim ama ilk tartildigimda yeniden ekliyecegim
Kızlar çook ama çok pişmanım..
Keşke hiç bırakmasaydım sevgili diyetimi..
Hep de bırakanlara vıdı vıdı yapıyordum vakti zamanında..
Şimdi resmen kendim düştüm o hataya..
Kesinlikle bana KB diyetinden başka diyet olmuyor ve olmayacak..
Hele de mangal sezonu açılınca diyet degiştirmeyi düşünmek çok aptalca..
Evimiz kırsal bir bölgede bizim ve surekli misafir sezonu açılmış bulunuyor..
Etler tavuklar mangalda pişicek ve ben 2 tanecik mi yiyecegim yani onlardan olucak iş degil..
Neyse kızlar bugun itibariyle KB diyetine başladım ve hatta ve hatta yürüyüş olayını 2 sefere çıkardım..
Yani sabah bir saat akşam bir saat toplam 9 km yürümeyi planlıyorum kilolar gidene kadar..
Bugun yediklerim:
Sabah omlet peynirli
Oglen yeşil salata ızgara kofte ve kanat
Arada 100 gram yogurt 6-7 adet yaban mersini
Akşam ızgara balık yeşil salata
Optum hepinizi..
selam kizlar,bende yapmak istiyorum ne zamandir bu diyeti ama cesaret edemiyorum yemekelrinizi nasil yiyorusnuz siz yagsiz tuzsuz syler benim migdemi bulandiriyo ya
selam hosgeldin aramiza bu dietde yagsiz yemek yapmiyoruz salatalarda yag kisitlamasi yapmiyoruz (bu benim icin en güzeli) kb degeri düsük yicekleri seviyorsan rahatlikla yapabilirsin kafana takilan birseyler oldugunda hepimiz yardimci oluruz
persembeyi atlattinmi cikabilirsinevet cumadan beri vagus girmiyor:97:
en son 69'u gördügüm icin tartildigimda 70'li rakam görmek istemiyorum onun icin bir hafta daha beklemek istiyorum
selam kızlar, ankaraya geldim yeğenimin doğumgünü nedeniyle, parti dün akşamdı, neler vardı neler masada ama hiç kaçamak yapmadım c.zero içip deniz börülcesi yedim, bugün yine saf proteine devam..bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım zira tartı değiştirmek istemiyorum..topik canlanmış mutlu oldum..arada girer sealm ederim sizlere, iyiyim yani sorun yok..
cok tesekür ederim aslinda peynir sahanda yumurta salam sosis normal pismis tavuk ve eti severim bunlarla birliktedegüzel kilo verebileceksem ne mutlu bana,he bide arada girip bakiyodum sanirim light kolada icilebiliyo e daha ne olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?