Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kılar dışardaydımyeni geldim.bugün itibariyle yaz gelmiş))biönced çıtır olmamızlazımm

ben de bugün yediklerimi yazayım hemen,
sabah 2 adet haşlanmış yumurta 1tane wasa biraz peynir
öğlen zeytinyağlı taze fasulye ve yoğurt
akşam da tavuk gibi birşeyler yerim herhalde.

bu arada son günlerde prof. canan efendigil karatay'ın diyeti çok popüler takip ettiniz mi arkadaşlar.
kendisi kardiyolog önerdiği ve kitabını yazdığı diyet bizim diyet vallahi :)))
kitabını almadım henüz ama ahmet aydın'ın kitabına benziyor sanırım.

menün cok güzel hem sebze hem protein var:13:
ahmet aydin gibi ise netten girip yazilarina bakayim

Kızlar çook ama çok pişmanım..
Keşke hiç bırakmasaydım sevgili diyetimi..
Hep de bırakanlara vıdı vıdı yapıyordum vakti zamanında..
Şimdi resmen kendim düştüm o hataya..
Kesinlikle bana KB diyetinden başka diyet olmuyor ve olmayacak..
Hele de mangal sezonu açılınca diyet degiştirmeyi düşünmek çok aptalca..
Evimiz kırsal bir bölgede bizim ve surekli misafir sezonu açılmış bulunuyor..
Etler tavuklar mangalda pişicek ve ben 2 tanecik mi yiyecegim yani onlardan olucak iş degil..
Neyse kızlar bugun itibariyle KB diyetine başladım ve hatta ve hatta yürüyüş olayını 2 sefere çıkardım..
Yani sabah bir saat akşam bir saat toplam 9 km yürümeyi planlıyorum kilolar gidene kadar..
Bugun yediklerim:
Sabah omlet peynirli
Oglen yeşil salata ızgara kofte ve kanat
Arada 100 gram yogurt 6-7 adet yaban mersini
Akşam ızgara balık yeşil salata
Optum hepinizi..

oleyyyyy
aslida katildi aramiza hosgeldin tatlim ah o keskeler yokmu ama olsun birakmaktansa kaldigimiz yerden yapmakda güzel zaman kaybina ragmen
kb dieti tam yazlik diet mangal acisindan benim esimde et oburdur bizde hafta sonlari sürekli yapariz bu yüzden hic SIKINTI cekmiyorum

Son düzenleme:
selam kizlar,bende yapmak istiyorum ne zamandir bu diyeti ama cesaret edemiyorum yemekelrinizi nasil yiyorusnuz siz yagsiz tuzsuz syler benim migdemi bulandiriyo ya

Son düzenleme:
selam kizlar,bende yapmak istiyorum ne zamandir bu diyeti ama cesaret edemiyorum yemekelrinizi nasil yiyorusnuz siz yagsiz tuzsuz syler benim migdemi bulandiriyo ya

selam hosgeldin aramiza bu dietde yagsiz yemek yapmiyoruz salatalarda yag kisitlamasi yapmiyoruz (bu benim icin en güzeli) kb degeri düsük yicekleri seviyorsan rahatlikla yapabilirsin kafana takilan birseyler oldugunda hepimiz yardimci oluruz

cok tesekür ederim aslinda peynir sahanda yumurta salam sosis normal pismis tavuk ve eti severim bunlarla birliktedegüzel kilo verebileceksem ne mutlu bana,he bide arada girip bakiyodum sanirim light kolada icilebiliyo e daha ne olsun :)

persembeyi atlattinmi cikabilirsin evet cumadan beri vagus girmiyor:97:
en son 69'u gördügüm icin tartildigimda 70'li rakam görmek istemiyorum onun icin bir hafta daha beklemek istiyorum

selam kızlar, ankaraya geldim yeğenimin doğumgünü nedeniyle, parti dün akşamdı, neler vardı neler masada ama hiç kaçamak yapmadım c.zero içip deniz börülcesi yedim, bugün yine saf proteine devam..bu hafta kilo bildirimi yapamayacağım zira tartı değiştirmek istemiyorum..topik canlanmış mutlu oldum..arada girer sealm ederim sizlere, iyiyim yani sorun yok..

iste irade diye buna denir:13: ama inan en iyisini yapmissin insan bir bozdumu toparlamasi zor oluyor topigimizde hareketlenme var seni de döndügünde daha aktif görmek isteriz

aslı da gelmiş süper...
akşam hindi jambon,peynir ve birkaç sivri biber yedim. 100 gr kadar da çilek.
bugünü böyle kapattım bakalım.
önümüzdeki birkaç gün kb değerini 20-30 arasında tutmaya çalışacağım.umarım becerebilirim.

cok tesekür ederim aslinda peynir sahanda yumurta salam sosis normal pismis tavuk ve eti severim bunlarla birliktedegüzel kilo verebileceksem ne mutlu bana,he bide arada girip bakiyodum sanirim light kolada icilebiliyo e daha ne olsun :)

bu diyetin en güzel yanlarından biri yağ kısıtlamasının olmaması tabi sağlıklı yağlar,zeytinyağı ve tereyağı...keşke doğal tereyağı bulabilsek ama neredeee????
light kola benim en büyük saplantım ben hemen hemen her gün içiyorum (( biliyorum çok zararlı ama bir türlü vazgeçemedim bu huyumdan. bazı diyetisyenler light da olsa kolayı kesinlikle yasaklıyor kan şekerini yükselttiği için ama ben yine de vazgeçemedim mallesef...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…