Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu puanlamaların oldugu liste ilk sayfadakı lıste dımı ona gore ayarlıyonuz puanları başka liste yok

canım bazıları değişim gösteriyo ama genel olara aynı gibi.
aldente şeker yaptınmı kahvaltı.güzel bir kahvaltı menüsü bekliyorum senden

canım bazıları değişim gösteriyo ama genel olara aynı gibi.
aldente şeker yaptınmı kahvaltı.güzel bir kahvaltı menüsü bekliyorum senden

uyuyakalmışım(
ama yine de yarım domates,2-3 dilim salatalık,3-4 peynir ve yarım dilim ekmekle kahvaltımı yaptım şeker:))

merhaba sevgili arkadaşlar :)))
vallahi kaç zamadır diyet falan hak getireydi bende. acaip cozurtmuş durumda olduğum için gelmedim ama artık aklımı başıma aldım :)) yeniden başladım iki gündür.
cozurtmaya başladığımda 60.5 kiloydum bugün itibari ile 62 kiloyum !!!
ama foruma girip ara ara okudum. bahar ataleti çöktü galiba üzerimize en azından bende bir tembellik sözkonusu.
umarım en azından bıraktığım kiloma geri dönebilirim kısa zamanda.
kucak dolusu sevgiler hepinize....

hoşgeldin canım.emin ol çoğumuz cozuttuk(
o kilolar kalıcı değildir.benim de öyle görünüyodu ama 3-4 günde normale döndü.

sabah bol peynir 2 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği ve çay . . .​

bol peynir ve yumurta cok güzelde ekmegi bir dilim yiyebilirsin yada daha düsük kb olan ekmekleri tercih edebilirsin netten baktim bir dilim cavdar ekmegi asagi yukari 32 gr ve 15 kb var senin yedigin ekmek normalmi lightmi bilmiyorum ama dikkat edersen iyi olur

sabah bol peynir 2 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği ve çay . . .​

afiyet olsun canım.
ben de neler yedim actıvıanın üstüne bi bilseniz.arkadaş günlerdir süren püskevit muhabbetinden sonra lokum ve bisküvi getirmiş okula.kıstırıp kıstırıp yedik ayıptır demesitoplamda 3 lokum 6 bisküviye tekabül ediyo.
eve gelince de ananas yedim ama dolaptan çıkardığım için dişimi ağrıttı şimdi feciyim.bir de dilimin üstünde bir yanma hissi bıuraktı.niyeki yaaa!

lokum bisküvimi dedin

hepsi senin icin
:18:

pericim sen neler yedin bakalım?
kalkıp yemek yapmam lazım ama takılınca buraya kalkamıyorum.
ilginçtir acıkmıyorum bu aralar.neyse nazar etmiyim kendimi

hosgeldin canim yeniden aramiza su an herkes ayni durumda maalesef ama yeniden toplanmaya basladik tatile gitmeden atalim hemen kilolari

pericim sen neler yedin bakalım?
kalkıp yemek yapmam lazım ama takılınca buraya kalkamıyorum.
ilginçtir acıkmıyorum bu aralar.neyse nazar etmiyim kendimi

kahvaltida wasa ile peynir yumurta domates salatalik yedim sonra salam kasar atistirdim simdilik bu kadar aksama hicbir planim yok esim öglenci artik kendi kafama göre takilirim düsük kb'li birseyler hazirlarim

aldentecim,pericim çok teşekkürler yine burada olmak çok güzel gerçekten.burası süper destek ve motivasyon merkezi kesinlikle...

çavdar ekmeğnde dah fazla mı kalori var beyaz ekmeğe oranla pp ? :44:
çokta severim . . .

lokum bisküvimi dedin

hepsi senin icin
:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…