kızlar bu puanlamaların oldugu liste ilk sayfadakı lıste dımı ona gore ayarlıyonuz puanları başka liste yok
canım bazıları değişim gösteriyo ama genel olara aynı gibi.
aldente şeker yaptınmı kahvaltı.güzel bir kahvaltı menüsü bekliyorum senden
canım yumurta yeseydin keşkebirtane de.
kızlar bu puanlamaların oldugu liste ilk sayfadakı lıste dımı ona gore ayarlıyonuz puanları başka liste yok
uyuyakalmışım(
ama yine de yarım domates,2-3 dilim salatalık,3-4 peynir ve yarım dilim ekmekle kahvaltımı yaptım şeker:))
yine sessiz bir gün:97:
merhaba sevgili arkadaşlar :)))
vallahi kaç zamadır diyet falan hak getireydi bende. acaip cozurtmuş durumda olduğum için gelmedim ama artık aklımı başıma aldım :)) yeniden başladım iki gündür.
cozurtmaya başladığımda 60.5 kiloydum bugün itibari ile 62 kiloyum !!!
ama foruma girip ara ara okudum. bahar ataleti çöktü galiba üzerimize en azından bende bir tembellik sözkonusu.
umarım en azından bıraktığım kiloma geri dönebilirim kısa zamanda.
kucak dolusu sevgiler hepinize....
sabah bol peynir 2 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği ve çay . . .
sabah bol peynir 2 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği ve çay . . .
afiyet olsun canım.
ben de neler yedim actıvıanın üstüne bi bilseniz.arkadaş günlerdir süren püskevit muhabbetinden sonra lokum ve bisküvi getirmiş okula.kıstırıp kıstırıp yedik ayıptır demesitoplamda 3 lokum 6 bisküviye tekabül ediyo.
eve gelince de ananas yedim ama dolaptan çıkardığım için dişimi ağrıttı şimdi feciyim.bir de dilimin üstünde bir yanma hissi bıuraktı.niyeki yaaa!
lokum bisküvimi dedin
hepsi senin icin
:18:
merhaba sevgili arkadaşlar :)))
vallahi kaç zamadır diyet falan hak getireydi bende. acaip cozurtmuş durumda olduğum için gelmedim ama artık aklımı başıma aldım :)) yeniden başladım iki gündür.
cozurtmaya başladığımda 60.5 kiloydum bugün itibari ile 62 kiloyum !!!
ama foruma girip ara ara okudum. bahar ataleti çöktü galiba üzerimize en azından bende bir tembellik sözkonusu.
umarım en azından bıraktığım kiloma geri dönebilirim kısa zamanda.
kucak dolusu sevgiler hepinize....
ahanda ihtarı aldık
tamam ben de bugünü püsküvit lokum günü ilan ediim o zaman.
heh heee çok döneğim
pericim sen neler yedin bakalım?
kalkıp yemek yapmam lazım ama takılınca buraya kalkamıyorum.
ilginçtir acıkmıyorum bu aralar.neyse nazar etmiyim kendimi
bol peynir ve yumurta cok güzelde ekmegi bir dilim yiyebilirsin yada daha düsük kb olan ekmekleri tercih edebilirsin netten baktim bir dilim cavdar ekmegi asagi yukari 32 gr ve 15 kb var senin yedigin ekmek normalmi lightmi bilmiyorum ama dikkat edersen iyi olur
lokum bisküvimi dedin
hepsi senin icin
:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?