ya sözlencem daha önemli bi tarih olamaz benim için.zaten o yüzden çok hırslı yapıodum.ama vücut çok nankör benim.hemen kilitliyor.bide çok aşırı iradeli olamıom yemek konusunda.bakalım artık napcammmm:çok üzgünüm:
psiqo nacizane benden sana abla tavsiyesi (32 yaşındayım) metabolizmanı diyete fazla alıştırma sık sık kilo alıp verme hedefine ulaşınca onu korumaya çalış bir süre sonra acısını çekiyorsun ben de 20 yaşımdan beri hep kiloma takıp diyetler yapmıştım ve 54 kiloydum sadece 23 yaşımda evlendim tabii düzenli hayat 4 sene sonra 60 oldum neyse fena değildi derken 28 yaşında doğum yaptım oldum mu 78 o zamana kadar evde hiç oturmamışım bebeğin tadını çıkarıyorum e birde emziriyorum oldu mu sana 86 3 yıldır zayıflamaya çalışıyorum metabolizmam yaptığım diyetler yüzünden yavaşladı aman sen bu hataya düşme canım
saol ablacım tavsiyeler için.haklısın aslında.başta evlenmeden önce falan hiç bu kilolardan yukarı çıkmıcakmışsın gibi gelio ama.benim ablamda senle yaşıt.evlenmeden önce 56 falandı.şimdi oda 70 lerde
bende işte 55 e bi düşsem korumaya geçcem de inemedim bi türlüÇok üzgünüm çoook
al bendende o kadar bi bende inemedim 55 benneyaptımki kötükedihüso
inicem ama taktım kafama
sonrada salına salına gezicem :lepi:
bende takıom takıom yerimde sayıyomsırnaşık şey
öğle 2 ceviz 12 , 2 baDEm12 lahana8 1 kivi 15
sabahda 18p dı olmumu 65:dilcikar:
aksamda kereviz 6p ve salata yiycem 8ngenel toplam 79 vaLla ben kıssam ancak bukDAR kısabiliyorumfisfisfis
kız naptın sen biraz fazLa oLmadı mı :1shok:
kızlar ben kalori hesabı yapıcam, çükü mesela bugün sosis yedim 200g kadar 2 puan ama kalorisi 590 bu beni baya bir korkuttu ben günde 1000 kalorilik bir diyet yapmayı düşünüyorum yediğim herşeyi tartıcam (internetten elektronik bir tartı sipariş vericem evdeki tartı normal o pek iyi tartamıyor) ama şu içtiğim karışım açlığımı baya bi azalttı kolay kolay acıkmıyorum hem metabolizmamı hızlandırdı hiç yorulmuyorum ayrıca karonhidrat rejiminin de bana sağladığı en güzel fayda ilk 3 gün midemi küçültmesi, çok az yesem de doyuyorum artık şakkıdı ama perşembeye kadar karbonhidrat diyetine devam edicemçünkü tam bir hafta olucakyerimseniben
bugüne kadar kaç kilo verdin canım verdiysen zayıfladığını hissediyo musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?