- 23 Aralık 2008
- 2.513
- 18
- 40
beni kimse dinlemiyo senağlama
dinliyoruz fındıkum:teselli:
bugün puanın yetiosa elma falan ye dengeler biraz şekerini.çokta kasmaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beni kimse dinlemiyo senağlama
canım ben internette baya bi araştırdım bazı arkadaşların yazdıkları kafamı karıştırdığı için
şimdi bak bu diyette mantık şu: diyoki alınan kaloriyi vücut yakıyo harcıyo karbonhidratı yağa dönüştürüyo ve kilo yapıyo
puan olarakta yiyeceklerin içerdiği karbaonhidrat miktarına göre yazmışve 100 gr ama zaten 100 gr çok fazla yiyemiyosun yesende sorun teşkil etmez kilo almazsın ama farklı problemler çıkabili r(kolestrol yüksekliği fln) zaten o sınırı aşamayacağın ve ayda 2 hafta tek yapabildiğin için sorun yok zaten yaşımızda genç yakıyoz bi şekild yediklerimizi:sm_cool:
bende yapmak istiyorum bu diyeti.malisef karbonhidrat bende ödem yapıyor hamilelikten kalma.sadece hafta sonları yiyorum.makarna pilavlada aram yok.tam bana göre bu .
bişey soracaktım yapanlara ben tatlandırıcı kullanıyorum şeker yerine çayıma kahveme oda stevya bitkiden yapılma yani.acaba o kaç puan olur.biri ana fikr verse olurmu?tadlandırıcıda olmasa hiç içmem daha iyi yoksa içemiyorum.
bende katılırdım listeye ama malisef cumartesi anneme gideceğim ve ay sonuna kadar yokum.dönüşte inşallah ama listemide götüreceğim.
canım kan şekerin düşmüş olabilir. tarçın ye beyine tatlı yedin silyali veriyormuş.benki bıraktım tatlıyı güne kocaman paket çikolatayla başlardım. aburcubur kek le geçerdi günüm şimdi aklıma bile gelmiyo. sadece regli zamanlarında istiyor canım.krom kullanıyorum ve tarçınlı çayımı içiyorum buda beni tatlı isteğinden alı koyuyor.
bende bende varım ya psikocumdan duyduğum gün başlamıştım geçtiğimiz çarşamba ogün 69 açkarınlaydım bugün 6. gün 67 kiloyum ne sıkılıyorum ne aç kalıyorum en önemlisi sizlerde fark ettinizmi bilmiyorum kabızlık sorunu yaşıyodum bende inanamıyom ama ogün bugün kabızlık yok oldu acaba sorun karbon hidrattamıydı hayatımda diyet papmadım ama bunu diyet olarak görmüyorum seve seve yapıyorum ve aynen devammm
dinliyoruz fındıkum:teselli:
bugün puanın yetiosa elma falan ye dengeler biraz şekerini.çokta kasmaaaa
canım onun çok puan değeri olcağını sanmıom ama yinede ortalama 5,6 uan ver öle devam et.işini garantiye ala.s.
off elma yersem akşama hiç bişii yememem lazım aşıyorum puanı off offff:çok üzgünüm:
akşama ne yesem kayınvalideme gitcem acaba ne var orda..
dielim hiç yemek yok kendime ne yapıpta yiyim söliin bana-tatlicadiarzu-
tarçın nerdne buluyum burda şimdi :çok üzgünüm:
Tarçınlı çayda ne oluyorrr-tatlicadiarzu-
tamam canım sağolasınŞeniz
ben bide çok bitki ÇAYI YAPARIM ONLARDA PUAN OLURMUKİ.:uhm:
en düşük puanlılar tavuk,köfte balık ,yumurta ağırlıklı bunları yeki doy kuşumcokacimcoook
canım hani çubuk olarakta var toz olarakta kullanılıyor tatlının üstüne mis gibi kokusu oluyor.ben çubuk olanından kullanıyorum bir sürü bitki karışımı yapıyorum.kahverengi.
Ama sen toz tarçın bulabilirsin sanırım
birçok faydasıda var.ibrahim adnan saraçoğlunun kitabından baktım latince: :cinnamomumverum
ingilizce; cinnamon
almanca; zimt
imiş adı umarım bulursun
belki tavuk köfte evde bulamam ama yumurta kesin vardır:ecrin_bebek:
bide bişii dicem pekmez de çok puan varmı ..şu sıvı olarak oluyo üzüm pekmezimi ne siyah renkli çok seviyom ben onu :ecrin_bebek: 2 çay kaşıı yesem :asigim:
pekmez baya şekeerli.puanı çoktur zannımcakafamçokkarıştı