Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

1 ayda kaç kilo verdin pekiii
benim daha 2. günüm :KK52:

oncelikle soyle solym cnm kilolu değilm gayet fitimm ama göbek ve basen bölgemde yaglanma var birazda fazlalık boyum 176 ve 68 kiloydum ilk iki hafta 3 kilo verdim son iki haftadr tartılmıyorm ama göbegm var hala :KK43: bi 5 kilo daha verip göbek bölgemi sıkılaştırmak istiyorm .dün revoflex aldım karın bölgesini sıkılaştırıyomş yanındada sauna termal kemer göndermişler akşam onuda taktım bayagı bi terletti göbegimii haftanın 3 günü yürüyüş yapıyorm ama göbek gitmeyince kendimi kilo vermiş gibi hissetmiyom :/(((

slm kızlar bende varım.biraz rahatsızdım 4-5 gün yapıp ara vermiştim.bugün tekrar başladım.umarım devam edebilirim.

Iyi aksamlar ben 45 yasindayim ve riskli bir gebelik gecirdim maalesef hayatimda ilk kez 77 kiloya ciktim boyum 157cm, kilo vermek istiyorum acil olarak ama hangi diyeti yapmaliyim bilemiyorum, bu diyette yag var mi?dusuk karbonhidrat yuksek yag mi, dusuk karbonhidrat yuksek protein diyeti mi bu anlayamadim. daha once dukan yapmistim kilo vermemis kilo almistim:KK43: proteinin fazlasi vucutta sekere donusuyor.

1 ayda 89 dan 82 ye dustum yediklerimi yazdim yoruldum ha gayret sen yapardin diyorum kendime hedefim 75 inat ediyo 82, 83 diyip duruyor tarti of of

Son düzenleme:
Durdu kilo vrrmem yogurt nesfit yumurta domatrs salatalik yiyorum aksam 5 ten sonra bisey yemiyorum bol su iciyorum Spor salonuna gidiyorum 2,5 saat hergun spor yapiyorum inat ediyor 82 de takildi

kızlar bugün 3. günüm 63.700 ile başladım haftada bir tartılacağım pazartesi söylerim.
hergün 5km yürüyorum ve 50 ünite karbonhidrat alıyorum bir de akşam 6 dan sonra hiç bir şey yemiyorum.

Son düzenleme:
Aaaaaa neden kimse yazmamis
benim gibi sizlerdemi biraktiniz
en son 85,500 cikmistim simdi 87 oldumm
bugun tekrardan basliyorumm
tatile gitcez ve ben normalde 44 bedene zor oluyorken
gittim kendime hep 42beden aldimm zayiflarim diye
gidene kadar aldigim seylere sigmam lazimm

X