kaç zamanda 4,5 kilo?
ender saraç ın yaz diyetinde haftada 2 kilo verilior bende ona başladım ama tam anlamıyla uyamıyorum2,5 ay
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ender saraç ın yaz diyetinde haftada 2 kilo verilior bende ona başladım ama tam anlamıyla uyamıyorum
Mideye zararlıymış öyle diyorlar kararsız kaldım
valla denemeden bişi olmaz heralde 1-2 kez dene derim
ben ingiliz karbonatı içmiştim bi kere ama :26:Ben normal karbonat denedim
ben ingiliz karbonatı içmiştim bi kere ama :26:
dediğim gibi kötü değil içilebilirTadı nasıl
dediğim gibi kötü değil içilebilir
Mideye zararlıymış öyle diyorlar kararsız kaldım
valla denemeden bişi olmaz heralde 1-2 kez dene derim
ben ingiliz karbonatı içmiştim bi kere ama :26:
Günde en az 1 litre içmek gerekirmiş karbonatlı suyu ama arkadaşın da dediği gibi fazlası mideye ters tepki verdirebilir.
Bence akşamları yemekten 1-2 saat sonra içmeye başlamalı ilk etapta. Sonra midenin durumuna göre birkaç bardak daha gün içine yayılabilir.
Çünkü her insanın bünyesi zaten farklı olduğu için bunu mecburen denememiz lazım. Anlamamız için başka çaremiz yok kızlar :)
aynen katılıyorum bende ilk içtiğimde akşam yemeğinden sonra içmiştim belki ondan tadı iyi geldiGünde en az 1 litre içmek gerekirmiş karbonatlı suyu ama arkadaşın da dediği gibi fazlası mideye ters tepki verdirebilir.
Bence akşamları yemekten 1-2 saat sonra içmeye başlamalı ilk etapta. Sonra midenin durumuna göre birkaç bardak daha gün içine yayılabilir.
Çünkü her insanın bünyesi zaten farklı olduğu için bunu mecburen denememiz lazım. Anlamamız için başka çaremiz yok kızlar :)
aynen katılıyorum bende ilk içtiğimde akşam yemeğinden sonra içmiştim belki ondan tadı iyi geldi
olur neden olmasın :44:O zaman akşam yemeğinden 1,5 saat sonra
olur neden olmasın :44:
bende :))):) ben normal karbonat kullanırım dışarı çıkınca alırım ingilizi