karbonatlı su

kızlar Allah aşkına cvp verin özel mesaj ile veya burdan..
ne kadar suya ne kadar karbonat atacağız gün içinde istenilen saatte tüketilebilir miyiz? karbonatın nerden almalıyız a101 diyenler var aranızda evde var aslında karbonat.
emziren anneler kullanabilir mi acaba?

kusura bakmayın okuyayım anlayayım dedim ama bebeğim var bir türlü başaramadım sayfa sayfa okumayı. :KK50:

kızlar Allah aşkına cvp verin özel mesaj ile veya burdan..
ne kadar suya ne kadar karbonat atacağız gün içinde istenilen saatte tüketilebilir miyiz? karbonatın nerden almalıyız a101 diyenler var aranızda evde var aslında karbonat.
emziren anneler kullanabilir mi acaba?

kusura bakmayın okuyayım anlayayım dedim ama bebeğim var bir türlü başaramadım sayfa sayfa okumayı. :KK50:

cancazım günde 4 litre suya 4 çaykaşığı karbonat atıp bunu gün içinde tüketiyorsun yemeklerden 20 dk önce içmeyi bırakıp yemekten 1 saat sonra devam ediyorsun...ben diyet yapmadan kullandım ama 1haftada 400 gramcık verebilmişim yani diyetle birlikte kullanılmalı bence.....karbonat 101 karbonatı oluyor karbonatın içindekiler bölümünde sadece sodyum bikarbonat yazmalı...zayıflamak içinmi kullanacaksınız??kolay gelsinn

cancazım günde 4 litre suya 4 çaykaşığı karbonat atıp bunu gün içinde tüketiyorsun yemeklerden 20 dk önce içmeyi bırakıp yemekten 1 saat sonra devam ediyorsun...ben diyet yapmadan kullandım ama 1haftada 400 gramcık verebilmişim yani diyetle birlikte kullanılmalı bence.....karbonat 101 karbonatı oluyor karbonatın içindekiler bölümünde sadece sodyum bikarbonat yazmalı...zayıflamak içinmi kullanacaksınız??kolay gelsinn

sağol canım ya eşime aldırdım bakalım tadıda fena değil umarım içerim pek su içmeyi akıl eden biri değilimdir :)

ve evet neyazık ki zayıflamak için kullanmak niyetindeyim :KK5:

sağol canım ya eşime aldırdım bakalım tadıda fena değil umarım içerim pek su içmeyi akıl eden biri değilimdir :)

ve evet neyazık ki zayıflamak için kullanmak niyetindeyim :KK5:

bir hafta sonra kilonu buraya yazarmısın arkadaşım
merak ederim şimdi....

kızlar ben günde 3.300 ml su içiyorum.ama bunun 2 lt si karbonatlı su oluyo.çalıştığım için işyerinde karbonat kullanmak pek uygun düşmüyo.evden doldurduğum şişeyi ve eve gelince içtiğim suyu karbonatlı yapıyorum.size bir şey sormak istiyorum.adetliyken kullandınız mı bir sakıncası var mı

Emzirenlerde icebilir mi acaba bi zarari olmaz degil mi? Malum dogum kilolarini vermek lazim

bir hafta sonra kilonu buraya yazarmısın arkadaşım
merak ederim şimdi....

tabi ki yazarım.peki siz kullandınız mı? bi fark görebildiniz mi ? ayrıca bi bakayım sayfalara diyorum genelde herkes bende bugüm başladım diyor hiç sonuç alan yokmuki ?

Emzirenlerde icebilir mi acaba bi zarari olmaz degil mi? Malum dogum kilolarini vermek lazim

benim de bebeğim var zararı olmayacağını okudum biryerde ben zatenyediklerimizdede varki bu karbonat vs.

tabi ki yazarım.peki siz kullandınız mı? bi fark görebildiniz mi ? ayrıca bi bakayım sayfalara diyorum genelde herkes bende bugüm başladım diyor hiç sonuç alan yokmuki ?

benim de bebeğim var zararı olmayacağını okudum biryerde ben zatenyediklerimizdede varki bu karbonat vs.

Tesk ederim denicem ins bende. Allah hepimize kolaylik versin

canım diyetle kullandığın zaman işe yarıyo ben hiç diyet yapmadım ilk hafta 400 gram verebilmişim ama cildimi çok güzelleştirdi...birde ben düzenli kullanamıyorum günde 4 litre içilse gerçekteniştahıda kesiyorr

Son düzenleme:

Tesk ederim denicem ins bende. Allah hepimize kolaylik versin

birinci dikkat etmeniz gereken önce az bir sıcak suyla eritin sonra soğuk suyu ekleyin, ikinciside kesinlikle musluk suyu kullanmayın.

siz denedinizmi bu suyu acaba kilo verebildinizmi?? soğuk suda erimiyormu

Ben kilo verdim canım devam ediyorum ama evimde tartı yok o yüzden tam olarak kaç kilo olduğumu bilemiyorum, ama bu ara mide bulantısı yaşıyorum, ilaç kullanıyorum ondanmı yoksa sudanmı bilmiyorum ama iştahımı kapatıyor. Sıcak suyuda bununla ilgili bir sitede gördüm ondan yapıyorum

Son düzenleme:
Ben kilo verdim canım devam ediyorum ama evimde tartı yok o yüzden tam olarak kaç kilo olduğumu bilemiyorum, ama bu ara mide bulantısı yaşıyorum, ilaç kullanıyorum ondanmı yoksa sudanmı bilmiyorum ama iştahımı kapatıyor. Sıcak suyuda bununla ilgili bir sitede gördüm ondan yapıyorum

tamam teşekkür ederimm...ben bu suyu kullanmayı bıraktım kabızlık yaptı bende :KK43:(

tamam teşekkür ederimm...ben bu suyu kullanmayı bıraktım kabızlık yaptı bende :KK43:(

Aksine bende ilk gün kullandığımda ishal yapmıştıi demekki herkesin bünyesinde farklı oluyor, benim dün tansiyonum düşmüştü bugün bende içmedim.

X