karbonatlı su

Bende bu sali basladim iyi gidiyo yaklasik iki litte icebiliyorum gunde iki litre suya iki cay kasigi karbonat

bakalım nekadar işe yarayacak arkadaşım bende haftaya perşembe tartılacağım sende tartılınca kilonu buraya yazarmısın buarada şu an kaç kilosun canım

Bende yazın yapmıştım bu karbonatlı suyu ama ben sabah aç karnına ve akşam yemekten sonra 1 çay kaşığı karbonat üzerine yarım limon sıkarak üzerine bardağı dolduracak şekilde su ilave ederek yapmıştım çok faydasını gördüm daha sonra koşuşturma içerisinde birde kilo vermiş olmanın sarhoşluğu ile unuttum resmen yarın sabah yine başlayacağım ama bu sefer sizin dediğiniz gibi yapacağım umarım işe yarar sonuçları yazarım :2:

merhaba arkadaşlar bende bugün başladım 1 litre suya 1 çay kaşığı attım, aynı zamanda diyetede başladım ve söylemesi ayıp bende ishal başladı, hergün karnım şişerdi bugün yok, umarım faydasını görürüm.

arkadaşlar kaç kilo ile başladınız bende perşembe 72 400 le başladım günde 3.5 litre karbonatlı su içiyorum inşallah işe yarar...sizde yazarsanız kim nekadar verecek ona bakarız

arkadaşlar merhaba,

ben hamıleyım.. kilo tabıkı sorun ama onemı yok sımdılık benım ıcın.. dogumdan sonra bakıcam ona..

ben bagırsaklarımı rahatlatmak ıcın kullanmayı dusunuyorum da

hamıleyken ıcılırmı acaba ?? bı zararı var mıdır?

şimdiden cok tesekkurler

arkadaşlar kaç kilo ile başladınız bende perşembe 72 400 le başladım günde 3.5 litre karbonatlı su içiyorum inşallah işe yarar...sizde yazarsanız kim nekadar verecek ona bakarız

canım ben bugün başladım, şu an evde tartı yok ama en son tartıldığımda 80 dim, bugün sadece 1 litre içebildim, ben en fazla 2 litre içebilirim galiba aynı zamanda diyette yapıyorum. Haftaya Pazar günü yazalım sonuçları.

canım ben bugün başladım, şu an evde tartı yok ama en son tartıldığımda 80 dim, bugün sadece 1 litre içebildim, ben en fazla 2 litre içebilirim galiba aynı zamanda diyette yapıyorum. Haftaya Pazar günü yazalım sonuçları.

tamam canım haftaya pazar tartı günümüz olsun ben diyet yapmıyorum sadece ekmeği çıkardım menülerimden inşallah işe yarar...

arkadaşlar merhaba,

ben hamıleyım.. kilo tabıkı sorun ama onemı yok sımdılık benım ıcın.. dogumdan sonra bakıcam ona..

ben bagırsaklarımı rahatlatmak ıcın kullanmayı dusunuyorum da

hamıleyken ıcılırmı acaba ?? bı zararı var mıdır?

şimdiden cok tesekkurler

arkadaşım benim dinlediğim kadarıyla hamilelikte hiç zararı yokmuş hatta daha faydalıymış ama sen yinede doktoruna sor derim..

arkadaşım benim dinlediğim kadarıyla hamilelikte hiç zararı yokmuş hatta daha faydalıymış ama sen yinede doktoruna sor derim..

valla dun aksam 500ml in ıcıne cay kasıgının ucuyla koyup karıstırdım.. yedıgımız pogacaların ıcınde de var dıye dusunerek .. :) ama cok korktum.. 2.ye cesaret edebılır myım bılmıyorum .. ınternette hıc veri yok bulamadım :)

valla dun aksam 500ml in ıcıne cay kasıgının ucuyla koyup karıstırdım.. yedıgımız pogacaların ıcınde de var dıye dusunerek .. :) ama cok korktum.. 2.ye cesaret edebılır myım bılmıyorum .. ınternette hıc veri yok bulamadım :)
Facebook kullanıyorsan Kemal Milar diye aratırsan bir sürü yazısı var. Hamilelikte de bir sorun olmadığını yazan bir yazısı vardı, ama yine de kendin araştırıp emin ol, öyle kullan.

nete girerken alkali su diye gir ozaman bulursun canım

Arkadaşlar bu suyu ilk içmeye başladığım günün akşamı eşim işten geldi ve bana sen yüzüne ne sürdün dedi bende hiçbirşey dedim, yüzün çok parlak ve güzel duruyor dedi, aynaya baktım gerçektende öyleydi, cildime dokundum yumuşacıktı, ilk günde bu kadar etkisi olurmu diye şaşırdım ama demekki benim vücudumun bu suya ihtiyacı varmış. şu anda bile kendimi hafiflemiş hissediyorum çünkü ödem attım.

Arkadaşlar bu suyu ilk içmeye başladığım günün akşamı eşim işten geldi ve bana sen yüzüne ne sürdün dedi bende hiçbirşey dedim, yüzün çok parlak ve güzel duruyor dedi, aynaya baktım gerçektende öyleydi, cildime dokundum yumuşacıktı, ilk günde bu kadar etkisi olurmu diye şaşırdım ama demekki benim vücudumun bu suya ihtiyacı varmış. şu anda bile kendimi hafiflemiş hissediyorum çünkü ödem attım.

nekadar zamandır kullanıyorsunuz kilo verdinizmi...

nekadar zamandır kullanıyorsunuz kilo verdinizmi...

henüz yeni bir kaç gündür kullanıyorum bu ara tartılmadım ama hafiflediğimi hissediyorum galiba ödem attım, bugün facete okuduğum gibi içicem yarından itibaren bakalım nasıl olacak,

Bende emziriyorum ve bu diyeti 6ay once kullanmistim ve 3 ayda 10 kilo vermistim biraktim ve yememe dikkat etmedim 6 kilo aldim ama bugun tekrar basliyorum benim tarifim 2 lt suya 2 sallama yesil cay yarim limon 1 sisede soda insallah yine kilo veririm kilo

Son düzenleme:
Bende emziriyorum ve bu diyeti 6ay once kullanmistim ve 3 ayda 10 kilo vermistim biraktim ve yememe dikkat etmedim 6 kilo aldim ama bugun tekrar basliyorum benim tarifim 2 lt suya 2 sallama yesil cay yarim limon 1 sisede soda insallah yine kilo veririm kilo

kizlar

kullanip zayiflamis birisi bir daha nasil icmemiz gerektigini aciklayabilirmi ? bende baslamak istiyorum .

sonrasinda da kilolarmii yazalim ..

X