Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de başlamayı düşünüyorum ama a101 deki karbonatın farkı ne acaba neden ordan alacağız?
bir hafta sonra kilonu buraya yazarmısın arkadaşım
merak ederim şimdi....
arkadaşlar merhaba,sizden cesaretlenerek bende yapmak istiyorum ama hiç zayıflamaya dair olumlu sonuçlar yazmamışsınız.eger yazarsanız hem motivasyon açısından hemde gerçeklilik açısından içimiz rahat olur.lütfen giden kilolarımız varsa paylaşabilirmisiniz
Ben hamile oldugum için gunde sadece 1cay kaşığı hakkım var devamlı içemiyorum diyet yapamıyorum o yuzden yazamıyorum malesef ama bagırsakları cok iyi eahatlattığına kefilim
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Öncelikle önemseyip mesaj attığın için teşekkür ederim.şimdi bebişin önemli lütfen bu güzel anların değerini bil.kilolara gelince (2 yasında bir oğluşum olduğu için rahatlıkla söylüyorum) emzirirsen kilo falan kalmıyor.ssağlıklı bir sekilde bebişini dünyay getirmen dileğiyle
canım malesef içemedim suyu içilmeyecek tadı olduğundan değil zaten su içmeyi sevmeyen ve unutan biri olduğumdan içmedim
ama denemeyi düşünüyorum yine..
napsak bilmiyorum yarış falan mı yapsak birinin beni itmesi gaza getirmesi lazım oof of
bana bu su kabızlık yaptı canım bıraktım içmeyi zaten normaldede sorunum vardı....başka bişey kullanmaya başladım inşallah o işe yarar..
Mrrhabalar , aynen ıngılz karbonatı farklı oluyor ben eczaneden almaya gttgmde eczacı zayflamak ıcın mı ıstuyosunuz dedı evet dedm bayag talep var yanı kızlar deneyın kkı gundur içiyrum dıyette yapıorum hem su ıcemesdm hem kabız llurdm hem smsı hem rahtım hemde acayıp susatıyo rahatlıkla 4 lt ıcılebılırcanım ingiliz karbonatı ne oluyor ilk kez duydum,
normal karbonattan farklımı,zayıflama amaçlımı kullanılıyor ve sadece eczanede mi satılıyor.
malesef bendede kabızlık sorunu var banada maydonoz suyunu söylediler ama nasıl olur bilmiyorum