karbonatlı su

birde tadı kötü diyen arkadaşlar için suyu hazırlayıp dolaba koyun dolaptan için tadı o zaman hiç kötü gelmiyor soda gibi oluyor.

birde tadı kötü diyen arkadaşlar için suyu hazırlayıp dolaba koyun dolaptan için tadı o zaman hiç kötü gelmiyor soda gibi oluyor.

şu an 30 haftalık hamileyim arkadaşımla kilo almamak için karbonatlı su içmeye başladım inanılmaz mide yanması vardı ilaç filan hak getireee çok şükür karbonatlı su içtim içelii çok rahatım günde 1 çay kaşığı suyuma katıp içiyuorum tavsiye ederim

aynen SOĞUK İÇİNİZ :)

ben de 33 haftalıgım ben de ıcıyorum .. gunde 1 cay kasıgı hakkım var dr ole dedı.. bıraz tansıyon yapıyor ama olsun gecıyor sonra :)

maydonoz kabızlığı düzeltiyormuymuş..

kabızlığı değil de obezliği önlüyor diyorlar :KK9::KK9:

üfff onuda yapamam kesin çünki bebeğim var korkar robotun sesinden :26: akşamda hazırlanmazki maydonoz bu yani zehirleyebilir.

bugün içmeye başladım ben de kızlar :) yalnız ben de biraz ağız kuruluğu yaptı içiyorum içtikce ağzım kuruyo kurudukca içiyorum gibi oldu :KK66:

kızlar bende bugun ender saractan duydum gercekten işe yarıyormu bide diyet sporda yapıyormusunuz

bugün içmeye başladım ben de kızlar :) yalnız ben de biraz ağız kuruluğu yaptı içiyorum içtikce ağzım kuruyo kurudukca içiyorum gibi oldu :KK66:

Tansıyonun oynadıgı ıcın agzın kuruyor.. Ac karna içiyorsan içtiten sonra azcık dinlen bndede aynı sorun mevcut.. Bide selulıte cok ii gelio kızlar haberınız olsun :KK66:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlarr bende bugun esime soyledım alıcak bakalım nasıl etkıler gosterıcek bende. dogumdan sonra kılo verme cabalarım cok hızlandı gobegım bır turlu gıtmıyor. ama 5 gundur evde kendım mekık yapıyorum ve aksam yemeklerını kestım. 59 kıloydum sımdı 57 kıloya dustum. gobegım 90cm sımdı 87.5 e dusmusmus ve 5 gunluk bır programla bırde bunu denıcem bakalım sonucalrı yazarım sıze :)

Kızlar nasıl yapıyosunuz bu kürü çok duydum alkali suyu

Kızlar nasıl yapıyosunuz bu kürü çok duydum alkali suyu

canımm cok guvendıgım bır sıteden alıntıdır. ben bu sekılde baslıcam.
Ciddi bir rahatsızlığınız yoksa sadece içme suyunuzu alkali hale getirebilir ve tüm aile bu suyu tüketebilirsiniz. Bunun için 1 litre suya bir çay kaşığı(silme) karbonat ilave edip eritin. Bu şekilde günde 2,5 litre su tüketin. (ya da 1-2 yemek kaşığı karbonatı eritip 19 litrelik bir damacanaya ilave edebilirsiniz.)

canımm cok guvendıgım bır sıteden alıntıdır. ben bu sekılde baslıcam.
Ciddi bir rahatsızlığınız yoksa sadece içme suyunuzu alkali hale getirebilir ve tüm aile bu suyu tüketebilirsiniz. Bunun için 1 litre suya bir çay kaşığı(silme) karbonat ilave edip eritin. Bu şekilde günde 2,5 litre su tüketin. (ya da 1-2 yemek kaşığı karbonatı eritip 19 litrelik bir damacanaya ilave edebilirsiniz.)
Saol canım
Bende bu 1 ayda 4 5 kilo verdim daha veremiyorum arayıştayım :) denemeliyim bunu. Acaba diyet ve egzersizle 1 haftada kaç kilo verilir

oyle oldummu yaptıgın standardını degıstırceksın dıolar. bende bır ıkı hafta devam sonra degıstırıyorum. spoara basladıgımdan berıdır ben cok faydasını gordum sadece 5 dkkamı alan karın haraketlerım var. onun dısında dıyet yapmayı hıc sevmıyorum cok ac gozlu oluyorum. bunun yerıne yaglı olan herseyı kestım abur cuburlar aksam yemeklerı kızartmalar falan fılan. ekmegıde sadece kahvaltıda bır dılım gıbı yıyorum ama dılımle kısıtlamıyorum kendımı koca ekmegı onume koyuyom bı bakıyom bı dılım kadr yemısım. gozum doymuyo benım

Kızlar bende karbonatlı suyu denedim ama içemedim... Midem kalktı resmen... Sonra araştırdım saka su markasına kayıt oldm çünkü bu suyun phı 8 küsürlerde... Yeterince alkali yani... Günde 3-4 lt su içiyrm ben arada 2,5 lt olduguna oluyor... 3 haftada 4 kilo verdim tabi yediklerime dikkat ederek ve her gün bfite giderek 😃

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar bende dün başladım ama beni şişirdi sanki böyle hiisseden oldumu

Kızlar bende karbonatlı suyu denedim ama içemedim... Midem kalktı resmen... Sonra araştırdım saka su markasına kayıt oldm çünkü bu suyun phı 8 küsürlerde... Yeterince alkali yani... Günde 3-4 lt su içiyrm ben arada 2,5 lt olduguna oluyor... 3 haftada 4 kilo verdim tabi yediklerime dikkat ederek ve her gün bfite giderek 😃

Merhaba bende Saka Suya geçiş yaptım hem çok lezzetli hemde tadı tok.
Bende 1 haftadır diyetteyiz bakalım kilo verebilecek miyim ?
Bende 2,5 3 lt içiyorum günde.

merhaba kızlar fatblock diye bir hap çıkmş yorumlara baktım zayıflamada etkili herkes çok memnun ama böyle şeyler beni tedirgin ediyo bilen var mı sizce almalı mıyım

Diyet ve spor yaptığın zaman verirsin cnm :KK66:

karbonatlı suyu bende yarın denicem. benim sorunum göbek :KK5: sezeryan sonrası yapışıp kaldı. inşallah çözüm olur.:KK53:

X